29.1.2010

Ohi on!

Arvonta on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille!

Hoidin homman perinteiseen tapaan eli nimet lappusille, laput kuppiin, sekoitetaan vaan ei ravisteta ja noukitaan yksi nimi. Ja nostamassani lappusessa oli nimi... *rummunpäristystä*... tinjam-!

Onnea voittajalle, lähetän sinulle meiliä. :)

27.1.2010

♥ New Vogue Children 1 w ~ Synttäriarvonta! ♥

New Vogue Children viettää tänään yksivuotissynttäreitään.

Synttäreiden kunniaksi järjestän pienen arvonnan kiittääkseni teitä lukijoita. Palkintona on pyöreä sweetlolitaan sopiva headdress, jonka tein varta vasten tätä kilpailua varten. Se on siis aivan käyttämätön ja rakkaudella teitä ajatellen tehty. :D

Headdressin halkaisija on noin 12 cm, alinna on kerros vaaleanpunaista tyllipitsiä, sen päällä valkeaa pitsiä, pinkkejä ruusuja ja rusetti sekä helminauhaa:



Ja sitten kilpailukysymys: Kuka on kauneusidolisi, ja miksi? Onko se suosikkibändisi laulaja, palvomasi vaatesuunnittelija, catwalkien valovoimaisin malli, naapurin hurmaava lolitatyttö, paras ystäväsi vai kenties äitisi? Voit osallistua arvontaan, vaikkei sinulla olisikaan erityistä kauneusidolia, mutta tällöin olisi hyvä perustella, miksi sinulla sitten ei ole moista. :3

Lopuksi ilonpilaaja, eli säännöt:

♥ Jätä vastauksesi ohella sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyttä voiton sattuessa kohdallesi.
♥ Arvonta-aika loppuu tämän viikon perjantaina, eli 29.1, klo 18.00.
♥ Tämä arvonta on tarkoitettu vain blogini lukijoille, eli siis sellaisille henkilöille, jotka löydän tuosta 58 henkilön lukijalistastani.

22.1.2010

Uusi headdress, uusi mekko

Heippa taas! Olen viime aikoina postannut aika usein, enkös? Ainakaan teille ei ehdi tulla ikävä. :'D

No, asiaan. Ostin eilen itselleni kuumaliimapistoolin (yey!) ja askartelumateriaaleja. 30 euroa, 4 tuntia ja 5 kuumaliimapötköä myöhemmin tämä oli syntynyt:


(Kuvaa saa klikkaamalla isommaksi.)

Tein tämän headdressin varta vasten Sugary Carnivaliani ajatellen. Tahdoin siihen selkeästi heppateeman, joten härpäkkeestä löytyy Stockan valkea heppakoriste, pieni karuselli pienillä hevosilla ja jopa tuon kultaisen rusetin päällä on pikkuruinen kultainen karusellihevonen, jos tarkasti tiiraatte.

Lisäksi halusin tehdä tästä niin yliampuvan kuin suinkin kehtasin tehdä, ja vielä vähän senkin yli. Mielestäni tämä projekti onnistui yli odotusteni. Suuruudenhulluuteni tulee kyllä vielä kostautumaan mahtavana päänsärkynä, koska tämä romuläjä painaa varmaan valehtelematta ainakin kilon. :D


Lisäksi tajusin jokin aika sitten, että vaatekaapistani puuttuu jokaisen sweettarin "pakollinen" tylsä perusmekko. Joten tuumasta toimeen ja sellaista hankkimaan. Eilen sitten kävin hakemassa tämän Angelic Prettyn mekkosen tullista. Tylsä, mutta ah-niin-ihana! ♥

18.1.2010

Pähkinänsärkijä -photoshoot



Vihdoinkin se on julkaisukunnossa: photoshoot, jota lupailin jo uuden vuoden aikaan!

Otimme asuihimme inspiraatiota Pähkinänsärkijä-baletista. Minun "hahmoni" on makeishaltiatar.

Laitan tänne omaan blogiini vain teaserin ja oman skollaasini - photoshootin kokonaisuudessaan näkee Une Cortile de Roses -blogistamme.



Mielestäni tämä kuvasarja on ehkä hienoin lolikuva minusta ikinä. Sikäli mikäli jotakuta kiinnostaa, suunnilleen kaikki ylläni näkyvä näissä kuvissa on Baby, The Stars Shine Bright'ia. Ei ollut tarkoitus näyttää Babyn mainokselta, mutta kun kengät ja sukat jäivät kuvasta pois, niin siltä minä nyt vähän taidan näyttää. :D

Sanni teki uskomattoman hyvää työtä ensin valokuvatessaan ja sitten muokkauksen kanssa. Sanni käytti muokkaukseen useita tunteja per skollaasi, ja siksi skollaaseja onkin vain yksi per henkilö - mielummin laatua kuin määrää, eikös.

Minusta nämä näyttävät ihan ammattimaisilta studiokuvilta, entä teistä? :D

17.1.2010

Kello viiden tee

Postauksen otsikko tulee siitä, että sattumalta kello on viisi, kun teen tätä postausta ja siemailen teetä posliinikupistani, he he. :D



Esittelen teille nyt yhden Joensuun tuliaisistani: Geisha-teen, jonka ostin pienestä kahvi-, tee- ja suklaaputiikista nimeltä Mokkamaa (löytyy osoitteesta Kirkkokatu 27, Joensuu). Jos satutte piipahtamaan Joensuussa, niin Mokkamaa on pistäytymisen arvoinen kauppa.

Olisin hyvin voinut sortua ostamaan tämän teen pelkästään Japaniin viittaavan nimen perusteella, mutta olin jo Mimillä päässyt maistamaan tätä, ja todennut sen herkulliseksi.

Tämä lukeutuu ehdottomasti lemppareihini, mitä teehen tulee. Ja minähän olen todellinen teen ystävä. Rakastin teetä jo ennen kuin tiesinkään mitään lolita-tyylistä, ja tulen rakastamaan teetä kuolemaani saakka, luulen ma.

Geisha-teen ainesosina on kiina- ja ceylontee, jasmiinin kukan terälehdet, aprikoosi ja omena. Maku on ihanan makea, mutta ei silti liian heldelmäinen, ja tee tuoksuukin houkuttelevalle.

Yritän nyt epätoivoisesti saada selville, saako tätä nimenomaista teetä ostaa mistään Helsingistä. Jos joku teistä on nähnyt jossain, vinkatkaa minulle, kiitos!

Jos en onnistu löytämään nimenomaan tätä, niin eiköhän The Ounce -teeputiikista (sijaitsee Helsingistä Fredrikinkadulla) löydy joku vähän samantapainen.

Suosittelen kaikille teefriikeille lämpimästi käväisyä myös The Ouncessa. Olen ennenkin mainostanut sitä, ja mainostan yhä. The Ounce'sta saa hyvää palvelua, valikoima on luvattoman laaja ja lisäksi putiikin tunnelma on kuin sadan vuoden takaa.

15.1.2010

♥ Angelic Pretty ~ Sugary Carnival ♥

Vihdoinkin se on kotona! Angelic Prettyn Sugary Carnival, the Ultimate Alltime Dream Dress! ♥

En ole rehellisesti sanottuna varmaan ikinä ollut näin innoissani mistään uudesta vaatteesta. Olen haikaillut tämän perään jo kauan, koska karuselliheppa-aiheinen printti sulattaa sisäisen heppatytön sydämeni.

Paha kyllä kyseinen printti tuntuu sulattavan kaikkien muidenkin lolien sydämet, koska Sugary Carnival myytiin AP'n sivuilta loppuun huikean nopeasti. Tämän sarjan vaatteita tulee myyntiin käytettyinä harvoin, ja kun tulee, ne maksavat naurettavan paljon ja myydään hetkessä eteenpäin. On siis todellinen ihme, että ehdin saada tämän! Edelleenkin jouduin maksamaan siitä aivan liikaa, mutta eiköhän se ole sen arvoinen.

Suurin kiitos tästä kuuluu Mimille, joka hoksasi kun se tuli myyntiin EGL'n puolella, ja vinkkasi asiasta minulle. Kiitos, Mimi! :D <3



Ensin kuva koko mekosta. Jouduin käyttämään salamaa, koska täällä on niin pimeää, mutta yllättäen värit ovat äärimmäisen lähellä luonnollista. Suureksi onnekseni mekko muuten myös istuu ihan täydellisesti, eikä edes näytä aivan liian lyhyeltä, vaikka AP'n mekot nykyään ovatkin hyvin pieniä. Ylipolvensukat vaan käyttöön. :D



Mekko on AP'n totuttuun tapaan täynnä yksityiskohtia. Helman pitsissä on myös heppoja, rusettinauhojen päissä taas on tähtipitsiä ja laskin karusellihepoilla olevan ainakin kolmenlaisia varusteita, kaikilla ei siis ole samanlaisia satuloita. Kuvia saa muuten klikkaamalla isommaksi.

Nyt, kun mekko todella on minulla, uskallan vihdoin paljastaa teillekin, mistä mekosta silloin aikaisemmassa postauksessani puhuin. Alan vasta nyt uskoa, että se todella on minun. ♥

12.1.2010

Lumikukkia


Tältä maailma näytti tänään, kun taapersin töihin. Epätodellisen kaunista. Tuleekohan enää ikinä näin lumista talvea?

9.1.2010

Tällaista tänään

Tapasimme jälleen pienellä kaveriporukalla. Ohjelma oli sama kuin aina ennenkin, ensin näpsitään muutama kuva ja sitten kaffeelle johonkin kahvilaan, tällä kertaa Sokoksen Coffee Houseen. (Kuvien omituisesta laadusta voi kiittää Talvipuutarhan surkeaa valaistusta. Minut se ainakin saa näyttämään ihan oudolta. Pahoittelut.)

Päivän asu. Yltäni löytyy Babyn mekko, Moitién paita, APn rusetti ja kirpparilta löytyneet saappaat sekä Nemeiran tekemä kaulakoru.

Minulla tuntui olevan tänään vuosikymmenen pahin hiuspäivä, kihartimeni sanoi sopimuksen irti ilman mitään syytä ja meikkikään ei onnistunut niinkuin olisin tahtonut. No, aina ei voi voittaa.
Ja tämän näköisessä porukassa! Vasemmalta oikealle Iira, minä, Sanni, Hanna ja Inka.
Todella ihastuttavaa, kun saan olla porukan ainoa sweettari. :D
Kuvasta puuttuu iki-ihku Satu, joka edusti miesaristoissa mutta hääri kyseisellä hetkellä kameran takana. ♥
Loppuun jo pakolliseksi muodostunut takkikuva. Te voitte kyllästyä tähän takkiin, vaan minä en. Rakastan sitä, joten saatte kärsiä siitä jatkossakin.
Tämän kuvan pointti ei kyllä oikeastaan ole asuni, vaan lumi! Ihan uskomatonta, että Helsingissä on näin tuhottomasti lunta! Voin rehellisesti sanoa, etten ole eläessäni nähnyt sitä täällä näin paljoa. Kaunista, mutta kylmää.
Nyt on muuten käynyt sitten niin, että se kanini nakertama kannettavan johto on lakannut lopullisesti toimimasta. Näin ollen kirjoittelen tänne silloin kun pääsen koneelle jossain muualla kuin kannettavallani. Pitää säästellä sen akkua, kunnes saan uuden johdon hankittua. :<

8.1.2010

Kuin kaksi marjaa

Olen aina ollut sitä mieltä, ja nyt se on todistettu. Jos laitan hiukseni korkeille saparoille, näytän ihan cockerspanielilta. Kaverini väittävät, että en näytä, mutta minähän näytän. Noh, lolitaa ei voi kirjoittaa ilman sitä lol-osaa, eikö niin? :D

Yleisön pyynnöstä postaan tämän tänne. Huumoria elämäänne tarjoilee Caramea. o/

5.1.2010

New Vogue Children uudistuu

...ehkä joskus lähitulevaisuudessa. Blogiin saattaa siis tulla uusi layout, ja/tai header.

Ja nimenomaan tuo header aiheuttaa minulle suurta päänvaivaa. Minkä kuvan siihen laittaisin, vai pidänkö sen ennallaan, vaikka ulkoasu sen ympäriltä muuttuu? Ehdotuksia otetaan vastaan.

Jos siis mieleesti tulee jokin kuva, joka voisi sopia blogiini, niin ole hyvä ja ehdota! Kuvan olisi hyvä sopia yhteen vaaleanpunaisen kanssa, ja liittyä edes jotenkin etäisesti lolitaan, pukeutumiseen tai yleiseen söpöstelyyn.

Minulle on myös ehdotettu, että laittaisin headeriin jonkun oman kuvani - olisiko se jo liian narsistista? :D

3.1.2010

Jotain uutta, jotain jännittävää

Käväisin tänään Hannan kanssa leffassa katsomassa Famen, oli aivan uskomattoman ihana musiikkinsa puolelta! Sain ihan kylmiä väreitä. Sen lisäksi shoppailin vähän, mutta niistä sitten lisää myöhemmin, ehkä.
Tämän merkinnän pääpointti ei niinkään ole päivän asuni, joka on jokseenkin tylsä. (Huomatkaa kuitenkin hiuksissani oleva Ujomadon kermavaahtosolki, joka sopii herkullisesti Innocent Worldin karkkimekon teemaan. Sain senkin joululahjaksi Mimiltä. Kaulakoru taas on Nemeiran tekemä. ) Tämän merkinnän tarkoitus on esitellä hiukan uudistuneet hiukseni.

Kävin eilen kampaajalla, ja hiuksiin laitettiin kahta sävyä (toffee ja caramel) ja lisäksi vaaleita raitoja kirkastamaan. Lopputulos on hyvin lähellä luonnollista väriäni, ja kammottava juurikasvuni on poissa! Lisäksi hiuksiani kerrostettiin aika reilusti. Huomatkaa myös, miten kampaaja sai lannistettua villin tukkani suoraksi käytettyään hiuksiini tuhottoman määrän mömmöjä (joilla oli hauskoja nimiä kuten Treat me Right, Control Freak, Diamond Dreams, Moisture Maniac :D). Hiukseni nähdään näin suorina ehkä kerran vuosikymmenessä, joten tämä on minulle harvinaista herkkua. Näin suorana huomaa, että ankara hiusten kasvattaminen alkaa tuottaa tulosta.


Todiste siitä, että 1) Helsingissä tuulee tuhottomasti, 2) uudessa talvitakissani on val-ta-va helma!

Loppuun kuiskutan vielä varovaisesti, että jotain jännittävää on pian tapahtumassa. Olen vihdoin saamassa erään kauan kaivatun unelmamekkoni. En kuitenkaan uskalla edes sanoa ääneen, mikä se mekko on, ennen kuin se on todella hyppysissäni! Pitäkää minulle peukkuja, että kaikki menee hyvin, ja aarteeni saapuu turvassa Suomeen… ja mahdollisimman pian. Niin lähellä, mutta niin kaukana! Jos jännityksestä ja innostuksesta voisi kuolla, niin olisin ollut jo jonkin aikaa erittäin edesmennyt.

1.1.2010

Sweets for my sweet, sugar for my honey

Happy New Year 2010 to everyone!

...Noin. Nyt kun olen kiltisti laittanut edes jotain englanniksi, että ulkomaalaisetkin lukijat tajuavat jotain, voin palata vanhoihin tapoihini. Laiska minä. :D

Aloitin uuden vuoden tämän näköisenä. Oikeastaan kaikki tässä kuvassa näkyvä on Baby, the Stars Shine Bright'n (paitsi minä itse).

Pidimme Mimin luona photoshootin, ja yritimme saada aikaan näyttäviä asuja. Photoshootista tulee myöhemmin lisää kuvia tänne, ja kokonaisuudessaan se postataan joko Cortile de Roses'n blogiin ja/tai EGL'n puolelle. Tämä on vasta "maistiainen", kuten Sanni asian ihanasti ilmaisi. :D

Photoshootin lisäksi pidimme eilen yölliset teekutsut kynttilän valossa. Meillä oli ihania konvehteja, kauniita teekukkia ja kuohuviiniä (josta en tosin pitänyt, joten itse lipitin limua). Teen jälkeen lähdimme vielä Joensuun keskustaan katsomaan kaupungin järjestämää ilotulitusta, ja se oli varsin hieno. Nautintoa tosin kirjaimellisesti viilensi jäätävä tuuli, pureva pakkanen ja lumituisku.

Muuten, tähän loppuun on pakko laittaa pieni varoituksen sananen: Jos ikinä saatte päähänne jotain niin hullua, kuin matkustaminen lolita-arsenaalin kera, niin älkää tehkö, kuten minä tein. Tehkää, niin kuin minä sanon. :D

Ei kannata ottaa mukaan mekkoa jokaiselle päivälle. Kannattaa myös tyytyä vain yhden värisiin asusteisiin. Itse vein kaikkea sekä mustana, valkeana että pinkkinä. Ja voin sanoa nyt kokemuksen syvällä rintaäänellä, että älytöntä oli. Olen toivoton ylipakkaaja muutenkin, ja etenkin lolita saa minut aina menemään vielä suurempiin äärimmäisyyksiin. Minulla oli ihan liikaa vaatteita, enkä edes käyttänyt kaikkia. Hillittömien helmojen ja hillittömän laukun kanssa oli vaivalloista liikkua. No, ehkä viisastun tästä ja matkustan vastedes järkevämmin - tai sitten jään vain kotiin oman kaappini luo.