15.2.2010

"Kuvaa vaatekaappisi"

Laitoin Terriblen puolella vastauksen Kuvaa vaatekaappisi -ketjuun, ja samalla vaivalla voin laittaa sen tännekin (jos jotakuta vaikka kiinnostaisi?). Teksti on lähes suoraan kopioitu Terriblen postauksestani. <3
Tangolla roikkuvat liian pieneen tilaan survotut lolivaatteeni: enimmäkseen liivimekkoja, mutta myös pari OP:ta ja jokunen hamonen. Säilytän Babyn Thumbelina -liivimekkoa tuolla tavalla tangon päälle heitettynä, koska siinä on shirring-olkaimet, jotka venyvät, jos se joutuu roikkumaan pitkään henkarissa.

Mekkojen alta löytyy muutama kenkärasia (suurin osa kengistäni, eli siis noin 50-60 paria, ei tosiaankaan mahdu tähän kopperoon) ja sateen- sekä päivänvarjoja.

Tuon valkean metallikorisysteemin ylimmässä laatikossa on muutama pienempi olkalaukku, alushameeni ja lolitapaitani. Tuossa pienemmässä metallihäkkyrässä taas säilytän polvisukkia, viuhkaa ja karkkipinnejä.

Ja siitä alaspäin onkin sitten vain tavisvaatteita, joista ei sen enempää. :D

Ylimmällä hyllyllä on rasioita, joissa säilytän rusetteja, headdressuja, mekkojen rusettinauhoja ja pitsikäsineitäni, ja löytyypä joukosta yhdet vintage-nahkahanskatkin. Oikeastaan myös melkein kaikki pitsihanskani ovat vintagea. Tummasinisen rasian olen muuten saanut Sannilta, ja sen kannessa oleva hopeinen ruusukuvio on hänen maalaamansa.

Ylähyllyltä löytyy myös tummansininen kilpakypäräni, joka mätsääkin upeasti Sannin antaman rasian kanssa, muutama minisilinteri sekä vino pino suurempia laukkuja.

Minulla on muuten tapana laittaa vaatekaappien sisäoviin kaikenlaista. Tällä hetkellä sieltä löytyy mm. leffajuliste, suosikkibändini London After Midnight'n juliste, kuvia Kayasta ja kaveriltani saatuja piirroksia, jotka yritin ovelasti kätkeä muutaman mekon alle. :)

Siinä kaikki tällä kertaa. Huomenna muuten lähden liikenteeseen vaikka pää kainalossa, koska en enää jaksa lojua kotosalla. =__=

14.2.2010

Hyvää ystävänpäivää kaikille! ♥



Siltä varalta, että joku muukin on kotona kipeänä kuten allekirjoittanut, tässä muutama hauska ja inspiroiva sivusto:

Victorian Etiquette - osaatko käyttäytyä viktoriaanisen etiketin mukaan? Tämä peli on varsin hauska tapa testata se!

The Magic behind the Magic - Luonnoksia Disney-leffoista!

Illust - hurmaavan yksityiskohtaisia, loli-inspiroituneita piirroksia.

Fancy Girl - tiedätkö, mitä kaikkea voi viestittää viuhkalla? Tietoa viuhkoista ja paljon muuta ihanaa lifestyle-hömppää!

11.2.2010

House of Lolita

Ei, otsikosta huolimatta tämä ei ole mikään "tämän näköisessä linnassa minä asun" -postaus. Tämä on pikemminkin "tämän näköisessä linnassa minä tahtoisin asua" -tapaus.


Löysin sattumalta huonekalumerkin nimeltä House of Lolita.


Kuten kuvista näkyy, kalusteet ovat nimeä myöten lolitalle sopivia. Ne tehdään ilmeisesti käsin, mikä kyllä näkyy huikeana hintanakin. Jos en väärin ymmärtänyt, kalusteet valmistetaan Suomessa, ja niitä saa siis tosiaan tilattua täälläkin päin maailmaa.


No, ainahan sitä saa unelmoida. Tiedänpä ainakin, mitä ostan, jos joskus rikastun mystisesti. :D

8.2.2010

Think pink

Taas uutta! Pahoittelen, kun näitä postauksia on viimeaikoina pukannut oikein urakalla. :D



Sorruin ostamaan tuon Angelic Prettyn laukun Terriblen kautta. Minisilinterin taas sain lahjaksi Sadulta, ja hän on tehnyt sen itse. Molemmat ovat ybersuloisia, ja käyvät varmasti moneen asuun, koska pinkki nyt on yksi vaatekaappini perusväreistä. Minulla on muuten nyt valkea, musta ja pinkki minisilinteri. Yey. :D ♥

P.S. Voi kun olisi jo kesä. Lumi on toki ihanaa, juu, mutta silti. Yksi kesä tänne, kiitooos.

7.2.2010

Hattuja kerrakseen

Päivänasu(mme)! Valitettavasti en tullut ottaneeksi yhtään kuvia Gaalan cossaajista, joten saatte nyt vain tuijottaa minun ja Sannin pärstää. :D



Ensin varoittava kuva: älkää yrittäkö tätä kotona! Nuo ripset, jotka minulla tässä kuvassa on olivat puhdasta kidutusta! Voin rehellisesti sanoa, että oli eka kerta ikinä, kun en kerta kaikkiaan kärsinyt olla tekoripsien kanssa päivän loppuun. Nyppäsin ne hiiteen heti kun kuvat oli napsittu. Ette voi uskoakaan miten epämukavalta nuo tuntuvat. Saas nähdä, käytänkö enää koskaan.

Pysykää siis kaukana Grimasin ripsistä numero 6, ja etenkin sitä suuremmista, mikäli ette ole erityisen karaistuneita. (Muuten kyllä voin suositella Grimasin ripsiä lämpöisesti; hinta-laatusuhde aivan huippu.)



Ja koko asu. Bonnet siis Sannin tekemä, mekko Angelic Pretty, paita Moi-même-moitié, huppari kaappini kätköistä, laukku H&M ja kengät kirpparilta.



Loppuun vielä yhteiskuva, koska Sanni on liian suloinen ollakseen päätymättä blogiini. Mainio esimerkki siitä, että goottilolikin voi söpöstellä. :D Sannilla on yllään itsetehty bonnet, itsetuunattu laukku ja mekko sekä paita Moitiélta.

Ai niin, Sanni keksi tänään huippuhauskan sanonnan: "Ei ole kaikki lolit Terriblessä." Se siis vastaa näitä ei ole kaikki Muumit laaksossa/inkkarit kanootissa -tyylisiä letkauksia. :'D

4.2.2010

Iiih ♥

...Eli jälleen tylsä raportti jostain uudesta ja ihastuttavasta. Minut (enkä muuten ole edes ainoa) on vallannut vakava bonnettikuume, ja siitä on seurauksena tämä:


Iih, en voi muuta sanoa. Eikö ole ihana?! ♥

Bonnet on Sannin tekemä, kiitoskiitoskiitos! Hän teki jopa siihen mätsäävät karkkipinnit, joilla bonnetin saa ankkuroitua päähän Helsingin tuulen ja tuiskun varalta.

Tämä on muuten samalla esimakua viikonlopun asustani. Sunnuntaina on cosplaygaala, ja minä ja Sanni suuntaamme sinne kannustamaan kaverimme Kaya-cossin voittoon. :D

Kuvia asuistamme ja ehkä jonkinlaista raporttia itse gaalasta seuraa myöhemmin. Adios!

3.2.2010

With a name like that, a dress can't be less than dreamy.

Anni toivoi minulta jonkinlaista juttua lempparilolimekoistani, joten tässä tulee. :D

Oikeastaan syvällä sisimmässäni rakastan kaikkia lolivaatteitani yhtä paljon, mutta suosikkini kyllä hieman vaihtelevat ajan mittaan.

Usein käy niin, että uusin mekko kiilaa hetkessä kaikkien muiden ohi, ja sitten myöhemmin uutuudenviehätyksen laannuttua se ”laskeutuu” samalle tasolle muiden mekkojeni seuraan.

Tässä siis tämänhetkiset suosikkini ja selitykset, miksi juuri nämä ovat nyt ihanimpia.



Angelic Pretty’n Sugary Carnival. Tarvitseeko muuta sanoa? Tämä on kaikkien aikojen suurin unelmamekkoni, ja toistaiseksi ainoa “pakko saada” –tapaus. Heppaprintti on lolitassa uutta ja raikasta, ja sulattaa sisäisen heppatyttöni sydämen. Värit ovat kuin karkkia ja hevosaiheinen pitsi niin ihanaa, että luulin sen nähdessäni kuolleeni ja päässeeni lolien taivaaseen. :’D



Baby, The Stars Shine Bright'n Cherry Ribbon. Tämä oli ensimmäinen unelmamekkoni. Ei niin suuri minun-on-saatava-tuo kuin Sugary Carnival, mutta kuitenkin joku siinä vetosi minuun heti ja olen onnellinen, että se on minun. Printti on suloinen olematta ällön makea, ja printissä oleva ”Fairly sweet” –teksti on ihan huippu. Kyllä, koen ehdottomasti olevani ”jokseenkin suloinen”!



Innocent World'n herkkumekko. Jälleen kerran osoitus siitä, että sweetlolitaa voi toteuttaa myös siten, että pelkkä mekon katsominen ei aiheuta ientulehdusta. Ihastuin myös sweetlolitalle harvinaisempaan väriin, tummaan ruskeaan. Tämä oli ensimmäinen vaatteeni IW’ltä, ja rakastuin kyseiseen brändiin heti hipeltäessäni mekkoa ensi kertaa.

Valitsin tarkoituksella vain sweetmekkoja tähän postaukseen, vaikka suosikkeihini kuuluu myös gothicia ja classicia. Tämä siksi, että elän tällä hetkellä hypersweet-kautta, mikäli ette ole huomanneet. :D

Valitsin lisäksi ovelasti kolmea suosikkibrändiäni, joten samalla tuli nekin esitellyksi. Näiltä kolmelta brändiltä minulla on eniten vaatteita. Lisäksi rakastan Moi-même-moitié’ta, mutta sitä minulla on toistaiseksi (aivan liian) vähän kaapissani. Mainitsemisen arvoinen on myös Princess Decadence, toisin sanoen Mimin luomukset. Mimi on tehnyt minulle erään suosikkimekkoni, kokonaan mustan taftiunelman.

Siinäpä ne. Näkemisiin!

2.2.2010

Tweet

Syystä jos toisestakin laitoin Livejournalin päivikseni tauolle.

Tarvitsen kuitenkin edes jonkun paikan, johon saan höpöttää siitä sun tästä.

Niinpä tein itselleni koemielessä tilin Twitteriin.

Kirjoitan sinne englanniksi. Saa alkaa seurata, jos mieli tekee. :D