28.11.2010

Maaginen Tähtönen

Kikatelkaa rauhassa otsikolle, parempaa en keksinyt. :D

Mimi kävi tänään teellä luonani, ja minä päätin testata Magical Etoilen käytännössä. Ylläni oli hyvin yksinkertainen asu, sillä olin laiskalla tuulella - taas vaihteen vuoksi.

I met my friend Mimi today. We had tea together, and I wore my Magical Etoile JSK for the first time.

25.11.2010

Magical Etoile ♥

Vihdoinkin se on täällä, nimittäin Angelic Prettyn Magical Etoile! Olen jo pidemmän aikaa kärkkynyt tätä mekkoa nimenomaan vaaleansinisenä; tiesin, etten kelpuuttaisi mitään muuta väriä.

Jouduin valitettavasti nappaamaan kuvat salamalla, kiitos Suomen lyhyen valoisan ajan ja pitkien koulupäivieni. Kuitenkin salamalla otetuissa kuvissa mekon väri on varsin lähellä oikeaa.

Ensin siis kuva koko mekosta:

Sitten yksityiskohtia. Printti on aivan ihana ja hyvin yksityiskohtainen. Printin seassa on pieniä, hopeisille kimaltavia tähtiä. Yllättäen helman pitsi on samaa, kuin Sugary Carnivalissa:

Sitten kuva etumuksen rusettihässäkästä:

Ja loppuun kuva samaa sarjaa olevasta hiuspannasta:

Yllätyksekseni huomasin, että mekossa ei ole lainkaan vetoketjua. Vaan enpä sitä kaipaakaan, mekko on ybermukava näin! Lisäksi mekossa on taskut molemmilla puolilla, sekin oli iloinen ylläri.

And now, a question to my foreign readers, if there still are any: Would you like me to start writing my blog in English also? I've been asked this a couple times in the past, and now I'm seriously considering that maybe I really should start writing in English also. So please, tell me what you think! :3

16.11.2010

Lilith ♥

Lisää ostoksia, tekosyynä edelleen synttärini, mikäli nyt tekosyitä tarvitaan. :D

Mitä tulee Baby, the Stars Shine Bright'n pupulaukkuihin, en ole oikein ikinä osannut päättää, haluanko mieluummin valkoisen vai vaaleanpunaisen pupun. Niinpä leikittelin ajatuksella, että ostan molemmat ja nimeän siskokset sitten Lunaksi ja Lilithiksi.

Ryhdyin vihdoin tuumasta toimeen ja hankin Lunalle pikkusiskon, Lilithin:

Babyn pupulaukut on kyllä maailman suloisimpia turhakkeita! ♥

12.11.2010

Uudet korvikset (ja pieni kauppavinkki)!

Sorruin ostamaan itselleni tällaiset korvakorut. Sanotaan nyt vaikka, että ostin nämä osana syntymäpäivälahjaani - minulla nimittäin oli synttärit keskiviikkona. Ja vain osana siksi, että ostin minä jotain muutakin; siitä lisää myöhemmin, kunhan pakettini kotiutuu. ♥

Mielestäni nämä korvikset ovat aikas ihanat, ja ne voi yhdistää sekä lolita-asuun että tavallisiin vaatteisiin. (Hurraa monikäyttöisyydelle!) Ruusut ovat yksi kaikkien aikojen lempiteemojani, ja niin persoonatonta kuin se onkin, ruusu on myös yksi lempikukistani. :3

Ja sitten siihen pieneen kauppavinkkiin. Ostin nämä korvakorut Itäkeskuksesta Cawaii -nimisestä putiikista. Nimensä mukaisesti liike myy söpöjä laukkuja ja koruja sekä muuta söpöstelytavaraa (esim. kännykoruja). Varsinkin jotkut korvakorut, kuten juuri tällaiset ruusuteemaiset, ovat hyvinkin loliuskottavia! Jos satutte liikkumaan Itiksen suunnalla, niin suosittelen piipahtamaan Cawaiissa.

Entä sitten laatu-hintasuhde? No, korvikseni olivat minulla tänään ekaa kertaa käytössä, joten kestävyydestä en vielä osaa sanoa. Korvikset vaikuttavat kuitenkin varsin laadukkailta (ainakin rihkamakoruiksi), ja maksoin niistä "huimat" 4,90. Joten kyllä, olen tyytyväinen hankintaani. :D

3.11.2010

Princess Fair 18.12. Lahdessa

"Sirot kädet hypistelevät myyntipöytien aarteita. Hopeinen teelusikka kilahtaa posliinista lautasta vasten. Taustalla soi herkkää musiikkia.

18.12. Jugend-salissa 12.00
Vapaudenkatu 8, Lahti

Sisäänpääsy 1 €.
------------------------------------

Tapahtuma hakee myös myyjiä. Pöytävuokra tulee olemaan 10 euroa. Tuotteiksi hyväksytään yleisesti ottaen kaikki lolitaan liittyvä vaatteista asusteisiin, koruihin ja lifestyletavaraan. Ilmoittautumiset osoitteeseen mimi.elizabetha@gmail.com."


Mimi järjestää Lahdessa lolitamyyjäiset lauantaina 18.12.!

Viimevuotisen Tsukiconin katastrofin takia tämä tulee olemaan minulle Vuoden Lolitatapahtuma. Odotan myyjäisiä innolla. Autan Mimiä myyjäisten järjestämisessä, ja minulla onkin jo tekeillä eräs pieni asia niitä ajatellen.

Tulen myös olemaan töissä myyjäisissä, joten jos joku teistä lukijoista tulee sinne, niin moikatkaa ihmeessä minuakin! ♥

P.S. Päivitän tänne blogiini lisää tietoa myyjäisistä sitä mukaan, kun sitä tulee, joten kannattaa seurata tilannetta. ;D