26.5.2011

Koiranomistajan meikkitutoriaali

Kuvassa koiramme Chico.

Meikkausvinkkejä koiranomistajille:


1. Aloita poistamalla koirankarvat silmistäsi. Ne ärsyttävät silmää, saaden sen vuotamaan, ja hienon meikkisi leviämään.

2. Tee meikkivoidepohja normaaliin tapaan.

3. Ota esille puuterihuisku. Nypi koirankarvat pois huiskusta. Levitä puuteri kasvoillesi.

4. Ota nyt käteesi luomivärisivellin, ja poista koirankarvat siitäkin. Levitä luomiväri luomillesi.

5. Sipaise poskiisi aavistus punaa. Pyyhkäise pois koirankarva, jota et muistanut poistaa siveltimestä ennen poskipunan levitystä.

6. Ota ripsentaivutin ja taivuta ripsesi. Kisko ripsistäsi irti koirankarvat, jotka ovat tarttuneet niihin taivuttimesta.

7. Silitä koiraasi, joka tökkii sinua kuonollaan.

8. Pese kädet - ethän halua yhtään enempää koirankarvoja naamaasi.

9. Aivasta, jotta saat koirankarvat pois nenästäsi.

10. Pese kädet uudestaan.

11. Ota esille ripsiväri. Tarkista, ettei ripsiväriharjassa ole koirankarvoja. Laita ripsiväriä ripsiisi.

13. Työnnä kielesi ulos. Kuluta hyvän aikaa yrittämällä nyppiä koirankarvaa irti kielestäsi.

14. Pese kätesi vielä kerran.

15. Ota esille huulipuna. Sipaise huulipunaa huulillesi. Nyppää viimeinen koirankarva pois huuliltasi.

16. Silitä jälleen koiraasi, joka antaa sinulle yli-innokkaasti tassua.

Ta-daa! Olet valmis, ja näin helppoa se oli! ;)

P.S. Tämä sama tutoriaali on sovellettavissa myös kissojen omistajien meikkihetkiin.

25.5.2011

Angelic Pretty: Lady Rose

Hei taas! Minun piti postata tämä toinen mekkoni vasta parin päivän päästä. Minulla on kuitenkin torstaille ja perjantaille menoa, enkä ole ollenkaan varma, ehtisinkö silloin postata - tässä sitä siis ollaan.

Tässä viime viime vuoden toukokuussa tekemässäni postauksessa kuvailin Lady Rosea näin: ”Ai ai, tässä on taas printti jonka tahtoisin itsellenikin! Ruusu on lempikukkani, niin kliseinen minä olen. Tämä printti on ihanan kesäinen, tyttömäinen ja omalla tavallaan hyvin klassinen. Siis täydellinen!”

Ja nyt, suunnilleen vuotta myöhemmin… se on vihdoin minun! Angelic Prettyn Lady Rose JSK, yksi unelmamekoistani! *-* Ja vieläpä mintun värisenä! Olen ties kuinka kauan halunnut mintunvihreää kaappiini, ja nyt sitä sain, vieläpä suosikkiprintin muodossa. :D

Lähikuvaa printistä (oi ihanuus!) ja helmasta:

Yläosan rusettihässäkkä on myöskin aivan ihana yksityiskohta. Samoin mekon prinsessamallinen leikkaus on jotain aivan uutta minun korkeampaa vyötärölinjaa suosivassa vaatevalikoimassani.

Ja mekon takapuolella on oikea pitsipaljouden ryöppy:


En yleensä harrasta mätsääviä asusteita, mutta näitä Lady Rose –sarjan sukkia en voinut vastustaa.

Ja sokerina pohjalla, vielä mätsääviä hiusruusuja!

Nyt voinkin sitten keskittyä rauhassa jahtaamaan seuraavaa (ja tällä erää viimeistä) unelmamekkoani. Voitte yrittää arvata, mikä se on, sillä minä en kerro. ;)

Translation: I finally got one of my dream dresses, Ancelic Pretty's Lady Rose JSK in mint green! The bows on the front, the lovely and delicate print, the adorable amount of lace ruffles on the backside of the dress - so many lovely details! I also bought Lady Rose overknee socks in pink, and of course matching mint green hairpins. Now I can concentrate on trying to find my last (at least for the time being) dream dress. You can try to guess, which dress it is, because I'm not going to tell! ;)

24.5.2011

Baby, the Stars Shine Bright: Ribbon Princess Drop JSK

Hei taas! Minun piti alunperin postata tähän samaan postaukseen useampi uusi asia. Innostuin kuitenkin näpsimään uusista mekoistani monta kuvaa kummastakin, joten päätin sitten postata molemmat mekot erikseen, jotta tästä postauksesta ei tule tolkuttoman pitkää. Joudutte siis odottamaan pari päivää, ennen kuin paljastan, mikä se toinen mekko on! ;)

Ensimmäisenä kuitenkin vuorossa Baby, the Stars Shine Bright'n Ribbon Princess Drop JSK vaaleansinisenä. Olen jo jonkun aikaa miettinyt, että tämä olisi kiva omistaa, ja nyt se on sitten minun. ♥

Mekon väri on uskomattoman raikas, ja mallissa näkyy ihanasti rokokoo-vaikutteita vyötärön linjassa sekä helman etuosassa olevissa röyhelöissä.

Yläosan koristelaskokset ovat myös ihana yksityiskohta, samoin rintojen ylle ommeltu tylli.
Erityisen söpö yksityiskohta ovat taskut, ja tietenkin niiden päälle kullalla kirjailtu Babyn logo. Logossa on jopa pieni timantti!

Erikoisena yllätyksenä tuli se, että tämä mekko on itseasiassa vyötäisiltä liian väljä minulle. Yleensä suosimieni brändien mekot istuvat minulle täydellisesti, joten en edes vaivaudu lukemaan mekkojen mittoja. Onneksi tässä mekossa on takana nyöritys, jonka avulla sain kiristettyä mekon vyötärölleni sopivaksi. :3

Translation: I've been thinking about buying Baby, the Stars Shine Bright's Ribbon Princess Drop JSK for some time, and now it's mine. The light blue color is incredibly fresh, and the dress has clear Rococo influences on the waist and on the ruffles of the skirt. The cutest detail are the pockets, and the golden Baby logo embroidered over them. The logo even has a little diamond on it! ♥

20.5.2011

Minna Parikan Muse -kengät ♥

Ai, mitkä kaunokaiset kenkävalikoimaani kipsuttelivat! Minna Parikan Muse -kenkulit kirkkaan punaisena. Oi, mikä rusettien paljous! Ja matalan kannan ansiosta nämä ovat täydelliset kävelyyn. Luultavasti ne pääsevät loppukesästä mukaani muille maille. ♥

Translation: Oh, what beauties found their way into my shoe closet! Minna Parikka's Muse pumps in bright red. Just look at that adorable amount of bows! And because of low heel they are very comfortable also. I think I'll take these with me, when I travel abroad at the end of this summer. ♥

18.5.2011

”Vau, asusi on tosi persoonallinen!” – Eli kuinka saada lolita näyttämään Sinulta

Olen yleensä pyrkinyt välttämään kaikenlaisten ”Näin Toteutat Oikeanlaista Lolitaa” –ohjeiden julkaisemista blogissani, sillä niitä on helppo löytää muualtakin, eikä sellaista kyllä ole tulossa nytkään, mutta...

Aloin kuitenkin eräänä päivänä pohtimaan, mikä tekee lolita-asusta juuri minun silmissäni kauniin, ja tajusin, että ihailen todella paljon vain sellaisia asuja, jotka ovat kantajansa näköisiä.

Se on mielestäni lolitaa parhaimmillaan, että joku kykenee leikittelemään lolita-tyylillä – tyylillä, jossa on edelleen hyvin ankarat ”säännöt”. Jos sääntöjä rikkoo liikaa, asu ei ole enää lolitaa.

Miten siis rikkoa sääntöjä ”oikein”? Miten tehdä lolita-asuistasi juuri Sinun näköisiäsi ilman, että asu lakkaa olemasta lolitaa? Tässä muutama keino.

Älä ole liian brändiuskollinen. Joo, moni teistä varmaan ajattelee nyt, ”että olet sinäkin paras puhumaan!!11”. Kyllä, olen jossain määrin brändiuskollinen – kolmelle eri brändille. Jo pelkästään yhdistelemällä eri lolitabrändien vaatteita saat huomattavasti persoonallisempia asuja, kuin suosimalla vain yhtä merkkiä. Mistä pääsemmekin kätevästi kohtaan kaksi…

Käytä myös offbrand-tuotteita. Enkä tarkoita tällä pelkästään Bodylinea ja muita halpislolitavaatteita myyviä puljuja. Tämä voi kuulostaa kliseiseltä, mutta ihan oikeasti tavallisista vaatekaupoista voi tehdä todellisia löytöjä – etenkin suloisten korujen ja kenkien saralla! Tavallisten kauppojen lisäksi myös kirppareilta voi löytyä vaikka mitä.

Etsi käsiisi vintagea. On täysin turhaa kuvitella, että vintage-vaatteet sopisivat täydentämään vain gothiclolitan garderoobia. Yksi ehdottomista suosikkivaatteistani on vaaleanpunainen, pyöreäkauluksinen vintage-paita, joka sopii melkein mihin tahansa sweetloliasuun! Tästä päästäänkin sitten erittäin näpsäkästi seuraavaan kohtaan, eli…

Selaile Etsy:ä. Etsy on mitä loistavin paikka niin persoonallisten vaatteiden kuin asusteidenkin – ja arvasitkin jo – myös vintagen metsästykseen! Käyttämällä hakusanoja sieltä löytyy vaikka mitä. Ja vaikkei raaskisikaan tilata mitään, Etsystä saa aivan ilmaiseksi inspiraatiota.

Jos olet design-tuotteiden ystävä, mikset yhdistäisi asuusi myös muiden kuin lolita-brändien designia? Vivienne Westwood:in yhdistäminen lolitaan alkaa olla jo klisee – niin, arvaattekin varmaan, mitä ehdottaisin sen sijaan? Minna Parikkaa tietenkin – tai mikä tahansa muu designer, josta satut pitämään!

Tee, tuunaa ja askartele itse. Mikä olisikaan varmempi tapa saada uniikki, täysin sinun näköisesi vaate tai asuste, kuin tekemällä se itse? Jaa-a, en minä vain tiedä. Vaikket osaisikaan tehdä kokonaista mekkoa itse (en minäkään osaa!), niin asusteiden askartelun taidon oppii nopeasti. Kuumaliimapistooli – tai hienostuneemmille neulaa ja lankaa – vain esiin ja menoksi. ;)

Pidä silmällä valtavirtamuotia. Moniko teistä kavahti kauhulla taaksepäin? :D Niin minäkin aikoinani, vaan en enää. Mielestäni kaikenlainen muoti – kyllä, myös ”tavallinen” – on hyvin inspiroivaa. Kun tiedät, mitä muualla muotimaailmassa tapahtuu, voit poimia kunkin kauden hiteistä omat suosikkisi ja soveltaa niitä lolitaan (tai mihin tahansa tyyliin, josta satut pitämään).

Älä pidä silmällä lolitan muotivirtauksia, ainakaan liikaa. Varmin tapa näyttää samalta kuin kaikki muutkin on, tuota, se että näyttää samalta kuin kaikki muutkin. Vaikka eriväriset peruukit olisivatkin juuri nyt in, se ei tarkoita, että sinun täytyy myös hankkia sellainen. Kannattaa tiedostaa, mikä on milloinkin suosittua, ja poimia siitä itselleen se, mistä itse pitää – ja mikä sopii omaan tyyliin – ja keksiä vielä kaupanpäälle jokin persoonallisempi tapa soveltaa sitä. Niistä asioista, joista pitää, ei tarvitse sesongin päätyttyä luopua. Kakkukorut ovat aika out nykyään, mutta minä käytän sellaisia edelleen silloin tällöin, koska ne ovat söpöjä. :D

Inspiroidu vuodenajoista. Olisi aika tylsää näyttää aivan samalta vuoden ympäri. Seuraa siis vuodenaikoja. Kehitä tyyliisi tiettyjä elementtejä jokaiseen vuodenaikaan, ja käytä niitä. Rakastatko samettia? Se sopii talveen! Sykkiikö sydämesi myös päivänvarjoille? Luonnollisesti ne käyvät kesään. Myös erilaisilla hienovaraisemmilla teemoilla voi saada vuodenaikojen tunnelmia asuihinsa: syksyyn käyvät marja-, omena- ja lintu-teemat, kesään erilaiset kukat, perhoset ja makeiset, talveen lumihiutaleet… Näitä voi lisätä asuihinsa vaikka erilaisten asusteiden muodossa! Lumihiutaleen muotoiset korvikset, anyone? (Kyllä, minulle, kiitos!)

Inspiroidu kaikesta muustakin. Netti on pullollaan kauniita kuvia! Tumblr:it, we♥it, erilaiset blogit, wanha & tuttu Google… Tee tietokoneellesi kansio, johon keräät sinua miellyttäviä kuvia, ja ota niistä sitten vaikutteita ja ideoita pukeutumiseesi. Etsi inspiraatiota myös netin ulkopuolelta. Lue kirjoja, selaile lehtiä, innostu historiasta, katsele ohikulkevia ihmisiä, vangitse huoneen tai maiseman tunnelma asuusi, ihastu ystäviesi tyyleihin… mutta älä silti matki heitä. ;D

Leikittele, ole luova. Nyt, kun olet imenyt itseesi mahdollisimman paljon inspiraatiota, on aika ottaa se käyttöön. Jos lolitasta puhutaan, kannattaa pitää asun peruselementit kunnossa – näistä tärkeimpänä hameen oikea pituus, puffuus ja muoto, yada yada, tiedätte kyllä. Kun asun runko on lolitaa, voi sen ympärille lisätä kaikkea sitä, mistä itse pidät! Jos jokin asia on sinulle mieleen, älä ajattele ”tämä ei ole lolitaa” – ajattele mieluummin: ”Tämä ei ehkä ole lolitaa, mutta minä saan sen sopimaan lolitaan”!

Älä kangistu kaavoihin. Kehitä tyyliäsi, tule aina vain paremmaksi ja etenkin ihanammaksi, kokeile uutta! Vaikka jokin asia ei tänään olisi sinun tyyliäsi, se ei tarkoita, etteikö se huomenna voisi ollakin.

(No) Translation: Sorry, the lazyness won again. I just couldn’t bring myself to translate this wall of text. I’m terribly sorry, and will try to be a better translator next time. ;) For those who are curious, the text is all about how to become a more unique lolita.

15.5.2011

Uusi ulkoasu! ♥

Kevätkujeita, uusi ulkoasu! Sannille NÄÄÄIN ISO kiitos avusta! ♥

Minä pidän siitä! Mitä mieltä te olette?

Translation: New layout! Thank you, Sanni, for your help! ♥ I really like this. What do you think?

13.5.2011

Lahjontaa... ja tilaustöitä!

Hyvällä ystävälläni on huomenna synttärit. Hän saa minulta tämän näköisen paketin...

...ja paketin sisältä paljastuu...

Kyllä vain, taas yksi choker! Minusta on huisin hauskaa tehdä näitä. :D

Tällä kertaa tein hieman erilaisen, ottaen ystäväni tyylin huomioon. Käytin myös ekaa kertaa samettinauhaa - haastavampaa kuin taftinauha, mutta antaa ihanan muhkean lopputuloksen! Yritin luoda korun, joka olisi yhtä aikaa söpö ja elegantti - onnistuinko?

Loppuun vielä lähikuvaa! Chokerissa on vaaleanharmaa ja hopeinen kukkakamee, ja erikoisuutena toisen sitomisnauhan päässä roikkuu pieni sydänriipus, joka siis korua käytettäessä jää selän puolelle roikkumaan.

P.S. Kuten totesin, minusta on todella mukavaa tehdä tällaisia chokereita, ne kun ovat mielestäni niin söpöjä! Näin ollen ajattelin, että voisin tehdä niitä tilaustyönäkin, jos jotakuta kiinnostaa. Koulu- ja työkiireiden takia voin alkaa ottaa tilaustöitä vastaan vasta kesäkuun alusta lähtien. Jos kiinnostuit, jätä vaikka kommentti tähän postaukseen! ;) Kaksi muuta tekemääni chokeria voitte katsoa tästä ja tästä.

Translation: This choker I made is going to be my dear friend's birthday present. I tried to make a little different choker this time, thinking my friend's personal style. I also used velvet ribbon forthe first time - it's more challenging material than taffeta ribbon. I aimed for a choker, that would be both cute and elegant. Do you think I succeeded in that? The choker has an adorable silver and pearl grey flower cameo, and as a speciality, it also has a little heart charm at the end of the other ribbon. The heart charm will hang on the backside while the choker is being worn. P.S. I really like making these kind of cute chokers! So I was thinking that I could make them as commissions, too. I can start taking commissions in June. So if you would be interested, please leave a comment here. ;) The other two chokers I've made can be seen here and here.

10.5.2011

Hattutemppu

Kaapissani on jo kauan lojunut valkea minisilinteri, jonka eräs terribleläinen teki minulle tilauksena. Pidin siitä aikanaan kovastikin, mutta sittemmin makuni muuttui, eikä hattu enää tuntunut ihan minun näköiseltäni. Päätin, että oli aika ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin!

Tältä hattu näytti ennen tuunausta:

Tuo ohut "helminauha" vaikutti todella halvalta, ja rusettikin oli oudon ryhditön.

Ja tältä hattu näyttää tuunauksen jälkeen:

Olen lopputulokseen varsin tyytyväinen. Revin rusetin ja huonot helmet pois, ja laitoin tilalle pari ruusua ja kauniimman helminauhan. Hattu oli alunperin kokonaan puhtaanvalkea - nykyään pidän luonnollisemmista valkoisen sävyistä enemmän. Pehmentääkseni hatun ilmettä laitoin luonnonvalkoisia koristeita.

Mitä te pidätte? Kumpi on enemmän mieleenne, ennen vai jälkeen?

Translation: I've had this minihat in my closet for ages, and while I liked it a lot years ago when I commissioned it, my tastes have changed and the hat just didn't look like me anymore. I decided that it was time for action! I took off the cheep looking pearl chains and flobby bow and replaced them with two roses and better looking pearls. The hat was originally pure white all over, but nowadays I prefer more natural shades of white. So, to soften the look of the hat, I chose to use off white roses and pearls. What do you think? Do you like the "before" or the "after" more?

8.5.2011

Miss Lolita Cherie

Hei, ja tässäpä teille osa Miss Lolita Cherie -photoshootin kuvista (siis ne, joissa minä esiinnyn :'D)! Photoshootin kokonaisuudessaan sekä Sannin kommentit shootista voitte käydä kurkkimassa Cortile de Roses'sta.

Klikkaa kuvia, niin näet ne isompana ja muutenkin parempilaatuisina!


Translation: Hello! Here are some pictures of the Miss Lolita Cherie photoshoot (the ones where I am, to be precise :'D). See the whole photoshoot at Cortile de Roses! Click the pictures to view bigger and better quality versions.

6.5.2011

Teaser: Miss Lolita Cherie -photoshoot!

Viime keskiviikkona, aurinkoisena ja lämpimänä päivänä... anteeksi, tuo on vale. Siis, viime keskiviikkona, aurinkoisena, mutta hieman tuulisena päivänä... anteeksi, tuo on myöskin vale. Viime keskiviikkona, auringottomana ja ERITTÄIN kylmänä ja tuulisena päivänä pidimme kauan suunnitellun Miss Lolita Cherie -photoshootin - ja tämä on totuus! :D

Tässäpä siis teille teaser, joka kuvaakin erittäin hyvin shootin tunnelmia - pirun kylmää, mutta ainakin naurua riitti.

Varsinaiset kuvat shootista tulevat viikonlopun jälkeen. Pysykää siis hollilla! ;)

Hauskaa viikonloppua kaikille! ♥


Translation: Last Wednesday, on a sunny and warm day... please excuse me, but that is a lie. So, last Wednesday, on a sunny, but slightly windy day... oh, pardon me, but that is a lie too. Last Wednesday, on a definitely-not-sunny, VERY windy and cold day we finally had our long planned Miss Lolita Cherie -photoshoot - and this is the truth! :D Here, have a teaser. It really was so cold, but we had so fun, too! You'll see more photos from this photoshoot after the week end. I hope you all have a very fun week end! ♥

4.5.2011

Käyntikortteja, vol. 2

Askartelin itselleni hieman lisää käyntikortteja (tai pikemminkin blogikortteja), vaikken ole päässyt vielä edellisistäkään eroon. Jostain syystä minusta on vaan huisin hauskaa askarrella käyntikortteja, vaikken varsinaisesti edes tarvitse niitä mihinkään. :D

Mielestäni näistä tulikin paljon söpömpiä kuin niistä aiemmista, kiitos kivemman paperin. Käytin neljää erilaista paperia, jonka ansiosta kortteja on ihanan erilaisia - ja kuitenkin niin, että ne kaikki sointuvat yhteen. Valitsin väreiksi keväisiä vihreän ja punaisen sävyjä.

Ja vielä kuva koko läjästä, olkaa hyvät:

Tänään pidimme lupailemani photoshootin - siitä lisää myöhemmin... ;)

Translation: I made myself calling cards (or actually, "blog cards", since they only have my blog's address). For some reason I really enjoy making calling cards, even though I'm not sure if I need them at all. I used four different types of paper, and ended up having quite lovely variety of cards - and they still match nicely with each other. As you can see, I used different shades of red and green for fresh, spring like appear. By the way, today we had the photoshoot I said we would have - more about that later... ;)

1.5.2011

Brand New: Angelic Pretty - Aqua Princess

Angelic Prettyltä on tullut uusi printti, Aqua Princess. Mielestäni printti on hyvin kaunis ja ihanan rauhaisa – muistuttaa hyvin paljon APn vanhempaa tuotantoa. Itseasiassa hieman liikaakin; Aqua Princess muistuttaa huomattavan paljon APn aikaisemmin ilmestynyttä Twinkle Mermaid –printtiä. Printin aiheet ja asettelu helmaan ovat täsmälleen samat.

Niin tai näin, pysyn kannassani, että Aqua Princess on ihanin ja raikkain printti, jonka AP on pitkään aikaan julkaissut! Erityisen ihana se on sinisenä. Printti on yksinkertainen, ja niin on mekko muutenkin. Mekon ja printin yksinkertaisuus tukevat toisiaan loistavasti muodostaen rauhaisan, suloisen, jopa elegantin kokonaisuuden.

Mitä mieltä te olette APn uutuudesta?

Translation: Angelic Pretty has released a new print series, Aqua Princess. I think it’s very beautiful, and there’s not too much going on in the print, like in APs prints usually. Aqua Princess reminds me of Angelic Pretty’s older prints – actually a little too much. The theme and position of Aqua Princess print is just the same as in AP’s older print series, Twinkle Mermaid. Regardless, I keep my good opinion: Aqua Princess is the loveliest and most fresh print that AP has released in a long time. The peacefulness of the print and the simplicity of the dress makes a cute and even elegant combination. I like it best in the blue colorway. What do you think?