26.10.2011

Inspiration for Halloween

Kuinka saada Halloween-henkeä lolita-asuun ilman, että homma menee pukuiluksi? Tässä hieman inspiraatiota!

How to get a little bit of Halloween spirit to your lolita outfit without looking too costume-y? Here is some inspiration!

☆ Sirkuksen tyttö / Circus Girl

Circus Girl


☆ Valitse asuusi vahvoja, näyttäviä värejä, kuten punaista tai mustaa.
☆ Yhdistä asuusi metallinvärisiä, kimaltavia asusteita; ne tuovat asuun sirkuksen glamouria.
☆ Valitse teemaan sopivia asusteita. Hyviä teemoja ovat esimerkiksi karusellit, hattarat sun muut makeiset tai värikkäät ilmapallot. Teema voi toistua koruissa, laukussa, printissä, hiuskoristeissa…
☆ Iso silinteri tuo hauskasti mieleen sirkuksen tirehtöörin.
☆ Viimeistele asu ehdottoman vinkeillä sukilla!

☆ Wear bold colors, like red or black.
☆ Wear metallic, glittering accessories, as they bring a little bit of circus' glamour into your coordinate.
☆ Choose accessories that fit the circus theme. Carousels, cotton candy and air balloons are nice themes. The theme can be seen in jewelry, bag, print of your dress, hair decorations...
☆ Big hat reminds of the circus' director.
☆ Give your outfit the final touch with groovy socks.


☆ Parasta olla... Rohkelikko! / Better be... Gryffindor!

Better Be Gryffindor


☆ Valitse lempitupasi tai –hahmosi Harry Potterista (tai mistä tahansa lempikirjastasi!)
☆ Tuo esille asusi teemaa sopivin värivalinnoin. Luihuiselle hopeaa ja vihreää, Beauxbatonsin tyttökoululaiselle paljon vaaleansinistä, Rohkelikolle punaista ja kultaa…
☆Valkeat sukat ja paita tasapainottavat asua, ja tuovat mieleen koulupukujen siisteyden.
☆ Kaulaan ripustettu medaljonki on kuin maaginen amuletti – tai ehkäpä hirnyrkki?

☆ Choose your favorite house or chatacter from the Harry Potter -series.
☆ Use colors to show the theme of your coordinate. Silver and green for Slytherin, golden and red for Gryffindor, lots of sax blue for a girl from Beauxbatons.
☆ White blouse and socks balance the outfit and remind you of a neat school uniform.
☆ The locket could be a magical amulet - or maybe a horcrux?


☆ Suosikkiprinsessa / Your Favorite Princess

Princess Anastasia


☆ Valitse suosikkiprinsessasi Disneyn klassikoista, tai mistä tahansa piirretystä satutkaan pitämään (minun valintani on Anastasia).
☆ Valitse mekkosi väri sen mukaan, minkä värinen puku prinsessalla leffassa oli. Anastasialla oli enimmäkseen vaaleankeltaista.
☆ Ota kampaukseesi inspiraatiota valitsemaltasi prinsessalta.
☆ Yhdistele asuusi prinsessamaisia elementtejä: pitsiset sukkahousut, pitkät käsineet, huikeat korot.
☆ Viimeistele kokonaisuus – luonnollisesti – tiaralla tai minikruunulla.

☆ Choose your favorite Disney princess, or which ever princess you happen to like most (my choise is Anastasia).
☆ Choose the color of your dress according to what the princess wore. Anastacia wore mostly light yellow.
☆ Get the inspiration for your hairdo from the princess in question.
☆ Wear princess-like accessories, such as lacy socks, long gloves and high heels.
☆ Wear a tiara or a mini crown.


☆ Naamiaisten kuningatar / The Queen of the Masquerade

The Queen of the Masquerade


☆ Innostu suosikkiaikakaudestasi! Ei liene vaikeaa arvata, että minun lempparini on rokokoo?
☆ Tuo asusi teemaa esille hienostuneesti värivalinnoin. Rokokoolle hempeitä pastellisävyjä, empirelle kukkakuoseja valkealla pohjalla, viktoriaanisuudelle jotain hurmaavan synkeää.
☆ Yritä myös valita mekko, jonka leikkaus tai yksityiskohdat tuovat mieleen tuon aikakauden.
☆ Jatka asusi teemaa asustein. Rokokoo rakasti timanttien kimmellystä ja strutsinsulilla pöyhkeilyä!
☆ Asuun sopiva viuhka pitää huolen siitä, ettei tanssiaisten pyörteissä tule liian kuuma.
☆ Kruunaa asusi väriteemaan mätsäävällä venetsialaisella naamiolla!

☆ Choose your favorite historical era to take inspiration from! My choise is naturally Rococo.
☆ Wear colors that remind you of that theme: pastel colors for Rococo, light flower prints and shades of white for Regency, something wonderfully dark for Victorianas.
☆ Choose also a dress which's details or cut reminds you of your favorite era.
☆ Continue your outfit's theme with accessories. Rococo loved the glow of diamonds and the luxury of feathers.
☆ Wear a matching Venetian mask as a final touch to your outfit.


Maagista Halloweenia kaikille! / I hope you have a magical Halloween! :D

25.10.2011

Loli Sleep Over

Kävin viikonloppuna Mimin luona yökyläilemässä.

Muotimessuilla oli mahdollisuus lakkauttaa kyntensä Isadoran graffiti-lakalla, ja pitihän sitä kokeilla. Minun oli tarkoitus pyytää vaaleanpunaista lakkaa, mutta hetken mielijohteesta valitsinkin kultaisen pohjalakan ja tummanruskean graffitilakan. Minun piti sitten sovittaa viikonlopun asut lakan väriin mätsääviksi. :'D

Tarpeetonta lienee sanoa, että saatoin lievästi ihastua graffiti-lakkaan, ja ostin itselleni valkean ja kuvassakin näkyvän tummanruskean graffitilakan.

Ensimmäisenä asuna Innocent World:n pentumekko. Minä muuten ihan oikeasti laitoin hiukset, mutta sateisen päivän ja junamatkan jäljiltä ne näyttävät lähinnä Hermione Grangerin pehkolta. Luonnonkihara, minä <3 sinä, todella. Meidän oli tarkoitus pitää Rose of Versailles -maraton, mutta kyllästyimme siihen jo muutaman jakson jälkeen. Rose of Versailles toimii mangana paljon paremmin, kuin animena, ja pidänkin kyseistä mangaa hyvin inspiroivana.

Pukuanimesta pukudraamaan! Varasuunnitelmana aloimme tapittaa "Tuhannen päivän kuningatar" -leffaa, jonkä puvustus on muuten aivan mieletön!

Toisen päivän asuna myöskin Innocent World:in mekko, jota en olekaan käyttänyt aikoihin. Huvittava sattuma, että pönötän molemmissa asukuvissa ihan saman näköisenä! Onneksi sentään tässä kuvassa on parempi hiuspäivä.

Löysin kirpparilta ihanan, pikkuriikkisen rannekellon. Kiikutin sen kellosepälle patterinvaihtoon, jolloin selvisi, että kello onkin vedettävä, ja siis valmistettu aikaisintaan 60-luvulla! :O Sen saa yhä vedettyä, mutta se tikuttaa aivan liian nopeasti. Yritän seuraavaksi kokeilla, josko se pysyisi ajassa vain puolella vedoista.

Ja tässä vielä lupaamani kuvat uudesta laukusta. Se ei ole varsinaisesti lolia, mutta on mielestäni yhdisteltävissä klassisempiin kokonaisuuksiin esimerkiksi noiden ruskeiden nilkkureideni kaverina.

Venetsian pitsiä arkipäivään? Kyllä kiitos! :D

Translation: Me and Mimi had a sleep over at her place. I had my nails done with Isadora's graffiti nail polish during the Fashion -event, and so I had to match my outfits to this golden x dark brown nail polish combo! :D Needless to say that I like graffiti nail polish so much that I bought it for myself in dark brown (shown on the first picture!) and white. So, my both dresses for the weekend where Innocent World's.

We had decided to watch Rose of Versailles anime, but it was so boring, that we watched Anne of a Thousand Days movie instead. That movie was great source of inspiration!

I also found this lovely, pink vintage watch from second hand store. It does work, but it runs way too fast! Now I'm trying to find out if there's any way to make it stay in time.

And lastly, picture of my new bag that I bought at the Fashion -event. It's not lolita bag, but I think it can be worn with classic lolita coordinations. Venice lace detail on that bag is just so lovely. ♥

22.10.2011

Pikäpäivitys & menovinkki: Muotimessut 2011

Hei vaan!

Arvatkaas, kuka pöhelö unohti aamulla kameran kotiin? Ette siis saa mitään kuvamateriaalia messuilta (vaikka myöhemmin on luvassa kuvia ostoksestani ja kynsistäni, jotka laitettiin siellä!).

Sanon nyt kuitenkin, että messuilla oli ihan huippukivaa - siellä on hyviä tarjouksia ja paljon ilmaisia näytteitä. Se vähä, minkä maltoimme katsastaa muotinäytöksiä ja muuta, oli myös oikein viihdyttävää!

Eli jos olet yhtään kiinnostunut kauneudenhoidosta, liikunnasta, terveydestä tai muodista niin kannatta todellakin mennä! Messut jatkuvat vielä huomisen päivän klo 10-18.

Muotimessut.fi kertoo lisää! :D

19.10.2011

Galleriakierros

Hei vain! Tänään minä ja Sanni kävimme galleriakierroksella, monessakin mielessä. :'D

Aloitimme aamupäivämme Kaapelitehtaan museolta, jossa oli Raakel Kuukan valokuvanäyttely. Opiskelijakorttia vilauttamalla pääsi sisään neljällä eurolla, ja näyttelyn kuvat olivat todella mielenkiintoisia.

Etenkin loleille voi mielenkiintoa lisätä tämä:

Museolla oli myynnissä kaikkea ihanaa tilpehööriä, kuten muffinssin muotoisia saippuoita, "huippumallin aterioita" (eli siis pieni rasia purkkaa), ja mikä kaikkein parasta, Essin maailma -leivoskoruja! Korujen hintahaarukka oli 10-20 euroa, ja pienestä mutta suloisesta valikoimasta löytyi niin kaulakorua kuin sormustakin. Osa myytävistä Essin maailma -koruista näkyy tuossa kuvan oikean laidan telineessä.

Sitten se päivänasuosuus! Sain tänään käytettyä ekaa kertaa Babyn Music Salon -mekkoani, joka taipuu mainiosti talveen päin asustettuna pitkähihaisella paidalla, baskerilla ja saappailla.

Päivän taiteellisen ohjelman kunniaksi julkaisen myös tämän erittäin taiteellisen kuvan, jonka Sanni nappasi salaa:

Jostain syystä pidän tästä kuvasta kovasti, siinä on sellaista urbaani, ruma ympäristö vs. röyhelöinen loli -tunnelmaa, ja valo on aivan ihana. :D

Seuraavaksi suuntasimme kakkugalleriaan, jossa otimme molemmat uhmakkaasti kakkubuffetin - emmekä jaksaneet syödä paria palaa enempää. Tämä oli nyt kyllä vika kerta, kun sorrun kakkubuffetiin - joka kerta jaksaa syödä vain vähemmän!

Kakkugalleriasta suuntasimme Minna Parikan liikkeeseen Bulevardille, ja mitäpä sieltä tarttuikaan mukaan...? Acaciat valkeana! Miten olisin voinut vastustaa noita rusetteja?

Vaikka kengissä on aika jyty korko, on niiden yleisvaikutelma silti kumman siro. Minä tykkään. ♥

Sain myös Parikan kenkien kaupanpäällisinä liput Muotimessuille! Ajattelin mennä katsastamaan tilanteen, ja jos siellä saa valokuvata, teen kenties viikonloppuna messuista jonkinlaista raporttia blogiini. :3

Parikan putiikkipyrähdyksen jälkeen kävimme vielä useissa pienissä taidegallerioissa, joissa oli mitä erilaisimpia töitä esillä. Tunnen oloni nyt hyvin kulturelliksi. :D

Translation: Today me and Sanni went to see some art galleries. On the first art museum at Kaapelitehdas there were all sorts of cute things that you can buy, for example quite many adorable cake jewelry from Essin maailma -boutique (prices for these jewels were 10-20 euros).

After we had some cake at Kakkugalleria café (that means "cake gallery", by the way!), we headed for Minna Parikka's boutigue, where I purchaced those lovely white Acacia -shoes! Just look at those bows, how could I have left them there? As a gift with the shoes I also got free tickets to Helsinki Fashion -event. If it is allowed to take some photos there I might write something about that event to my blog also!

My outfit for the day was Baby, the Stars Shine Bright's Music Salon dress with Baby's boots and a vintage blouse.

18.10.2011

Pieni shoppailuvinkki ja pientä askartelua

Hei!

Pienenä ostosteluvinkkinä kaikille söpöilyn, ja etenkin Disneyn elokuvien ystäville: H&Mssä on myynnissä hirmusöpöjä Bambi-printtisiä meikkipussukoita! Itse en voinut vastustaa kiusausta ja sorruin ostamaan pinkin ja pienen version.

Pusseja on siis kahta kokoa, pientä sekä isoa, ja myös kahta väriä; pinkin pohjan lisäksi pussukkaa saa toffeenvärisellä pohjalla, joka mätsäisi esimerkiksi classic-lolitan garderoobiin hurmaavasti! ;D Tällä pienemmällä pussilla oli hintaa vain nelisen euroa, tietysti laatukaan nyt ei ole mitään huippua, vaikka on sentään pussukan päällinen puuvillaa. :D

Lisäksi askartelin taas uudenlaisia käyntikortteja, tällä kertaa teemana kultainen ja valkea. Kuvasta on ehkä vaikea nähdä, mutta korteissa on kultaisia, vanhanaikaisia lintuhäkkejä!

Translation: Just a little shopping tip this time! You can buy this adorable pink make up bouch with Disney's Bambi print at H&M! It comes in two different sizes (this small one cost only 4 euros) and colorways; pink and beige. I think that the beige version would match quite well to a classic lolita garderobe!

I also made some calling gards, again. This time my theme was white and gold, and the calling gards have lovely, oldfashioned golden bird cages printed on them.

17.10.2011

Lauantai 15.10.: Ystävien tapaamista ja päivänasu uudella mekolla

Heippa! Luvassa nasukuvia muutaman päivän viiveellä, ja samalla tulee kätevästi esiteltyä uusin mekkoni: ihana laventelinlila mekko Innocent World:lta!

Kuten kuvasta näkyy, mekosta löytyy helmaa. Paljon.

Lähikuvaa mekon yläosasta, tässä myös näkyy hieman paidan kaulusta piristämään kiinnitetty vintage-rintaneula (muistaakseni 30-luvulta).

Vintage-rintaneulan kaveriksi rusettiteemallaan mätsäävä rannekoru (Liettuan tuliaisia), ja vintage-pitsihanskat.

Kokeilin myös asustaa Babyn trenssitakkini uudella tavalla, eli kaveriksi Babyn pampulasaappaat ja pampulahuivi, joka on myös vintagea. Hiuskoristeen olen itse askarrellut.

Loppukevennyksenä joukko aurinkoisesti hymyileviä loleja! Vilkutimme herrashenkilölle, joka ihmetteli ikkunastaan mitä ihmettä oikein teemme, kun napsimme kuvia Myrren pihalla. :D

Translation: Here are some outfit pictures from last Saturday, when I met some friends. I'm also introducing my latest purchace to you: this lovely lavender colored dress from Innocent World! ♥ I also tried to accessorize my Baby coat in a new way. In that last picture we are waving for a guy who was wondering what on earth are we doing when we took pictures. :D

My outfit:
Dress - Innocent World
Coat, purse, boots - Baby, the Stars Shine Bright
Brooch, lace gloves, pom pom scarf - vintage
Headdress - self made
Bracelet - souvenir from Vilnius

11.10.2011

The Well Dressed Lady Award

Sain jokin aika sitten Rosilta The Well Dresses Lady -palkinnon.

"The Well Dressed Lady Award on tarkoitettu kaikille omalla tavallaan kauniisti pukeutuville neideille ympäri maailmaa. Palkinnon mukana tulee tehtävä, jossa bloggaajaa pyydetään kuvaamaan viisi vaatetta: kaunein, rumin, eniten käytetyin, mukavin ja tunnearvoa herättävä. Tehtävän jälkeen palkinto jaetaan viidelle eri bloggaajalle, jonka tyyli ja vaatteet iskevät omaa silmää.

English summary: the challenge is to take photos of 5 of your clothes: the prettiest, the ugliest, the most used, the most comfortable and the piece of clothing that has most emotional value."

Koska blogini on enemmän tai vähemmän lolita-aiheinen, päätin myös toteuttaa tämän tehtävän lolita-teemaisesti. Tottakai kaikki teistä voivat arvata, että rumin vaate, jota käytän, ovat poikaystäväni verkkarit koiraa lenkittäessä, mutta tuskin ketään kiinnostaa niitä nähdä. :'D

1. Kaunein/ The most beautiful

Kaikki lolivaatteeni ovat mielestäni todella kauniita, mutta ryöppyävine pitsipaljouksineen ja yksityiskohtaisen elegantteine ruusuprintteineen voi tätä Angelic Pretty:n Lady Rose -mekkoa kutsua hyvinkin yhdeksi kauneimmista vaatteista, joita minulla on kunnia omistaa.

2. Eniten käytetty/The most used
Tämä on nyt tietysti asuste, ei vaate, mutta kiistatta se on eniten käyttämäni asia. Tämä Baby, the Stars Shine Bright:n laukku on ehkä paras loliostos, jonka olen ikinä tehnyt! Se on kaunis, sinne mahtuu kaikki tarpeellinen vesipullosta viuhkaan ja se sopii yhteen melkein minkä tahansa mekkoni kanssa.

3. Mukavin/The most comfortable
Mielestäni kaikki lolimekot, joissa on shirring takana, ovat todella mukavia. Tämän takia lähes kaikissa omistamissani lolimekoissa on shirring selkäpuolella, mutta valitaan nyt yhtenä esimerkkinä Angelic Pretty:n Magical Etoile -mekko. Minä tosiaan rakastan shirringiä; sen ansiosta mekko myötäilee vartaloa kauniisti, mutta sallii käyttäjänsä liikkua ja olla vapaasti.

4. Eniten tunnearvoa/The dress with most emotional value
Tämä Baby, the Stars Shine Bright:n Cherry Ribbon -mekko oli ensimmäinen ostamani brändimekko, ja ensimmäinen vaatteeni Babylta. Olin niin innoissani, kun kuorin sen ulos paketistaan! Vielä tänäkin päivänä se on minulle hirmuisen rakas.

5. Rumin/The ugliest
Tarvitseeko tätä edes selittää? ...Paitsi tietenkin siinä tapauksessa, ettette edes tajua, mikä tämä hirvitys on. No, kyseessä on ensimmäinen koskaan tekemäni headdress. Olin vasta innostunut lolitasta, ja silloin kuuminta huutoa olivat suuret, mustavalkeat headdressit - joten eikun sellaista askartelemaan. Lopputulos ei ollut ihan sitä, mitä olisin halunnut! Onneksi minulla oli täysin aloittelijanakin sen verran älliä, etten koskaan ole käyttänyt tätä missään. XD Olen kuitenkin pitänyt sen tallessa muistona, ja muistutuksena siitä, miten paljon olen lolitan suhteen kehittynyt.

Ja lopuksi myönnän tämän palkinnon seuraaville neideille:
Kata
Mimi
Susanna
Sanni
Cinnamonhusky
Iira
Yoshh

10.10.2011

Valkoisen viehätys

Kyllä, olen jo vuosia ollut hyvin viehtynyt valkeaan (sekä pukeutumisessa, että sisustuksessa), vaikkei sitä ehkä uskoisikaan.

Nämä ihanuudet ostin heräteostoksena, mutta kieltäydyn katumasta. ♥

Ensimmäisenä Baby, the Stars Shine Bright'n Salon Music -mekko. Nuo olkaimet peittävät hauskalla tavalla olkapäät, joten tätä mekkoa voi sitten kesäkeleillä käyttää ilman paitaa alla.

Lähikuvaa printistä, joka on minusta ihanan rauhallinen. Musiikkiteemat ovat aina sydäntäni lähellä.

Ostos numero 2, Babyn valkea päivänvarjo! Minulla on sama pinkkinäkin, mutta koska mielestäni Baby nyt vaan tekee muhkeimmat ja ihanimmat varjot, niin miksipä en sitten ostaisi niitä useammassa värissä? :D

Röyhelöä, röyhelöä. Varjo on ihastuttava valkeanakin. ♥

Toivottavasti viikonloppuna on aurinkoista, jotta saan mahdollisuuden viedä uuden varjoni ulos, ennen kuin alkaa todenteolla sataa loskaa vaakatasossa. :D

Kertokaas, hyvät lukijat, millä merkillä on teidän mielestänne ihanimmat päivänvarjot?

Translation: I've liked white for years (both in house decoration and clothes), though it may not seem like that.

Here are my latest purchases, Salon Music -dress and a white parasol from Baby, the Stars Shine Bright! I like the dress' calm, music themed print very much. And I have this Baby parasol also in pink, but as I think Baby makes the best parasols, why should I not have them in several colorways? Now I hope that next week end will be sunny, so I'll have a chance to use this parasol before the winter really comes. :D

Please tell me in the comments, which brand's parasols do you find to be the loveliest?

8.10.2011

The Confessions of a Lolita, part 3

Ostan suosikkiteekaupastani vain yhtä teelaatua kerrallaan. Pukeudun aina teekaupassa käyntiä varten lolitaan, joten näin saan useammin tekosyyn loleilla.

I always buy only one sort of tea when visiting my favorite tea shop. And I always wear lolita when I’m going to that tea shop, so this way I get more opportunities to wear lolita.

[Picture: we ♥ it]

6.10.2011

Cortile de Roses: Hiustyylejä lolitassa

Cortile de Roses -blogissa on nyt kaksi artikkelia lolitaan sopivista hiustyyleistä! Toinen käsittelee hiustyylejä lolissa yleisesti, toisessa annetaan vinkkejä lolisopiviin kampauksiin, jotka eivät vaadi otsatukkaa toimiakseen. Artikkeleista ovat vastuussa Kata ja minä!

Hiustyylejä lolitassa 1

Hiustyylejä lolitassa 2

4.10.2011

Cortile de Roses: Lisää kuvia lauantain teekutsuilta!

Tein juuri Cortile de Roses:iin postauksen lauantain teekutsuista! Siellä on rutkasti kuvia myös muista tytöistä, joilla oli kaikilla aivan ihastuttavat asut. Kipin kapin katsomaan, klik!

3.10.2011

One Lovely Blog Award

Sain Irikseltä jo aikaa sitten tämän tunnustuksen, mutta vasta nyt saan aikaiseksi postata sen näkyviin. :D

Säännöt:
1) Kerro henkilö linkin kera blogissasi, joka lahjoitti sinulle tämän awardin.
- Kuten jo yllä totesin, palkinnon sain Irikseltä. Hänelle siis kovasti kiitoksia!

2) Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
- Alkaa olla jo vaikea keksiä randomeja faktoja, kun on täytellyt aika määrän memejä ennenkin.
- Rakastan ruskan värejä ja aurinkoisia, kuulaita syyspäiviä.
- Pidän sateesta vain, jos saan ihailla sitä sisätiloista.
- Kuuma kaakao, johon tipauttaa palasen tummaa suklaata sulamaan, on syntisen hyvää.
- Minulla on harmaa tyttöundulaatti nimeltä Lumina, ja vihreä-keltainen poikaundu nimeltä Tossu.
- Koiran lenkittäminen kaatosateessa on aika inhaa.
- Käskin poikaystävääni kieltämään minua ostamasta yhdet ihanat kengät. Nyt suren sitä, että hän kielsi minua ostamasta niitä, koska nyt minulla ei sitten ole niitä.

3) Lahjoita tämä sama award 15 henkilölle.
- 15, hui, en taida edes lukea niin montaa blogia! :O Tässä kuitenkin muutama tunnustus:
♥ Mimille, blogillaan Päivänvarjon alla. Vaikken itse ole goottilolita, on minusta mahtavaa katsoa kyseistä tyyliä muiden, lahjakkaiden lolien yllä.
♥ Susannalle, jonka blogi on Toes on Lace. Myös Susannan tyyli on hyvin inspiroiva, classiciin ja oldschooliin taipuvainen, ja blogin parasta antia ovatkin inspiroivat asukuvat.
♥ Sannille, Talviyö -blogillaan. Sanni jaksaa hämmästyttää minua uskomattomilla valokuvaustaidoillaan, luovuudellaan ja omaperäisyydellään.
♥ Katalle Electric Space Carousel:iin. Myös Katan tyyli on sokerisessa suloisuudessaan inspiroiva.
♥ Iiralle blogiin Rosa Nitida. Iiran tyyli on hyvin näyttävä ja persoonallinen, ja tämänkin blogin parasta antia ovat asukuvat, sekä tutoriaalit.

1.10.2011

Teekutsut ja uusi mekko

Kävimme tänään Lahdessa Mimin luona teekutsuilemassa. Syksyn sisäkausi on virallisesti avattu. :D

Laitetaas alkuun ryhmis, jossa kukaan ei taatusti pönötä! Minusta tästä tuli tosi hauska.

Kata, Susanna, Mimi, minä, Sari.

Sitten turha takkikuva, koska minä nyt vain ra-kas-tan tätä trenssiä (ja tuota laukkua, ja noita kenkiä).

Sitten varsinaiseen asukuvaan, ja samalla kätevästi tulee esiteltyä uusin mekkoni: Angelic Prettyn ihanainen, rokokoo-inspiroitunut luomus! Anteeksi, taas vaahtoan rokokoosta. :'D

Sain myös vihdoin aikaiseksi käyttää ekan kerran tätä jo ajat sitten askartelemaani rokokoo-henkistä chokeria!

Tässä hieman yksityiskohtia mekosta.

Lopuksi todettakoon, että syksy on täällä! *-*



Asuni:
Mekko, sukat - Angelic Pretty
Takki, laukku - Baby, the Stars Shine Bright
Choker - itse tehty
Kengät - Minna Parikka

P.S. Cortile de Roses:n on tulossa lähiaikoina lisää kuvia teekutsuilta - mm. muiden tyttöjen asuista tarkemmin, joten kurkistelkaa sinne päin!

Translation: Today we journeyd to Lahti and had a tea party at Mimi's! Here is my outfit for the day: my new, lovely, Rococo inspired dress by Angelic Pretty. This dress has so many wonderful details, as Angelic Pretty's clothes usually do. *-*

My outfit:
Dress, socks - Angelic Pretty
Coat, purse - Baby, the Stars Shine Bright
Choker - self made
Shoes - Minna Parikka

P.S. More pictures will be soon coming to Cortile de Roses, e.g. pictures of other girls' outfits!