30.1.2009

New Vogue Children

Hei vaan.

Aika monet ovat viime aikoina alkaneet pitää lolita-aiheista blogia, ja liityn nyt itsekin tuohon joukkoon kirjavaan. Olen miettinyt tämän blogin aloittamista jo pitemmän aikaa, mutta vasta nyt rohkaisin mieleni ja ryhdyin tuumasta toimeen. En tosiaan tiedä, miten paljon kirjoitettavaa keksin aiheesta lolita, mutta katsotaan nyt - ainahan voin lopettaa tämän blogin, jos tuntuu että vain toistan itseäni.

Toki ajattelin puhua täällä muistakin aiheista kuin lolita, mutta yritän kuitenkin pitää nuo aiheet sellaisina, että ne edes jotenkin etäisesti sivuavat lolitaa tyylinä tai elämäntapana.

Otin tähän blogiin käyttäjänimekseni Friandise, koska
Mademoiselle Parapluie ilmoitti minulle kutsuvansa minua omassa blogissaan madamoiselle Friandiseksi. Eikä se haittaa minua, päinvastoin; tykästyin itsekin siihen nimeen. Yleisemmin minut tunnetaan kuitenkin nimellä Caramea.


Blogini nimen nappasin Schwarz Steinin erään kappaleen nimestä. Schwarz Stein on yksi suosikkibändeistäni. Mielestäni tuo otsikko sopii mihin tahansa erikoisempaan muotiin, joten miksei lolitaankin. :)

Kerron seuraavassa postauksessani lisää itsestäni ja siitä, miten päädyin harrastamaan lolitaa.

EDIT: Koska rakas Minttuni valitti, ettei teksti näy hänelle kunnolla, muokkasin sen väriä vähän tummemmaksi. Näkyykö nyt paremmin? Jos valitsen liian vaaleita tekstivärejä, sanokaa ihmeessä, niin pyrin korjaamaan asian! :)2 kommenttia:

  1. yksi toisensa jälkeen..... mullaki olis hirvee himo alkaa blogittaan mutq nääh. 8< toi teksti ei muuten näy kunnolla ilman että mustaan sen!

    rupeen sun vakistalkkeriks *lisää kirjanmerkkeihin*

    VastaaPoista
  2. Kaikki tekee lolita blogeja :D Mutta lupaan lukea sun blogia ^^

    VastaaPoista