25.11.2010

Magical Etoile ♥

Vihdoinkin se on täällä, nimittäin Angelic Prettyn Magical Etoile! Olen jo pidemmän aikaa kärkkynyt tätä mekkoa nimenomaan vaaleansinisenä; tiesin, etten kelpuuttaisi mitään muuta väriä.

Jouduin valitettavasti nappaamaan kuvat salamalla, kiitos Suomen lyhyen valoisan ajan ja pitkien koulupäivieni. Kuitenkin salamalla otetuissa kuvissa mekon väri on varsin lähellä oikeaa.

Ensin siis kuva koko mekosta:

Sitten yksityiskohtia. Printti on aivan ihana ja hyvin yksityiskohtainen. Printin seassa on pieniä, hopeisille kimaltavia tähtiä. Yllättäen helman pitsi on samaa, kuin Sugary Carnivalissa:

Sitten kuva etumuksen rusettihässäkästä:

Ja loppuun kuva samaa sarjaa olevasta hiuspannasta:

Yllätyksekseni huomasin, että mekossa ei ole lainkaan vetoketjua. Vaan enpä sitä kaipaakaan, mekko on ybermukava näin! Lisäksi mekossa on taskut molemmilla puolilla, sekin oli iloinen ylläri.

And now, a question to my foreign readers, if there still are any: Would you like me to start writing my blog in English also? I've been asked this a couple times in the past, and now I'm seriously considering that maybe I really should start writing in English also. So please, tell me what you think! :3

9 kommenttia:

 1. Minäkin pidän Etoilesta eniten vaaleansinisenä! Todella ihanan mekon olet itsellesi löytänyt! Saanko udella mistä sen ostit? :3

  VastaaPoista
 2. Ruusunen: Kiitos! EGL_comm_salesista bongasin. :>

  VastaaPoista
 3. Oo, luulin että ostit tuon CCstä, siellä muistaakseeni oli myös etoile myynnissä. Mutta mitä itse etoilen livenä olen nähnyt, se onaivan upea *_*

  VastaaPoista
 4. CandycottoN: Kiitokset! Olet oikeassa, CCssä oli tämä samainen jsk pinkkinä ainakin! Mutta kuten sanottu, tahdoin nimenomaan sinisen. :3

  VastaaPoista
 5. Oh yes please, or perhaps just do a short translation of the post in the end? Like Maria of http://paperlace.se/ did once upon a time. But somehow I suspect it to be easier to just swith to keeping a post all english.

  GORGEOUS dress!!! This is one of my absolute favorite prints, and even in the most wonderful colorways <3

  VastaaPoista
 6. Leechy: Thank you very much for your opinion!

  Yes, maybe a short translation would be easier. I don't want to switch to English only though, because there are already so many wonderful lolita blogs written in English!

  But anyhow, from now on I'll try to do some translating. :3

  VastaaPoista
 7. I think an english translation would be great! :D

  VastaaPoista
 8. Hei,
  kirjoitan kommentin Pikku Prinsessa-kohtaan, mutta kun tuo blogimerkintä on niin vanha, niin vinkkaan tässä, että voit käydä lukemassa :)

  VastaaPoista
 9. ~larissa: I'm working on it! ^-^

  Kaarina: Ok, kiitos ilmoituksesta. Käynpä kurkkaamassa! :3

  VastaaPoista