4.8.2009

Tylsä entry on tylsä

Kävin eilen Minna Parikan putiikissa vakaana aikomuksenani ostaa ihanat kengät, jotka olisin esitellyt tässä entryssä. Siellä ei kuitenkaan ollut kerrassaan mitään minulle sopivassa koossa ja värissä, enkä viitsinyt ehdoin tahdoin ostaa kenkiä, joita voisin käyttää ehkä yhden asun kanssa. Lohdutukseksi ostin sitten jotain muuta. Näin ollen seuraa tavanomaisen tylsä shoppailupostaus.


1. Mekko. Tykkään tästä mielettömästi, mikä lievittää karvasta tuskaani, kun en saanutkaan unelmakauniita kenkiä. Rakastan mm. rusettiteemaa. ♥

1. Hauska yksityiskohta takaa. Mekko on siis selästä vähän avonainen, ja kaksi isoa rusettia pitää sitä muodossaan. Ihanan kekseliäs tapa jatkaa mekon rusettiteemaa.

2. Pinkki, keijumaisen keveä toppi. Babydoll-mallinen, eli tulen aika varmaan näyttämään jokseenkin painavahkolta tässä, mutta hällä väliä; jos yhdistän sen pillifarkkuihin ja korkkareihin, niin eiköhän kaikki tajua, että kangasta se vain on, ei vatsaa. :'D

3. Kaulakoru. Eikö ole suloinen? Täydellinen koru sellaiselle teeaddiktille kuin minä. Ja tämähän käy myös loleillessa - se lisää ainakin minun silmissäni tavaran arvoa, jos sen voi yhdistellä useaan tyyliin.
Siinä kaikki tällä kertaa.

3 kommenttia:

  1. saanen kysyä, mistä mahtoi neiti ostaa kaulakorun?? Olen itsekki teeaddikti ja tuo on todella suloinen koru n__n

    VastaaPoista