26.7.2009

Tältä näytin tänään...

...tai oikeastaan eilen. Kävin Despan jonossa moikkaamassa kavereita, törmäsin siellä mm. Ichitaan ja Serinaan. Samalla sain aika kätevästi "businesstoimintaani" käyntiin; sain jo neljä tilausta! (Teen siis tilaustyönä maalauksia ja piirustuksia.) Ylimääräiset tienestit, here I come! Miettikää, saan tehdä jotain mistä pidän ja tienaan samalla! *3* Toisaalta tässä on varjopuolensakin; inhoan luopua töistäni, koska, sanokaa nyt että tää kuulostaa kliseiseltä (ja niin se muuten tekeekin) musta tuntuu, että joudun antamaan pois pienen palan sieluani. En ikinä keskity mihinkään niin täysin kuin taiteiluun, joten musta tuntuu että jotenkin oikeasti annan jokaiseen kuvaan jotain itsestäni. Mutta, TOISAALTA, musta tuntuu myös ihanalta että joku oikeasti on valmis maksamaan taiteestani ja laittamaan työni kehyksiin seinälle. Arvostusta, purr.

Ja asiaan. Anteeksi kuvan huono laatu, siellä oli kamalan aurinkoista (ja ruma ympäristö) ja ilme ei edusta. Mekko on AP:n, ostin sen heräteostoksena Visualilta (vaikka se on liian isokin). Kengät TAAS Blizzin (minkäs sille voi, rakastan noita ja ne on mukavat jalassakin!), viuhka Belle Modesten pöydästä napattu, korut Glitteristä ja laukku alennusmyyntilöytö.

Olen muuten huomannut, että en taida panostaa (loli)asuihini tarpeeksi? Tyylini toistaa tällä hetkellä ihan liikaa itseään! Olen kamalan tykästynyt tällaisiin yksinkertaisiin liivimekko, korkkarit ja söpö laukku -yhdistelmiin. Pitäisi keksiä jotain ~uutta ja hienoa~, mutta mukavuudenhaluni menee edelle... kesällä tuollaisessa kevyessä asussa vaan on mukavampi olla, ja lisäksi tunnen kuitenkin itseni kauniiksi juuri noin - eikös se olekin se pääasia? Ottaisin silti enemmän kuin mielelläni vastaan rakentavaa kritiikkiä ja parannusehdotuksia tyylini suhteen.

Lähikuva printistä, koska teitä kiinnostaa kuitenkin. ;D

Ja sitten hiukset. Olin tosiaan suoristanut hiukset aamulla, mutta kova tuuli sai ne kihartumaan hieman, ja pörrööntymään potenssissa 1000. Jokatapauksessa tästä kuvasta näkee, että kyllä mulla IHAN OIKEESTI hei on aika pitkät hiukset jo, vai mitä? Ne vaan aina näyttää kymmenen senttiä lyhyemmiltä kiharassa, ja koska minulla on luonnonkiharat niin ne on kiharassa lähestulkoon aina. Ja sitten saan alemmuuskomplekseja lyhyestä tukastani, vaikka ihan oikeesti hiuksen yltävät piikkisuorina suunnilleen puoleen selkään. Ne vaan pysyvät piikkisuorina vain silloin, kun ovat vettä valuvan läpimärät. (Näytämpäs muuten valkealta kuin kalkkilaivan kummitus, hum hum.)
Ichitalle muuten iso kiitos extemporekuvista! :D <3

3 kommenttia:

  1. Oi, todella kaunis!
    Näinkin sinut vilaukselta Despan jonossa. Olin juuri lähdössä käymään muaalla kaverini kanssa niin en ehtinyt tervihtimään. .__:

    VastaaPoista