14.7.2009

Teekutsut II (13.7.2009)

Omg, tuplapostaus tänään! :D Tämän postauksen aihe on "Mitä tulikaan eilen tehtyä". Meidän piti pitää toiset teekutsut pikniktyyppisesti Kartanonpuistossa, mutta arvatkaapa vaan, satoiko juuri eilen kaatamalla. Minut on varmaan kirottu, koska aina kun tahtoisin ulos piknikille, sataa! :(
Päivän asu: Hiuskoriste itsetehty, tiara Savannista,paita Moi-même-moitié, mekko Angelic Pretty, laukku H&M, korut sieltä täältä ja kengät kirpparilta.

Sateen takia suunnistimme kahvila Kappeliin.

Vaikka valitsimme mahdollisimman syrjäisen ja rauhallisen nurkan, niin päädyimme silti muutaman turistin matkamuistoalbumiin. Tapaamisemme oli muuten jälleen varsinainen Moitié-keskittymä, koska meillä kaikilla oli päällä enemmän tai vähemmän kyseistä brändiä.

"Älä puhu pahaa, älä näe pahaa, älä kuule pahaa." Kahvittelun jälkeen suuntasimme shoppailemaan Kamppiin...
...josta ostin nämä jumalaisen ihanat Funtasman ("Step into fun!") saappaat. Kyllä, ne ovat Morticiasta. Näissä on muuten 11-12 senttiä korkoa, eli ne on huikeimmat korkoni tähän mennessä - ja olen jo todennut, ettei näillä pysty oikeasti kävelemään. Jalkoja alkaa särkeä samantien! Toisaalta "suffering is the mother of all beauty", ja niinpä aion käyttää näitä, näyttää hyvältä ja KÄRSIÄ. Nämä kengät vähän kolhaisee korkokenkäegoani, sillä ajattelin, että olen voittamaton mitä korkokenkiin tulee: "antakaa mulle mitkä tahansa kengät, ja mä kävelen NE väsyksiin". Asia ei sitten olekaan ihan niin. :D
Lopuksi kävimme vielä ihastuttavassa teekaupassa nimeltä The Ounce. Tästä siellä otetusta kuvasta näkyy vähän, miten kaupan sisustukseen on todella panostettu! Uskomattoman tunnelmallinen paikka, todella vierailemisen arvoinen, elämys jo itsessään. Koko kauppa tuoksuu teelle, jota siellä on melkoisen montaa laatua. Lisäksi myyjä on todella ystävällinen, ja ilmeisesti pitää lolitasta. Kun istuin tuohon sohvalle, niin myyjä totesi, että voin jäädä siihen lopullisesti. Ostin paria teelaatua kokeiltavaksi, ja kunhan saan ne lipitettyä, niin palaan hakemaan lisää. Minusta saattaa hyvinkin tulla vakituinen asiakas.

3 kommenttia: