14.7.2009

Animecon 2009

Olin kyllä Aconissa sen verran epäedustava, että uhosin jo Terriblessä, etten postaa asukuviani. No jaa, kun ne nyt kuitenkin on otettu, niin menköön sitten. Kärsikää. :D


Päivä 1. Rusetti ja JSK Innocent World, laukku swimmer, korvikset Glitter, korukello vintagea ja kengät Angelican. Tuo Swimmerin laukku oli virallinen coni laukkuni, menossa mukana joka päivä! Se on juuri sopivan kokoinen, mukaan mahtuu kaikki tarpeellinen ja enemmänkin.
Päivä 2. Mekko Angelic Prettyn, laukku edelleen Swimmerin, käsikorut Ibero ja kirppis, kengät Haloselta, viuhka Belle Modesten pöydästä ja hiusruusut Ninjasta ja Seppälästä. Vieressäni Miss Mimi, jolla on päällä mm. Moitiéta ja vintagea. Ja kolmannen päivän asukuvaa en kehtaa julkaista edes tänne, koska erinäisten sattumien ja vähäisen yöunen takia tukkani oli laittoman pörröinen ja kamala. Suorastaan hävetti.

Sitten lempiosuuteni, eli ostokset. Ostin Aconin aikana vaikka mitä. Näistä itse Aconista on ostettu vain muffinssi- ja ruususormukset sekä pinkki viuhka. Lisäksi ostin Daysta Fluffin muffinssikuvioisen korttikotelon ja ehkä maailman suloisimman taskupeilin. Yksisarviset -kirja sisältää satuja ja yksisarvisaiheisia palapelejä. Olen niin yksisarvisfriikki, etten voinut vastustaa kiusausta ostaa kirjaa, joka on noin pinkki ja kimalteleva JA sisältää yksisarvisia. Kaksi palapeliä kirjasta päätyi jo seinälleni kehyksiin ikään kuin sisustuselementeiksi. :D

Ja toisen päivän asukuvassakin vilahtaneet korkkarit. Minun on tarkoitus tuunata nämä JD -tyylisiksi, kunhan pääsen Miss Mimin hurmaavan kuumaliimapistoolin lähettyville. :D Ah, kuumaliima on sitten kätevä keksintö. (Tästä tulee väkisinkin mieleeni wanha läppä "kuumaliimaa siihen pitsiä!")
Tämän vuoden Aconin ohjelmatarjonta oli ainakin omalta kannaltani varsin surkea. Kaipailin (nähtävästi monen muun tapaan) enemmän katumuotia käsittelevää ohjelmaa. Kävin kuitenkin katsastamassa "mitä cosplay asu on syönyt?" -paneelin, jossa käsiteltiin myös kaavoittamista ja materiaaleja yms - siitä voi siis olla hyötyä ompelu/askarteluharrastukselleni. Lisäksi käväisin "Paraparan historia" -luennolla, joka oli myös ihan kiva. Sen lisäksi katsastin yhden kierroksen Iron Gangurosta, ja se oli oikeastaan aika... tylsä, minkä takia jäi sitten sen toinen kierros katsomatta. :D Suurin osa conista kuluikin sitten yleisen hengauksen merkeissä. Tapasin monia ystäviä ja tuttuja, ja sain pari uuttakin kaveria. Tunnelman puolesta nautin conista tosi paljon, ja sitä kai ensisijaisesti menin hakemaankin, joten ei kai pitäisi valittaa ohjelmasta mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti