7.2.2010

Hattuja kerrakseen

Päivänasu(mme)! Valitettavasti en tullut ottaneeksi yhtään kuvia Gaalan cossaajista, joten saatte nyt vain tuijottaa minun ja Sannin pärstää. :DEnsin varoittava kuva: älkää yrittäkö tätä kotona! Nuo ripset, jotka minulla tässä kuvassa on olivat puhdasta kidutusta! Voin rehellisesti sanoa, että oli eka kerta ikinä, kun en kerta kaikkiaan kärsinyt olla tekoripsien kanssa päivän loppuun. Nyppäsin ne hiiteen heti kun kuvat oli napsittu. Ette voi uskoakaan miten epämukavalta nuo tuntuvat. Saas nähdä, käytänkö enää koskaan.

Pysykää siis kaukana Grimasin ripsistä numero 6, ja etenkin sitä suuremmista, mikäli ette ole erityisen karaistuneita. (Muuten kyllä voin suositella Grimasin ripsiä lämpöisesti; hinta-laatusuhde aivan huippu.)Ja koko asu. Bonnet siis Sannin tekemä, mekko Angelic Pretty, paita Moi-même-moitié, huppari kaappini kätköistä, laukku H&M ja kengät kirpparilta.Loppuun vielä yhteiskuva, koska Sanni on liian suloinen ollakseen päätymättä blogiini. Mainio esimerkki siitä, että goottilolikin voi söpöstellä. :D Sannilla on yllään itsetehty bonnet, itsetuunattu laukku ja mekko sekä paita Moitiélta.

Ai niin, Sanni keksi tänään huippuhauskan sanonnan: "Ei ole kaikki lolit Terriblessä." Se siis vastaa näitä ei ole kaikki Muumit laaksossa/inkkarit kanootissa -tyylisiä letkauksia. :'D

6 kommenttia:

 1. Asusi on todella suloinen ja ripset tosiaan näyttävät painavilta. Sannin asukin on ihana. Bonnet sopii sinulle täydellisesti.

  Mademoiselle Parapluie

  VastaaPoista
 2. ootte molemmat nii kauniita/söpöjä!*_* T: Anni

  VastaaPoista
 3. Voee, olet kaunis, Sanni myös. Bonnetit näyttää hyvältä teillä : ). Ja vaaleanpunainen x musta on jotain ihanaa<3

  ~janjan~

  VastaaPoista
 4. ooi, ootte kummakki nii ihania ja söpöjä :)

  VastaaPoista
 5. Anni, janjan ja Iinu: Kiitoksia! :D

  VastaaPoista