15.2.2010

"Kuvaa vaatekaappisi"

Laitoin Terriblen puolella vastauksen Kuvaa vaatekaappisi -ketjuun, ja samalla vaivalla voin laittaa sen tännekin (jos jotakuta vaikka kiinnostaisi?). Teksti on lähes suoraan kopioitu Terriblen postauksestani. <3
Tangolla roikkuvat liian pieneen tilaan survotut lolivaatteeni: enimmäkseen liivimekkoja, mutta myös pari OP:ta ja jokunen hamonen. Säilytän Babyn Thumbelina -liivimekkoa tuolla tavalla tangon päälle heitettynä, koska siinä on shirring-olkaimet, jotka venyvät, jos se joutuu roikkumaan pitkään henkarissa.

Mekkojen alta löytyy muutama kenkärasia (suurin osa kengistäni, eli siis noin 50-60 paria, ei tosiaankaan mahdu tähän kopperoon) ja sateen- sekä päivänvarjoja.

Tuon valkean metallikorisysteemin ylimmässä laatikossa on muutama pienempi olkalaukku, alushameeni ja lolitapaitani. Tuossa pienemmässä metallihäkkyrässä taas säilytän polvisukkia, viuhkaa ja karkkipinnejä.

Ja siitä alaspäin onkin sitten vain tavisvaatteita, joista ei sen enempää. :D

Ylimmällä hyllyllä on rasioita, joissa säilytän rusetteja, headdressuja, mekkojen rusettinauhoja ja pitsikäsineitäni, ja löytyypä joukosta yhdet vintage-nahkahanskatkin. Oikeastaan myös melkein kaikki pitsihanskani ovat vintagea. Tummasinisen rasian olen muuten saanut Sannilta, ja sen kannessa oleva hopeinen ruusukuvio on hänen maalaamansa.

Ylähyllyltä löytyy myös tummansininen kilpakypäräni, joka mätsääkin upeasti Sannin antaman rasian kanssa, muutama minisilinteri sekä vino pino suurempia laukkuja.

Minulla on muuten tapana laittaa vaatekaappien sisäoviin kaikenlaista. Tällä hetkellä sieltä löytyy mm. leffajuliste, suosikkibändini London After Midnight'n juliste, kuvia Kayasta ja kaveriltani saatuja piirroksia, jotka yritin ovelasti kätkeä muutaman mekon alle. :)

Siinä kaikki tällä kertaa. Huomenna muuten lähden liikenteeseen vaikka pää kainalossa, koska en enää jaksa lojua kotosalla. =__=

6 kommenttia:

 1. Ihan älyttömän söpö vaatekkaappi! Sulla on paljon nättejä vaatteita^^

  VastaaPoista
 2. ääh, rakastuin sun vaatekaappiin!<3 :D Oispa munkin vaatekaappi yhtä suloinen ja lolita täytteinen*_* ~Anni

  VastaaPoista
 3. Mun on kyl pakko kysyy, ennenku unohan, et onko esim. AP:ltä turvallista tilata vaatteita?:O että tuleeko siihen mukaan tullimaksut tai joitain muita ylimääräisiä maksuja?Miten sinä olet hoitanut tilaukset?:) Mua himottas aivan kauheasti ostaa loli mekko, mutta mun täytyy olla todella varma, että tilaaminen ulkomailta on turvallista:'D ~Anni

  VastaaPoista
 4. Anni: Kiitos kommentista taas! Ja vastauksena kysymykseesi, kyllä, brändeiltä tilaaminen on yleisesti ottaen ihan turvallista. Vaatteet kuitenkin jäävät 99% varmuudella tulliin, ja tullimaksut ovat kyllä sitten erittäin suolaisia.

  Suosittelenkin tilaamaan brändivaatteita mielummin käytettynä esim. Closet Childilta. Myös Terribleen kannattaa rekisteröityä, sillä kyseisen foorumin sisäisistä kaupoista saa kaikkein luotettavimmin ja helpoimmin lolivaatteita käytettynä.

  Ja lolimaailmassa käytetty vaate tarkoittaa usein sitä, että edellinen omistaja on pitänyt mekkoa muutaman kerran ja se on aivan uudenveroinen, mutta paljon halvempi kuin täysin uutena hankitty brändimekko.

  Toivottavasti vastauksesta oli apua! :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos, tästä oli kyllä apua!^^ ~Anni

  VastaaPoista