23.3.2010

Uusi mekko, uudet saappaat...

...ja vihdoinkin tilaisuus käyttää niitä, tai ainakin melkein! En nimittäin oikeasti uskaltanut lähteä tarpomaan loskaan vaaleanpunaisissa saappaissani, siksi kuvatkin on otettu sisätiloissa. Pahoittelut. :D

Tapasin tänään pitkästä aikaa Sannia, ja päivän asuni oli tällainen. Mekko ja laukku Angelic Pretty, rusetti Vero Modasta, rannekoru Iberon ja saappaat Minna Parikan.



Kuten huomaatte, olen uuden suoristusrautani lumoissa. Siinä vasta tehokas kapistus. Niinpä tulen varmaan tulevaisuudessakin kokeilemaan suoria hiuksia yhdistettynä lolitaan. Mielestäni nekin kyllä toimivat hyvin, ei sitä aina tarvitse kihartaa - vai mitä mieltä te olette?

Ja koska olen kenkäfriikki, niin turinoidaan vielä lisää kengistä. Edestä päin nämä saappaat ovat hyvin yksinkertaiset. Jutun juju piileekin takana:



Eivätkö olekin ihanat? Nämä ovat ensimmäiset kenkäni Parikalta. Surullista vain, että Suomen ihana ilmasto ei kertakaikkiaan suosi vaaleita kenkiä... murhh.

Lopuksi todettakoon, että tulisi jo se kevät! Saisi kaikki nuo loskaläjät ja kuralätätköt painua matkalle Alabamaan ja aurinkoa vaan kehiin ja kukkasia ja lintuja ja bambinvasoja, kiitoos! :D

5 kommenttia:

  1. Söpö asu ja upeat saappaat. Mitä merkkiä suoristusrautasi on koska havaitsen sen ilmeisen tehokkaaksi?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Rauta on merkkiä OBH Nordica, ja kyllä, se on ERITTÄIN tehokas - sinä tiedätkin, että tukallani on aivan oma tahtonsa joka useimmiten eroaa minun tahdostani. Tämä on siis suoranainen ihme. :'DD

    VastaaPoista
  3. Ihana mekko! Voi että kun joskus löytäisin tuommoisen omassa koossani. ^^ Tai sitten täytyy vain luovuttaa ja tehdä moinen itse.

    Ei nuo kengätkään huonot ole ;)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! AP tosiaan tekee pirun pieniä vaatteita, mutta jos on itse taitava ompelemaan niin siitä vaan omanlaista ja
    -kokoista luomusta tekemään! :)

    VastaaPoista
  5. Tuo mekko on kyllä hurmaava. Ja kengät aivan ihanat. Kumpa omassa kenkähyllyssäkin joskus olisi edes yhdet Parikat.

    VastaaPoista