12.7.2010

Alice and the Pirates - Summer Night's Dream

AatP'ltä on ilmestynyt näemmä uusi printti, Summer Night's Dream.

Etenkin tämä JSK iski minuun niin kovasti ja täysin, että saan istua täällä sormieni päällä, etten ryntäisi tilaamaan sitä itselleni...

Yllättävää kyllä tämä printti vetoaa minuun nimenomaan tummissa sävyissä. Luulen, että haluaisin tämän nimenomaan sinisenä, vaikka kermanvaaleakin olisi tarjolla.

Tässä lähikuvaa printistä:

Mielestäni tämä on ihanan elegantti ja raikas, hauskaa vaihtelua kaiken AP-hypetyksen rinnalle (vaikka toki rakastan APtakin). Puhumattakaan siitä että printistä löytyy tämän kesäinen obsessioni aihe, perhosia! Muutenkin printti on ihan nimensä veroinen, juuri tuollainen satumainen ja rauhaisa, mutta silti suloinen kuin suviyö. Olen aika yllättänyt että rakastuin tähän printtiin, sillä yleensä en AatP'sta ole pahemmin välittänyt.

Mitä mieltä te olette tästä printistä?

Entä mitä mieltä olette siitä, että tein tällaisen postauksen? Yleensähän en ole vaivautunut esittelemään brändien uutuuksia, mutta nyt ihastuin niin paljon, että teki mieli postata jotakin. Olisiko teistä mukavaa lukea tällaisia jatkossakin, vai onko tämä ihan tylsää? Mielipiteitänne arvostetaan. :D

7 kommenttia:

 1. Mielestäni tämä oli kiva postaus, joten tee ihmeessä enemmänkin! =)

  Itse printistä pidän hirmuisesti, niinkuin AatP:n printeistä yleensäkkin, erityisesti tummina. Tässäkin vain on jonkinlaista dramatiikka vielä enemmän tummana kuin vaaleana ja tuollainen sininen on vieläpä niin houkutteleva väri.

  VastaaPoista
 2. Mä taas rakastan AatP:tä ja tää printti on vaan täydellinen, koska kesä on suosikkivuodenaikani. Just niin kuin sanoitki, ni toi on nimensä veroinen. :D Mut ite en kyl perhosista niin välitä, mut kyllä ne tähän yhteyteen sopii.

  VastaaPoista
 3. Oo ihana printti. Tosiaan satumainen ja raikas<3 Jotain mitä omaan komeroon olis mukava haalia!

  Ja tosiaan kiva postaus! Kuolauspostaukset ei oo koskaan pahitteeks :--)

  VastaaPoista
 4. Rakkauteni AatPseen vain lisääntyi tämän printin myötä. Minustakin ihanan satumainen ja raikas, lumoava printti.

  VastaaPoista
 5. Tää on nätti ja postauksesi oli kans mukava:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista! Katsotaan, jos jatkossa tulee sitten lisää tämänkaltaisia postauksia. :3

  VastaaPoista
 7. Itseasiassa AntP:n kaunein näkemäni printti ja jos tosiaan pukeutuisin enemmän tämän tyylisesti, voisin kuvitella ostavani ko mekon.

  Ja tosiaan, tummassa sävyssä mekko on kauniimpi kuin vaaleana! :)

  VastaaPoista