27.7.2010

(Netti)kauppa-arvostelu: Tiukupuu

Tilasin Tiukupuulta vaahtokarkki-käsikorun mätsäävine korviksineen. Tiukupuulta vastattiin vielä saman päivän aikana, ja sain heti tilinumeron johon suorittaa maksu. Maksettuani myyjä ilmoitteli minulle, kun maksu saapui hänen tililleen ja sitten sainkin jo ilmoituksen, että paketti viedään lauantaina postiin. Yhteydenpito oli siis erittäin hyvää ja nopeaa, ja myyjän meilit olivat aina hyvin kohteliaita.

Korut oli paketoitu hyvin, ja ne saapuivat perille tänään. Kaiken kaikkiaan koko kaupankäyntiin kului viikko (johon siis sisältyi viikonloppu), joten palvelu oli todellakin varsin ripeää.

Itse korut tietenkin ovat aivan ihania! Ne ovat juuri sellaiset kuin kuvissakin. Ihastuin erityisesti tuohon käsikoruun sen takia, että se on söpön tyttömäinen olematta yltiömakea. Tuossa ketjuratkaisussa on jotain suorastaan trendikästä (toivottavasti sallitte ilmaisun), ja siksi koru sopii sekä loleiluun että tavalliseen pukeutumiseeni.

Supersuurta plussaa minulta saa se, että korun ketju on aitoa hopeaa; kukaan ei voi enää väittää, että kaikki karkkikorut ovat täyttä rihkamaa. Ja koko paketin hinnaksi tuli vain 16,50, joka ei tosiaankaan ole paljoa nähden tuotteiden laatuun.

Erikseen on mainittava vielä sekin, että myyjä suostui ystävällisesti lyhentämään käsikorua hiukan, jotta se istuisi ranteeseeni paremmin. Lyhennyksestä ei pyydetty lisämaksua.

Kaiken kaikkiaan kokemukseni Tiukupuusta ovat positiivisia, ja kauppa ansaitseekin tältä kerralta arvosanan 10+.

Loppuun vielä itseottamani kuva, josta näkyy korujen söpöt paketit! Ylempänä olevat kuvat on napattu Tiukupuun sivuilta, mikäli joku ei sitä hoksannut (minulla oli toki lupa käyttää niitä täällä). :)

4 kommenttia:

  1. Blogisi on tosi ihana. En saa s-postiasi esiin, haluaisin kysyä erästä asiaa. Voisitko laittaa viestiä? kissa_matroskin AT yahoo piste com

    VastaaPoista