12.10.2010

Kätketyt prinsessat

Eräässä suosikkiblogeistani, Lolita Charmissa, oli vähän aikaa sitten juttu kirjasta nimeltä The Secret Lives of Princesses.

Muistan nähneeni tämän samaisen kirjan kirjakaupassa joskus aikoja sitten, ja kiinnitin jo tuolloin huomiota kauniiseen kanteen. Kirjan hinta kuitenkin oli aika kallis, joten jätin sen ostamatta ja unohdin asian.

Kun sitten luin Lolita Charmin postauksen asiasta, muistin kirjan taas.

Vanhentuneena ja viisastuneena (:D?) keksin, että kipitän kirjastoon lainaamaan kyseisen kirjan. Ja täytyy kyllä sanoa, että kirjan kuvitus on kertakaikkiaan hurmaava! Postaan nyt teidän iloksenne muutaman suosikkikuvani kirjasta, jonka nimi siis on suomennettuna Kätketyt prinsessat.

Prinsessa Päivänkorento: "Kerran prinsessa, aina prinsessa."

Aavikon prinsessa: "Eräänä aamuna löysin puutarhastani punaisen hunnun, joka on peräisin joltakin kaukaiselta prinsessalta."

Prinsessa Kapriisia: "Oikku on vain huonotuulisuuden kipinä."

Prinsessa Ponneton: "Nukkuessa kertoo itselleen tarinoita, joita ei vielä tunne."

P.S. Ei liene sattumaa, että kammottavan stressintäyteisen koulujakson jälkeen juuri prinsessa Ponnettoman ja prinsessa Kapriisian rennot kuvat vetoavat minuun... :D

5 kommenttia:

 1. Kätketyt prinsessat on tosiaan kuvitukseltaan ihana kirja. Itse selasin sen joskus muutamaan otteeseen läpi, kun äitini oli sen hankkinut käsiinsä. Omistan myös luonnoskirjan, jonka kannessa on Prinsessa Päivänkorento. (:

  VastaaPoista
 2. Surku: Kiitos kommentista! Mistä ihmeestä olet löytänyt niin kivan luonnoskirjan? :O

  VastaaPoista
 3. Luonnoskirjan sain äidiltäni lahjana, mutta ilmeisesti jostain kirjakaupan alekopasta hän oli sen löytänyt eli en tiedä onko enää saatavilla missään.

  VastaaPoista
 4. Itsekin omistan tuollisen kovakantisen lehtiön joka on mielestäni aivan ihana, tosin se on jo melkein täynnä raapustuksia ja sain sen synttärilahjaksi. Olen etsiskellyt sellaista josko voisin ostaa mutta en ole nähnyt. Se kätevä kun siinä on sellainen taittokansi ja lenksu joka pitää sen kiinni. :C Se kuva on kyllä ihana.

  VastaaPoista
 5. Surku ja Ella: Kiitos kommenteistanne! :D

  VastaaPoista