30.10.2010

Venetsialaista pitsiä... ja naamioita!

Pidimme tänään tyttöjen (ja yhden pojan) kanssa high tea -kutsut halloweenin kunniaksi. Perinteisen halloweenkauhuilun sijaan olimme valinneet teemaksi naamiaiset - ja näillä tarkoitan nyt ihan "oikeita" naamiaisia. Ei mitään pukuilua, vaan kauniita naamioita! Voinen myös sivumennen mainita, että ruoka oli jälleen kerran ihanaa ja sitä oli aivan liikaa. Säästän teidät tällä kertaa ruokakuvilta, mutta älkää huoliko - pääsette kyllä halutessanne ihailemaan niitä Cortile de Rosesissa. ;)EDIT: No niin, täältä voitte kurkkia kuvia, joissa vilahtaa mm. ruokaa!

Ja sitten kuvia! Tämä ensimmäinen on suosikkini, jostain syystä tykkään eniten kuvista, joissa jalkani on rajattu pois. Tämä ei suinkaan johdu siitä, etten pitäisi jaloistani (ne ovat aivan upeat imo), mutta joku näiden kuvien asetelmassa miellyttää minua suunnattomasti!

Sitten kuva, jossa näkyy koko asu.

Mekko - Angelic Pretty
Paita - vintagea
Hiusruusut: Ninja
Heppaheadress: omin kätösin väkersin
Käsikorut: Ibero, kirppis, Seppälä
Sukat: Boutique LouLou
Kengät: Friis&Company

Ja loppuun vielä kuva, jossa näkyy The Eeppinen Heppahärdelli sekä naamio hieman lähempää. Näiden lisäksi pääni toisella sivulla oli vielä kultaisia rusettipinnejä ja fimosta tehty tikkari, mutta ne eivät tietenkään satu näkymään missään kuvassa. :P

Hauskaa halloweenia kaikille! ♥

9 kommenttia:

 1. wau miten upea tuo heppahiusjuttu ♥ ja olet uskomattoman kaunis ♥

  VastaaPoista
 2. Nukke: Aaw, kiitos! Olen aika ylpeä tuosta heppahärdellistäni, se onnistui yllättävän hyvin. Harmi vaan, että se painaa niin paljon, että niskani menivät jumiin, ihan oikeasti. XD

  VastaaPoista
 3. Aivan upea kokonaisuus! <3__<3 Oot niin kaunis, ihanaa että jaksat panostaa ulkonäköön ja koota tällasia asuja! Näytät ihanalta <3

  VastaaPoista
 4. Aaahh! Mekko on aivan mielettömän ihana sinun päällääsi!! <3 Silmikko ja heppahärdelli on upea! :)
  Onnistuit jälleen erinomaisesti koordinaatiossasi<3

  VastaaPoista
 5. ewerty_: Kiitos kovasti! Mukava kuulla, että tykkäät asukuvistani. :3

  LadyBug: Kiitos sinullekin!

  VastaaPoista
 6. todella kaunista! olet kuin nukke, siro ja upea. taidokkaasti tehty naamio.

  xxx Charlie
  http://www.femininebravery.com/

  VastaaPoista
 7. Charlie: Kiitos kovasti! Naamio tosin ei ole minun tekemäni, vaan venetsialaisten käsityöläisten tekemä. :3

  VastaaPoista
 8. ihana toi mekko ja toi naamio :) Mistä hommasit ton naamion?:)

  VastaaPoista
 9. Tosi upea asukokonaisuus!

  Anteeksi, että häiritsen (jee tuntematon ihminen tittidii), mutta törmäsin siun blogiisi etsiessäni Angelic Prettyn online shopista tietoja. Olisin tilaamassa itselleni sieltä mahdollisesti ylioppilasmekkoa ja haluaisin varmistaa, että homma toimii.

  Voitko siis kertoa, ootko sie tilannut mekon japanilaisesta vai englanninkielisestä kaupasta? Ja miten toimitus on onnistunut?

  Odotan innolla vastausta - epäilyttää tilata mekko ilman tuttujen kokemuksia, eikä miulla juuri ole tuolta tai muista vastaavista kaupoista vaatteita tilanneita tuttuja.

  Kiitos jo etukäteen!

  - Elina

  VastaaPoista