27.7.2010

(Netti)kauppa-arvostelu: Tiukupuu

Tilasin Tiukupuulta vaahtokarkki-käsikorun mätsäävine korviksineen. Tiukupuulta vastattiin vielä saman päivän aikana, ja sain heti tilinumeron johon suorittaa maksu. Maksettuani myyjä ilmoitteli minulle, kun maksu saapui hänen tililleen ja sitten sainkin jo ilmoituksen, että paketti viedään lauantaina postiin. Yhteydenpito oli siis erittäin hyvää ja nopeaa, ja myyjän meilit olivat aina hyvin kohteliaita.

Korut oli paketoitu hyvin, ja ne saapuivat perille tänään. Kaiken kaikkiaan koko kaupankäyntiin kului viikko (johon siis sisältyi viikonloppu), joten palvelu oli todellakin varsin ripeää.

Itse korut tietenkin ovat aivan ihania! Ne ovat juuri sellaiset kuin kuvissakin. Ihastuin erityisesti tuohon käsikoruun sen takia, että se on söpön tyttömäinen olematta yltiömakea. Tuossa ketjuratkaisussa on jotain suorastaan trendikästä (toivottavasti sallitte ilmaisun), ja siksi koru sopii sekä loleiluun että tavalliseen pukeutumiseeni.

Supersuurta plussaa minulta saa se, että korun ketju on aitoa hopeaa; kukaan ei voi enää väittää, että kaikki karkkikorut ovat täyttä rihkamaa. Ja koko paketin hinnaksi tuli vain 16,50, joka ei tosiaankaan ole paljoa nähden tuotteiden laatuun.

Erikseen on mainittava vielä sekin, että myyjä suostui ystävällisesti lyhentämään käsikorua hiukan, jotta se istuisi ranteeseeni paremmin. Lyhennyksestä ei pyydetty lisämaksua.

Kaiken kaikkiaan kokemukseni Tiukupuusta ovat positiivisia, ja kauppa ansaitseekin tältä kerralta arvosanan 10+.

Loppuun vielä itseottamani kuva, josta näkyy korujen söpöt paketit! Ylempänä olevat kuvat on napattu Tiukupuun sivuilta, mikäli joku ei sitä hoksannut (minulla oli toki lupa käyttää niitä täällä). :)

18.7.2010

Pupukevennys

Saanko esitellä teille vierailevan tähden: Spike-pupun. Herra Spike on ollut luonani hoidossa tämän viikon, ja koska se on niin kertakaikkisen lutuinen, päätin napata siitä kuvan:

Katsokaa nyt, se ilmiselvästi poseeraa. Koska tämä herrasmies on näin filmaattinen, päätin sitten saman tien postata kuvat tänne blogiinkin.

Voi että, tätä otusta tulee kyllä ikävä kun se huomenna haetaan omaan kotiinsa...

17.7.2010

Rokokoo-inspiroitunut choker

Telkusta tuli jokin aika sitten Marie Antoinette -elokuva, ja minun oli tietenkin pakko katsoa se. Kyseinen leffa on aina inspiroinut minua suunnattomasti, eikä tämä kerta ollut poikkeus.

Leffasta innostuneena halusin tehdä itselleni hieman rokokoo-henkisen korun, ja tässäpä lopputulos:

Koru oli yllättävän hermoja raastava tehdä, mutta olen lopputulokseen tyytyväinen. Choker siis sidotaan niskaan rusetille, ja nuo nauhan päät roikkuvat kauniisti vapaina. Vetäisin nauhat kuvan ottoa varten tuohon etupuolelle havainnollisuuden vuoksi. :D

P.S. Tätä korua tehtäessä ei käytetty pisaraakaan kuumaliimaa. ;D

12.7.2010

Alice and the Pirates - Summer Night's Dream

AatP'ltä on ilmestynyt näemmä uusi printti, Summer Night's Dream.

Etenkin tämä JSK iski minuun niin kovasti ja täysin, että saan istua täällä sormieni päällä, etten ryntäisi tilaamaan sitä itselleni...

Yllättävää kyllä tämä printti vetoaa minuun nimenomaan tummissa sävyissä. Luulen, että haluaisin tämän nimenomaan sinisenä, vaikka kermanvaaleakin olisi tarjolla.

Tässä lähikuvaa printistä:

Mielestäni tämä on ihanan elegantti ja raikas, hauskaa vaihtelua kaiken AP-hypetyksen rinnalle (vaikka toki rakastan APtakin). Puhumattakaan siitä että printistä löytyy tämän kesäinen obsessioni aihe, perhosia! Muutenkin printti on ihan nimensä veroinen, juuri tuollainen satumainen ja rauhaisa, mutta silti suloinen kuin suviyö. Olen aika yllättänyt että rakastuin tähän printtiin, sillä yleensä en AatP'sta ole pahemmin välittänyt.

Mitä mieltä te olette tästä printistä?

Entä mitä mieltä olette siitä, että tein tällaisen postauksen? Yleensähän en ole vaivautunut esittelemään brändien uutuuksia, mutta nyt ihastuin niin paljon, että teki mieli postata jotakin. Olisiko teistä mukavaa lukea tällaisia jatkossakin, vai onko tämä ihan tylsää? Mielipiteitänne arvostetaan. :D

11.7.2010

Uutta CdR -blogissa

Heipähei!

Tuon piinaavan kuuman sään takia en ole pahemmin pukeutunut lolitaan viime aikoina. Meinaan kuolla lämpöhalvaukseen jo tavallisissa kesämekkosissa. Siksipä täällä blogissani on nyt jonkin aikaa hiljaista.

Vaan ei hätää! Päätimme tyttöjen kanssa alkaa kirjoittaa Cortile de Roses'n blogiin joka kuukausi erilaisen teeman mukaan; niinpä voitte halutessanne lukea kaikkea lolitaan liittyvää sieltä. Kirjoitamme vuorotellen, ja se tarkoittaa että blogi päivittyy viikoittain! Tämän kuukauden teemana ovat bonnetit.

Cortile de Rosesin blogia voi kurkkia täältä.

Hauskaa kesää kaikille! ♥