28.2.2011

Baby, the Stars Shine Bright'n kevään muotinäytös

Baby, the Stars Shine Bright'n kevään muotinäytös on mielestäni aivan upea, ja hillittömän inspiroiva.

Monissa asuissa oli hyvin selkeitä rokokoo-vaikutteita - tai pikemminkin suoria lainauksia rokokoosta! Liehuvia rokokoo-hihoja, puvun selkään kiinnitetty viitta, upea rusetein koristeltu viuhka, ja se ihana vihreä lierihattu sulkakoristein...! Rokokoo-fanin sydämeni kehrää onnesta.

Pidin myös siitä, miten pastellisävyisiin mekkoihin oli yhdistetty tummanruskeaa - siitä tuli kovasti mieleen Innocent World, joka myös kuuluu suosikkeihini. Myös luonnollisen väriset hiukset (tai peruukit :D) näyttivät ihanan raikkailta. Olin myös huomaavinani näytöksessä satu-teeman - ainakin yksi asu muistutti kovasti Lumikkia.

Näytös oli myös tulvillaan ruusuaiheisia koristeita. Rakastan ruusuja, ja mielestäni ne sopivat melkein mihin tahansa. Ruusut ovat myös kenties ainoa teema, joka on sovellettavissa kaikkiin lolitatyyleihin sweetistä goottiin, ja jopa punklolitaan! Vaikka ruusut mielestäni sopivatkin kaikkiin vuodenaikoihin, niin kevääseen ja kesään ne tietysti käyvät erityisen hyvin.

7 kommenttia:

 1. Ah rakastuin tuohon viuhkaan.. kaipa sellainen on pakko hankkia ^^

  VastaaPoista
 2. Rakastuin Misakon mekkoon! Siihen mikä oli 2. osassa ilmeisesti Alice and the pirates:in puolella(lopetus mekko). Alkoi ihan itkettää </3 ruusuja, kelloja ja upeat upeat yksityiskohdan ahhh<3 ;; 3 ;; En ole pitkään aikaan nähnyt mitään NIIN kaunista!

  VastaaPoista
 3. Sweeth: Viuhka on tosiaan ihana. Voi tosin olla että se on vain näytösproppi, eikä tule myyntiin lainkaan. Luultavasti tuollaisen saisi kuitenkin tuunattua myös itse. :)

  Pitsiperhonen: Minä olen rakastunut suunnilleen koko näytökseen, joten jaan onnenkyyneleiset tunteesi. :'D

  VastaaPoista
 4. Ah, ihanaa! Ja siis kuinka paljon tasoa nostaakaan nuo södet mallit! Baby pitkäjalkaisten länsimaisten mallien päällä on niin idioottimaisen näköistä! :D

  VastaaPoista
 5. Sun blogi on aivan ihana <3 Oon seurannu tätä jo jonkin aikaa mutta nyt vasta tein oman blogin niin voin seurata sitä "virallisesti" :P Ihana viuhka! ^^

  VastaaPoista
 6. Yuki: Olen samaa mieltä, lolitavaatteet näyttävät usein paremmilta ei-niin-pitkien ihmisten yllä. Tosin pitkäkin lolita voi näyttää upealta, kunhan pukeutuu vartalolleen sopivasti. Länsimaalaisilla malleilla vain tuppaa usein olemaan vielä niin kulmikkaat/laihat kasvotkin, että se ehkä on suurin tekijä, joka minua häiritsee silloin kun he mallaavat lolitaa.

  Evan: Kiitos! Ihana kuulla, että pidät blogistani ja mukava, kun päätit alkaa lukeakin sitä. Viuhka on tosiaan loistava! :D

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, että selkeämpi rokokoo tekee paluuta pelkän printtisöpöstelyn tilalle. Minä taas rakastuin tuohon olkihattuun.

  VastaaPoista