2.8.2011

Cortile de Roses: Pupulaukun evoluutio

Hei, tällä kertaa vain pikainen päivitys!

Cortile de Roses
-blogissamme on uusi, minun kirjoittamani artikkeli:
Pupulaukun evoluutio.

Käykääpä ihmeessä lukemassa se! Olen hyvin ylpeä kyseisestä artikkelista, ihan harmittaa, etten saa julkaista sitä omaan blogiini. :D

Arvatkaas muuten, kuka lähtee tänä viikonloppuna Lontooseen? Aivan oikein, minä! Yritän napsia matkalta kuvia, ja laittaa ehkä jotain tänne blogiinkin.

Hauskaa viikonloppua kaikille! ♥

6 kommenttia:

 1. Japanilaisten laatulolitabrandien ja jonkun halppisten vaatteet ovat pientä mitoitusta. Varmaan hameet ja mekotkin jäävät aika lyhkäsiksi pitkillä tytöillä/naisilla. Onkohan sellaisilla 165 - 170 cm pitkillä sama ongelma?

  VastaaPoista
 2. Hannabella: En nyt ymmärrä, miten tämä pupulaukkuihin liittyy, mutta yritän silti vastata kysymykseesi. :)

  Etenkin suurten lolitamerkkien (Baby, Angelic Pretty, Moitié...) vaatteet on tosiaan mitoitettu aika pienikokoisille; hyvin hoikille ja varsin lyhyille.

  Itse olen 164 senttiä pitkä, eikä minulla ole ollut ongelmia mekkojen pituuden kanssa. Sen sijaan uskon, että 170 senttiselle ne voisivat jo auttamatta olla liian lyhyitä.

  Tätä voi tietenkin sitten helpottaa esim. käyttämällä erillistä, sievää alushametta, joka on vähän mekkoa pitempi, ja luo onnistuneesti käytettynä illuusion pidemmästä helmasta.

  Lolitassa, kuten kaikessa muussakin muodissa, vaatteiden istuvuus on ensisijaisen tärkeää. Siksi ei kannata pukeutua liian pieneen tai lyhyeen mekkoon, sillä se kyllä huomataan. Pitkäkin henkilö voi kuitenkin näyttää upealta lolitassa, kun vain valitsee itselleen sopivia vaatteita. Tästä hienona esimerkkinä Iiraliina, käy kurkkaamassa hänen bloginsa täällä: http://rosanitida.blogspot.com/

  Häneltä voit varmasti myös kysyä lisää vinkkejä pukeutumiseen!

  Toivottavasti vastauksestani oli sinulle apua. ^^

  VastaaPoista
 3. Kiitos että vastasit kysymykseeni. :) Kysyin sen takia tämän postauksesi yhteydessä, että se oli tästä helpompi huomata kuin jostain vanhemmasta postauksesta.

  (Iiraliilan blogi on minulle entuudestaan tuttu, koska olen seurannut sitä jo jonkin aikaa.)

  VastaaPoista
 4. Hannabella: OK! Kysyä saa toki aina, hämmennyin vain. :D

  VastaaPoista
 5. Onnea Lontoon reissullesi! Pääsin itsekkin käymään siellä tänä kesänä ja se kaupunki on kertakaikkiaan ihana <3.

  VastaaPoista