31.7.2011

Ostostelua

Luvassa siis (tylsähkö?) ostostelu-postaus! Olen viime aikoina hankkinut muutaman pienen jutun. :3

Ensimmäisenä ja ehkä ihanimpana tämä Angelic Prettyn vaaleanpunainen neulebolero! Se sattui sopivasti kohdalle Terriblen kauppaketjussa. Bolero on ihanan pehmoinen ja rauhaisan oloinen, ja ajattelinkin, että se sopii siksi mainiosti tulevaan syksyyn ja talveen!

Seuraavana hieman lisää väriä kaappiini - vaaleansininen vintagepaita, tarkoituksena olisi käyttää sitä liivimekkojen alla. Väri on hieman haasteellinen verrattuna muihin kaappini hempeisiin sinisiin, mutta enköhän minä jotain keksi. Lisäksi väri on kuitenkin minulle mieleinen, ihanan raikas lisä vaatevalikoimaani.

Seuraavaksi (yllätyksellisesti!) ruusuaiheinen hiussolki, jonka bongasin alennusmyynneistä. En vielä tiedä, mitä tämän kanssa teen, mutta rakkauteni ruusuihin on loppumaton, joten enköhän minä jotain keksi.

Lopuksi ihana Imai Kiran loli-aiheinen kortti, jonka Susanna toi minulle tuliaisena Japanista! Olin hyvin iloisesti yllättynyt, kun sain tämän! Se on niin suloinen. ♥

Translation: I've been doing some shopping. First, Angelic Pretty's soft and cute bolero, perfect for autumn & winter. Second, light blue vintage blouse, a little more color into my garderobe and ment to be worn under my jumperskirts. Third, a little rose corsage I found from sales. And last, a lolita card by Imai Kira, which Susanna brought me as a souvenir from Japan. ♥

5 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia, pidän erityisesti vintagepaidastasi se on tosi sievä<3!

  VastaaPoista
 2. Iris: Kiitoksia! Paita on sievä, mutta väri aika hankala minun kaappiini - onneksi kuitenkin keksin jo muutaman hieman erikoisemman koordinaation, joissa sitä voin käyttää. :3

  VastaaPoista
 3. Pysyykö sulla toi ap:n neuleen rusetti ryhdikkäänä? Minä nimittäin ilmeisesti failaan aina tai jotain kun samasen neuleen rusetti roikkuu masentuneesti vaikka sitä korjailenkin kokoajan D:

  VastaaPoista
 4. Airi-san: Ei pysy ei! Asettelin sen sievästi kuvaa varten. Ihmettelin itsekin että mitä AP on sen kanssa ajatellut, rusetin löpsöys tietenkin paljastui vasta, kun sain paidan kotiin. :( Pitää miettiä jos keksisin siihen jonkun korjauskeinon!

  VastaaPoista
 5. Airi-san, uudestaan: No niin, noin 10 minuuttia myöhemmin - ongelma korjattu! Otin sopivan kokoisen palasen jämäkkää valkeaa morsiustylliä, ujutin sen rusetin tampin ali takapuolella, ja ompelin muutamalla pienellä pistolla kiinni rusetin kärkiin, niihin kohtiin joiden päällä on helmet (näin ommel ei näy ulospäin lainkaan). Nyt rusetti on huomattavasti paremman oloinen! Sitten, kun pääsen käyttämään boleroa, nähdään kuinka se toimii käytännössä, mutta lupaavalta vaikuttaa. :)

  VastaaPoista