23.5.2009

Shopping!

Kahdet kengät. Kuten kuvasta näkyy, toiset on gladiaattorisandaalit, ja toiset on saappaat peeptoe-kärjellä. Tykkään molemmista mielettömästi! Olen jo pitkään halunnut nimenomaan tuollaiset saappaat, koska ne ovat kaikessa hulluudessaan aivan ihanat! Myös gladiaattorisandaaleja olen kuolannut jonkin aikaa.

Kaikenlaista pikkusälää. Kiinalainen kokoontaittuva viuhka (tulee kesällä tarpeeseen, Helsingin bussit ovat kuin saunoja! Tuo vie kiinni taitettuna samanverran tilaa kuin kuuläkärkikynä), nutturapuikot, aurinkolasit, käsikoruja, hiuksiin laitettava pinkki ruusu ja kaulakorukello.

Teeastiasto säilytysrasian kera. Tämä on aivan ihana, vaikka kupit eivät ole sieltä käytännöllisimmästä päästä. Arvatkaapas, kuka aikoo järjestää kesällä teekutsut?

Wanha hiusharja 30-luvulta. Metalli on tosi tummunutta, pitää kokeilla, saisinko sitä vähän kiillotettua...

Kietaisu t-paita, joka sidotaan nauhoilla ja mustat minishortsit. Ja huolimatta siitä, että nuo shortsit näyttävät tässä tosi leveiltä, niin ne ovat kyllä kokoa 34 ja näyttävät päälläni paljon paremmilta kuin tässä.
Pahoittelen kuvien kuppaista laatua, päivänvaloa kun ei ole enää tarpeeksi niin jouduin ottamaan kuvat sähkövalossa ja viimeisen kuvan salaman kanssa.

1 kommentti:

  1. Kokeile harjan kiillottamista vanhalla hammasharjalla ja hammastahnalla. Toimi ainakin siihen kermakkosettiin jonka ostin Vallilasta kun kävimme viimeksi.

    VastaaPoista