22.9.2009

Autumn!

儲鳥の 知らぬ花蟻 秋の空
[Unknown to birds and butterflies, a flower blooms, the autumn sky.]

Tästä piti alunperin tulla tylsä "tältä näytin tänään" -postaus, mutta päädyimmekin pitämään Sannin kanssa pikkuisen, 20 minuutin photoshootin. Ignooratkaa kurppana ilmeeni,
tänään(kään) ei ole taas(kaan) minun päiväni... Päältäni löytyy siis Innocent World:n JSK ja rusetti, Bodylinen jakku/bolero ja loput sieltä sun täältä. Lolityylini on muuten alkanut pikkuhiljaa taas luisumaan perinteisempään (ja tylsempään?) suuntaan. Ilmeisesti loleiluni kulkee vähän sykleissä; välillä tekee mieli hullutella, välillä hissutella.


Syksy syksy syksy! Syksy tulee! *-* Livejournaliani seuraavat tietääkin, että rakastan syksyä. Vajoan syksyisin perinteiseen syysmelankoliaani, ja inspiroidun siitä suunnattomasti (kyllä, sekä masiksesta että vuodenajasta :D). Trenssi on muuten Ellokselta, ja on kyllä ehdottomasti yksi Elämäni Suurista Löydöistä. Sopii näpsäkästi lolitakiksi, koska tuon helman alle mahtuisi vaikka sirkusteltta, mutta toimii myös tavallisessa/söpöstelevässä tyylissä.

Blogini alkaa muuten näköjään taas huolestuttavasti(ko?) luisua kohti täysipainoista lolitablogia. Mitä mieltä te tästä olette? Onko se hyvä asia, vai totaalinen katastrofi? Ottaisin hyvin mielelläni vastaan palautetta ja juttuehdotuksia. :)

Loppuun linkitän vielä biisin, josta pidän tällä hetkellä valtavasti: http://www.youtube.com/watch?v=Yljegxtke-I

Juu, en olisi ikinä voinut uskoa, että joku lady GaGan biisi iskee muhun näin! Samaistun etenkin kohtaan, jossa lauletaan kengistä. ;D

3 kommenttia:

 1. Parempi luisua vaan sinne lolitan puolelle kuin siihen, että "tätä söin tänään ja tässä kuva mun aamupuurosta" 8D. Se tuntuu olevan monen bloggarin ongelma nykyään...

  Ei mielestäni ole yhtään paha, että käsittelet lolitaa yhä enemmän ja enemmän. Etenkin kun tykkäät laittaa kuvia mukaan ja sinulla on kokemusta.

  Jos juttuehdotuksia kaipaat, niin sellaisia havaintoja. Eli kun kuitenkin kokeilet erikoisia yhdistelmiä, niin jos huomaatkin yllättäen, että tuohan sopii tuollaisen kanssa niin vinkkiä voisit pistää tänne meille muille.

  Eikä (tuokaan) asu ole yhtään tylsä!

  VastaaPoista
 2. Fashion on just ihana biisi! <3
  Tykkään just tästä lolita-jutusta sun blogissa! Se on tosi hyvä juttu~

  VastaaPoista
 3. Asio Otus, kiitos _RAKENTAVASTA_ palautteesta! Yritän pitää vinkkisi mielessä. Katsotaan, jos siitä saisi jotain juttua aikaan... :)

  Ja ewerty_, sinulle myös kiitos kommentistasi! :D

  VastaaPoista