27.9.2009

Creme de la Garderobe

Creme de la Garderobe

Kävin tänään Sannin ja Hannan kanssa Creme de la Garderobe -myyjäisissä. Myyjäiset olivat aivan mahtavat! Villipuutarhassa (toivottavasti nyt muistin paikan nimen oikein :D) oli ihanan satumainen (ja omituinen) sisustus. Saimme vaaleanpunaista kaakaota, joka oli hyvää ja lisäksi söpön näköistä. Saimme myös tilaisuutta varten askarrellut paperikassit, joissa lukee myyjäisten nimi. Ja jokainen kävijä saa vielä osallistua arvontaakin, vaikka tuskin minä mitään voitan, mutta onhan se kiva, että joku kuitenkin voittaa. ;D Kaikesta huomasi, että myyjäiset oli järjestetty huolella ja niiden eteen oli nähty vaivaa. Toivottavasti tällaisia järjestetään jatkossakin, sillä minä ainakin nautin olostani. ♥

Yritän saada huomenna aikaiseksi postausta jutuista, jotka ostin tänään. Nyt on jo liian pimeä valaistus kuvien ottamiselle.

Ja sitten päivän asu. Halusin kokeilla, miten minulta sujuu lolita ilman otsatukkaa - ja tässä näette tuloksen. Ainakin omasta mielestäni ihan onnistunut, vaikka kuvaa otettaessa Helsingin tuima tuuli oli jo saanut kampaukseni läsähtämään. Otin tuohon kampaukseen vaikutteita Sinkkuelämää -sarjan Carrielta. Sillä on yhdessä jaksossa hiukset vähän samalla tavalla, ja tietenkin SJP näytti kerrassaan tyrmäävältä. En luonnehtisi omaa tukkaani tyrmääväksi, mutta ihan kiva kuitenkin.

Helmipanta on kirppislöytö, jota tuunasin. Laukku on samaten kirpparilta (ja laukku on myös syy, miksi minun oli _pakko_ laittaa juuri tuo JSK tänään, se kun mätsää niin ihanasti!). JSK on edelleenkin Innocent Worldin, käsikoru Iberon, sormus vintagea, jakku Bodylinen ja kengät Halosen + omaa tuunausta. Myöhemmissä kuvissa näkyvä takki on Ellokselta, ja valkeat hanskat myöskin vintagea. Ja seuraavana jälleen 20 minuutin photoshoot.

---
~Another autumn photoshoot~


I'm drowning...

...but I don't care....

...because when you got...

...what I got...

...who needs air?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti