30.9.2009

In the heart of this autumn

Okei... minun piti laittaa kuvia ostoksistani jo ajat sitten, mutta tosielämä tapahtui, enkä ehtinyt. Syvimmät pahoitteluni. Minä myös lupasin ottaa kuvia päivänvalossa, ja sen teinkin, mutta kamera sanoi yhteistyösopimuksen Frediin (=kannettavaani) irti, enkä saanut parempia kuvia koneelle. Siksi nappasin ostoksistani toisella kameralla kämyisen kuvan, luonnollisesti ilman luonnonvaloa. Värit ovat vähän vääristyneet, mutta muuten ihan kelvollinen otos. Eli siis, Creme de la Garderobesta nappasin mukaani Babyn kaulakorun ja Innocent Worldin liivimekon:


Etenkin tuota mekkoa rakastan syvästi! Kaikessa yksinkertaisuudessaan ihanan elegantti. Kuvio ei muuten ole painettu, vaan kirjottu, mikä omalta osaltaan lisää luksuksen tuntua, ainakin minun silmissäni. Tämä JSK on myös ehkä kaikkein parhaiten minulle istuva kaikista vaatteistani! Ei tarvitse kiristää nyörejä tai vyötärönauhoja (eikä mekossa itseasiassa edes ole noita), eikä myöskään tarvitse venyttää shirringiä. Täydellinen istuvuus! ♥ Varoitan jo etukäteen, että tätä mekkoa tulette varmaan näkemään paljon jatkossakin. Se kiilasi heti tämän hetken suosikikseni, ja samoin se rankkasi Innocent Worldin tämän hetken lempibrändikseni!


Ja tietysti uutuudet piti saada heti käyttöön. Päivän asu eiliseltä (ja minulla oli tänään muuten sama asu myös!). Mekko siis IWn, kaulakoru Babyn, laukku kirpparilta, panta kirppis + oma tuunaus, hanskat vintagea, kengät Cittarista ja neulepusero ja sukkikset melkoisen random.

Ja tapasin muuten eilen taas Sannia. Sanni tulee joka tiistai japanintunneille Helsinkiin, joten pyrimme aina tapaamaan tuolloin. (Mikä tietää loleilua, mikä tietää kamerahoroilua, mikä taas tietää "tältä näytin tänään" -postauksia.) Kävimme kävelemässä Kartanonpuistossa, ja samalla pidimme taas pienen photoshootin (jonka muuten isken tähän postauksen perään.) Ulkona oli hirmukylmä, joten kuvausten jälkeen menimme Kampin Scanburgeriin lämmittelemään ja syömään. Harmi, ettei tajuttu ottaa kuvia siellä, koska olisi varmaan ollut mielenkiintoista postata tänne kuvia loleista mättöruuan ääressä...? So very loli. :'D

---
~In the heart of this autumn~
"I see seasons changing"

"And in the heart of this autumn I fall"

"With the leaves from the trees"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti