14.10.2009

13.10.2009: Villipuutarha

Hui apuah. Tämä viikko on Tsukiconin ja kaiken muunkin takia niin hektinen, että päivitykset tulee miten sattuu. Pahoitteluni. :D (...tai toisaalta, niinhän ne AINA tulee ihan miten sattuu?)

Jokatapauksessa, käväisimme eilen kaveriporukalla katsastamassa kahvila Villipuutarhan. Paikan sisustus on hurmaavan omituinen, ja henkilökunta tosi ystävällistä! He jopa kehuivat asujamme kauniiksi, ja kakut ja kaakaot tarjoiltiin suoraan pöytään. Opiskelijabudjetille paikka on varsin kallis (kakut 7-9 euroa, juomat kolmesta eurosta ylöspäin), mutta kyllä se ainakin minun mielestäni oli sen arvoista. Hintavuutensa takia tästä tuskin tulee vakiopaikkaa ainakaan minulle, mutta jos tekee mieli hemmotella itseään oikein kunnolla, niin tänne vaan. Ai niin, ja särpimäni kaakao oli ehdottomasti paras ikinä! Se tehtiin aidosta suklaasta, ja oli aivan syntisen herkkua!

Ja päivän asu. Thumbelina pääsi ensimmäistä kertaa kunnon käyttöön. Tuuli onnistui juuri kuvaa otettaessa painamaan kampaukseni säälittävään lyttyyn, mutta alemmasta kuvasta ainakin näkee, että ei se noin surkea ollut! Ja siltä varalta, että jotakuta kiinnostaa: mekko Baby, the Stars Shine Bright, lämpöinen angoraneule saatu lahjana Mimiltä, kukkatiara/hiussolki kirppislöytö, rusetin muotoinen rintaneula myöskin kirpparilta ja loput taviskaupoista.

Ja ryhmäkuva (sekä todiste siitä, että tukkani ei ollut Aivan Onneton)! Vasemmalta oikealle Sanni, Mimi, minä ja Iira. Sannin ehdotuksesta päätimme pukeutua niin, että yksi meistä on classic lolita (Sanni), yksi gothic lolita (Mimi), yksi sweettari (minä, yllättäen) ja yksi aristo (Iira hoiti tämän homman kunnialla kotiin). Valitettavasti tämä on ainoa yhteiskuva meistä, ja sekin salamalla huonossa valaistuksessa otettu... noh, aina ei voi voittaa. P.S. Huomatkaa hyvin pelottava nukke taustalla...
Ja siinä kaikki tällä kertaa, tällä viikollahan ohjelmassa on vielä photoshoot ja Tsukicon. :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti