2.11.2009

Miitti 1.11.2009

Sanni päätti järjestää Halloweenin kunniaksi miitin kotonaan. Sannin kämppä on muuten aivan ihana, sellainen vanhanaikainen puutalo keskellä korpea (tai ainakin melkein keskellä). :D

Paikalla oli Satu, Sanni, minä ja Hanna. Olimme kaikki pukeutuneet enemmän tai vähemmän synkeästi Halloweenin kunniaksi.

Tästä näkyy ehkä parhaiten päivän asuni. En ole vieläkään ihan varma, onko asuni tosi siisti vai tosi fail. No jaa, ainakin se on mielenkiintoinen. Mun ~piti~ toteuttaa muumiololitaa inspired by Nemeira, mutta monen dramaattisen käänteen jälkeen päädyin vain toteuttamaan jotain synkkää, mutta ei täysin mustaa. Halukkaat voivat vaikka kuvitella, että tämä on vampyyrilolia tms.

Naamio on Venetsiasta, mekko Innocent Worldin, korsetti ja kengät ilmeisesti Morticiasta ja loput taviskaupoista. Itseasiassa naamio, kengät ja korsetti oli mulla vaan lainassa tätä asua varten. Tosin tuo korsetti on aikanaan kuulunut minulle. Pystyin juuri ja juuri pitämään sitä ~30 min kuvauksia varten, ja sekin oli puhdasta kärsimystä! En tajua, miten olen aikoinani jaksanut elää tuon kokoisen vyötärön kanssa kokonaisia päiviä...! Nykyään olen liian mukavuudenhaluinen moiseen rääkkäykseen.

Ja toinen kuva. Mielenkiintoista, miten oikeastaan näytän pulleammalta korsettiin kuristettuna kuin ilman.
Ohjelmassa oli muuten vaihteen vuoksi ihanaa ruokaa (siis ihan kunnon ruokaa; itsetehtyjä sämpylöitä, porkkanakeittoa ja suklaakakkua, om nom!). Lisäksi taiteilimme hieman, ja pelasimme Mustaa Pekkaa, joka on muuten herrrrrmojarrrraastava peli. :'D Hauska, mutta hermojaraastava.

Ja loppuun vielä pelottava kuvasarja! Hrrr, Satu on creepy.

Siinä kaikki tällä kertaa, postaan ehkä myöhemmin toisen Halloween-asuni, kunhan saan kuvia koneelleni. :3 Adios!

2 kommenttia:

  1. Minä pidän asustasi, koska se on niin omaperäinen. Hameen printi on kaunis, ja vaikutelma ihanan dramaattinen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, elfie78! Hameessa ei muuten ole printtiä, vaan ~kirjailu~! :D Tämähän on siis aivan järisyttävä ero, mutta itselleni nimenomaan kirjailu tekee tästä mekosta entistäkin erityisemmän. Yksi lemppareitani tällä hetkellä. ♥

    VastaaPoista