30.9.2009

In the heart of this autumn

Okei... minun piti laittaa kuvia ostoksistani jo ajat sitten, mutta tosielämä tapahtui, enkä ehtinyt. Syvimmät pahoitteluni. Minä myös lupasin ottaa kuvia päivänvalossa, ja sen teinkin, mutta kamera sanoi yhteistyösopimuksen Frediin (=kannettavaani) irti, enkä saanut parempia kuvia koneelle. Siksi nappasin ostoksistani toisella kameralla kämyisen kuvan, luonnollisesti ilman luonnonvaloa. Värit ovat vähän vääristyneet, mutta muuten ihan kelvollinen otos. Eli siis, Creme de la Garderobesta nappasin mukaani Babyn kaulakorun ja Innocent Worldin liivimekon:


Etenkin tuota mekkoa rakastan syvästi! Kaikessa yksinkertaisuudessaan ihanan elegantti. Kuvio ei muuten ole painettu, vaan kirjottu, mikä omalta osaltaan lisää luksuksen tuntua, ainakin minun silmissäni. Tämä JSK on myös ehkä kaikkein parhaiten minulle istuva kaikista vaatteistani! Ei tarvitse kiristää nyörejä tai vyötärönauhoja (eikä mekossa itseasiassa edes ole noita), eikä myöskään tarvitse venyttää shirringiä. Täydellinen istuvuus! ♥ Varoitan jo etukäteen, että tätä mekkoa tulette varmaan näkemään paljon jatkossakin. Se kiilasi heti tämän hetken suosikikseni, ja samoin se rankkasi Innocent Worldin tämän hetken lempibrändikseni!


Ja tietysti uutuudet piti saada heti käyttöön. Päivän asu eiliseltä (ja minulla oli tänään muuten sama asu myös!). Mekko siis IWn, kaulakoru Babyn, laukku kirpparilta, panta kirppis + oma tuunaus, hanskat vintagea, kengät Cittarista ja neulepusero ja sukkikset melkoisen random.

Ja tapasin muuten eilen taas Sannia. Sanni tulee joka tiistai japanintunneille Helsinkiin, joten pyrimme aina tapaamaan tuolloin. (Mikä tietää loleilua, mikä tietää kamerahoroilua, mikä taas tietää "tältä näytin tänään" -postauksia.) Kävimme kävelemässä Kartanonpuistossa, ja samalla pidimme taas pienen photoshootin (jonka muuten isken tähän postauksen perään.) Ulkona oli hirmukylmä, joten kuvausten jälkeen menimme Kampin Scanburgeriin lämmittelemään ja syömään. Harmi, ettei tajuttu ottaa kuvia siellä, koska olisi varmaan ollut mielenkiintoista postata tänne kuvia loleista mättöruuan ääressä...? So very loli. :'D

---
~In the heart of this autumn~
"I see seasons changing"

"And in the heart of this autumn I fall"

"With the leaves from the trees"

27.9.2009

Creme de la Garderobe

Creme de la Garderobe

Kävin tänään Sannin ja Hannan kanssa Creme de la Garderobe -myyjäisissä. Myyjäiset olivat aivan mahtavat! Villipuutarhassa (toivottavasti nyt muistin paikan nimen oikein :D) oli ihanan satumainen (ja omituinen) sisustus. Saimme vaaleanpunaista kaakaota, joka oli hyvää ja lisäksi söpön näköistä. Saimme myös tilaisuutta varten askarrellut paperikassit, joissa lukee myyjäisten nimi. Ja jokainen kävijä saa vielä osallistua arvontaakin, vaikka tuskin minä mitään voitan, mutta onhan se kiva, että joku kuitenkin voittaa. ;D Kaikesta huomasi, että myyjäiset oli järjestetty huolella ja niiden eteen oli nähty vaivaa. Toivottavasti tällaisia järjestetään jatkossakin, sillä minä ainakin nautin olostani. ♥

Yritän saada huomenna aikaiseksi postausta jutuista, jotka ostin tänään. Nyt on jo liian pimeä valaistus kuvien ottamiselle.

Ja sitten päivän asu. Halusin kokeilla, miten minulta sujuu lolita ilman otsatukkaa - ja tässä näette tuloksen. Ainakin omasta mielestäni ihan onnistunut, vaikka kuvaa otettaessa Helsingin tuima tuuli oli jo saanut kampaukseni läsähtämään. Otin tuohon kampaukseen vaikutteita Sinkkuelämää -sarjan Carrielta. Sillä on yhdessä jaksossa hiukset vähän samalla tavalla, ja tietenkin SJP näytti kerrassaan tyrmäävältä. En luonnehtisi omaa tukkaani tyrmääväksi, mutta ihan kiva kuitenkin.

Helmipanta on kirppislöytö, jota tuunasin. Laukku on samaten kirpparilta (ja laukku on myös syy, miksi minun oli _pakko_ laittaa juuri tuo JSK tänään, se kun mätsää niin ihanasti!). JSK on edelleenkin Innocent Worldin, käsikoru Iberon, sormus vintagea, jakku Bodylinen ja kengät Halosen + omaa tuunausta. Myöhemmissä kuvissa näkyvä takki on Ellokselta, ja valkeat hanskat myöskin vintagea. Ja seuraavana jälleen 20 minuutin photoshoot.

---
~Another autumn photoshoot~


I'm drowning...

...but I don't care....

...because when you got...

...what I got...

...who needs air?

22.9.2009

Autumn!

儲鳥の 知らぬ花蟻 秋の空
[Unknown to birds and butterflies, a flower blooms, the autumn sky.]

Tästä piti alunperin tulla tylsä "tältä näytin tänään" -postaus, mutta päädyimmekin pitämään Sannin kanssa pikkuisen, 20 minuutin photoshootin. Ignooratkaa kurppana ilmeeni,
tänään(kään) ei ole taas(kaan) minun päiväni... Päältäni löytyy siis Innocent World:n JSK ja rusetti, Bodylinen jakku/bolero ja loput sieltä sun täältä. Lolityylini on muuten alkanut pikkuhiljaa taas luisumaan perinteisempään (ja tylsempään?) suuntaan. Ilmeisesti loleiluni kulkee vähän sykleissä; välillä tekee mieli hullutella, välillä hissutella.


Syksy syksy syksy! Syksy tulee! *-* Livejournaliani seuraavat tietääkin, että rakastan syksyä. Vajoan syksyisin perinteiseen syysmelankoliaani, ja inspiroidun siitä suunnattomasti (kyllä, sekä masiksesta että vuodenajasta :D). Trenssi on muuten Ellokselta, ja on kyllä ehdottomasti yksi Elämäni Suurista Löydöistä. Sopii näpsäkästi lolitakiksi, koska tuon helman alle mahtuisi vaikka sirkusteltta, mutta toimii myös tavallisessa/söpöstelevässä tyylissä.

Blogini alkaa muuten näköjään taas huolestuttavasti(ko?) luisua kohti täysipainoista lolitablogia. Mitä mieltä te tästä olette? Onko se hyvä asia, vai totaalinen katastrofi? Ottaisin hyvin mielelläni vastaan palautetta ja juttuehdotuksia. :)

Loppuun linkitän vielä biisin, josta pidän tällä hetkellä valtavasti: http://www.youtube.com/watch?v=Yljegxtke-I

Juu, en olisi ikinä voinut uskoa, että joku lady GaGan biisi iskee muhun näin! Samaistun etenkin kohtaan, jossa lauletaan kengistä. ;D

20.9.2009

Cortile de Roses

19.9.2009
Pidimme eilen Sannin ja Iiran kanssa photoshootin Suomenlinnassa, ja tässä on kuvasatoa. Shoottailun jälkeen taapersimme vakiopaikkaamme, café Kappeliin. Minun päältäni löytyy Angelic Prettyn JSK, Babyn paita, Metan hiusrusetit ja Elloksen kengät. Sannilla on itsetehty hame, Metan paita, Keran kengät ja Moitién asusteita. Iiralta löytyy myöskin itsetehtyä ja Moitiéta. Huvittavaa oli se, että Iiran massiiviset Moitién kengät herättivät enemmän huomiota ja ihmetystä kuin meidän kolmen asut YHTEENSÄ. :'D


"I'll sail away, it's time to leave."
"These boots are [NOT] made for walking."

"endless diamond skies"

"Only dreams they were."

"Now part of the sea"

"Trough shadows, to the edge of night"

15.9.2009

Chico ♥

Anteeksi, tiedän että tämä ei nyt kyllä liity mitenkään vaatteisiin tai mihinkään tyyliin, muttah... En voi vastustaa kiusausta. Olen niin onnellinen, että levitän ilosanomaani joka tuutista. :D Meille tuli nimittäin tällainen pieni hauvavauva:

Tässä köllöttää Puurattaren Garaht, tuttavallisemmin Chico, Suomen lapinkoira, uros, 8 viikkoa vanha, väriltään parkki. Huomatkaa erikoiset, vihreät simmut.

Siitä ei valitettavasti saa otettua hyvää kuvaa muuten kuin makuuasennossa. Se kun on niin touhukas, ettei pysy paikallaan hetkeäkään, ellei ole ihan sippi. :D

Että sellainen pentu se. ♥

8.9.2009

Päivän asu ja mysteeri S

Ensin päivän asu. Aika tylsä, vai? Teki kuitenkin mieli laittaa päälle jotain söpöä mutta yksinkertaista - kampausta myöten. Tuosta yksinkertaisemmin ei tukkaa voi enää kamalasti laittaa. Pölähtäneisyydestä syytän sadetta; kostea ilma + luonnonkihara tukka = totaalinen katastrofi. Tässä samassa postauksessa voisin ohimennen ihkuttaa tuota uutta paitaani. Jippii, vihdoinkin lolipaita, joka istuu mulle vyötäisiltä! Tämä paitojen istuvuusongelma on yksi syy, jonka takia suosin pukeutumisessani liivimekkoja (suurin syy on kuitenkin se, että ne myös miellyttävät silmääni eniten kaikista lolitavaatteista ja ovat kaikkein muuntautumiskykyisimpiä), mutta nyt voin vihdoin ottaa hameet takaisin käyttöön. Paita tosiaan Babyn, hame Lotan tekemä, korut jälleen Glitteristä ja loput sieltä sun täältä.

Ja "mysteeri S"! Kävimme tänään Sannin kanssa etsiskelemässä materiaaleja seuraavaan 'projektiini'. Sanni lupautui ystävällisesti tekemään tilaustyön suunnitelmani pohjalta, omat ompelutaitoni kun eivät ole mitään huippuluokkaa. Ja tässä kuvassa näkyy sitten materiaalit: tummanvihreää villakangasta ja hopeista pitsiä. Enempää en kerro nyt, näette sitten lopputuloksen valmiina. Eikä muuten ole aika hervoton läjä pitsiä? Sitä oli kivaa kahmia kaksin kourin esille kuvan ottoa varten. Whole lotta lace~

Siinä kaikki tällä kertaa, olipas minimaalinen postaus. :D

6.9.2009

Loliday 5.9.2009

Eilen oli kansainvälinen lolipäivä (joka on muuten aika hassu keksintö). Sen kunniaksi Sanni järjesti pienen miitin. Kävimme Fazerin kahvilassa ja sen jälkeen Eiran puistossa ottamassa valokuvia.

Paikalla oli (vasemmalta oikealle): Satu (Ichita), Hanna (Serina), minä (Caramea :D), Saku (NMRFXXR), Sanni (Rosemaria) ja Iira (Iiraliina).

Päivän asuni: pinkkiä, mustaa ja valkeaa. Ja kyllä, paitani, laukkuni, sormukseni ja pienet rusettipinnit hiuksissa OVAT pinkit, tämän kuvan valaistus vaan on niin halju, että sitä on vaikea huomata. Käyttäkää mielikuvitusta. JSK Decadent Princess/paita Baby, The Stars Shine Bright/headbow Innocent World/sormus Kooky Gems/Loput sieltä täältä.


"Wrapped around your heart, guarding your blood."
(Tunnelmakuva! :3)

"Suosittelemme: Novala Takemoto" :'D