1.5.2010

Leffailua

Heipähei ja hauskaa vappua! :D

Kävin tänään leffassa ystävieni kanssa, ettekä taatusti ikinä arvaa mikä leffa se oli. :'D

Leffateatterissa oli karmivan huono valaistus, ja koska Helsingissä tuuli tänään erityisen riipivästi tukkani näyttää lähinnä petolinnun peräpäältä, MUTTA... koska kuitenkin tuli otettua kuva päivänasusta, niin minähän laitan sen tänne, piste. Koittakaa kärsiä.Paita Babyn, laukku (taas) AP, mekko IW ja loput tavallisista kaupoista.

Taidanpa turista vielä jotain itse leffasta. Olin kuullut Alice in Wonderland -leffasta etukäteen aika vähättelevää kommenttia, enkä siksi odottanut siltä suuriakaan.

Yllätyin siis iloisesti, kun leffa olikin aivan mahtava. Tunnelma oli ihanan epätodellinen ja juuri niin Burtonia, ja en edes ala hehkuttaa miten henkeäsalpaavan upeasti Depp suorittaa roolinsa - jälleen kerran. Burton x Depp vaan on loistoyhdistelmä, ei voi muuta sanoa. (Burton x Depp fanityttö tässä moi... :'D)

Puhumattakaan siitä, miten visuaalisesti upea koko leffa on! Irvikisa oli liian suloinen! Ja Alicen vaatteet... aivan ihania!!! Kukin tykkää toki mitä tykkää, mutta minusta tämä oli Mahtava isolla M:llä, piste. :D

3 kommenttia:

 1. Olen ihan samaa mieltä! :D Kun oli kuullut tarpeeksi "visuaalisesti kiva, mutta pieni pettymys"-kommenttia, yllätyin leffan laadukkuudesta. Itse kuitenkin Deppiä enemmän keskityin Mia Wasikowskaan, Liisan näyttelijään, joka jäi mieleen eräästä TV-sarjasta ennen Liisa-leffaa.

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis päivän asu!:)
  Mäkin haluun päästä kahtoo jo sen Liisa ihmemaassa leffan D: Ei oo vieläkää ensi illassa täällä missä mä asun-_- murr. ~Anni

  VastaaPoista
 3. Helmi ja Anni: Kiitos kommenteista!

  VastaaPoista