9.5.2010

Ofelia 2010

Kävin tänään Ofelia second hand marketissa, ja kivaa oli. Muotinäytökset ja muut esitykset olivat aivan mahtavia, ja tein jopa kivoja löytöjä (joista lisää alempana).

Ensin päivän asu: Ichigo Millefeuille yhdistettynä valkeaan ja ripaukseen vaaleanpunaista.

Rusetti - Vero Moda
Paita - Bodyline
Mekko - Angelic Pretty
Kaulakoru - Baby, the Stars Shine Bright
Luna - Baby, the Stars Shine Bright
Sukat - Bodyline
Kengät - Citymarket! :D

Ja yhteiskuva Mimin (sekä Lunan) kanssa:

Ja sitten niitä ostoksia.

Löysin aika eeppiset Muumi-bloomersit, vielä enemmän eeppisen kakuilla koristetun korurasian ja pilkullisen vyötärökorsetin.

Tuon ponin, Rainbow Dashin, Mimi löysi minulle Joensuusta. Vintagerintaneula taas on saatu Mimin kanssa tehdyssä vaatevaihdossa (Mimi sai parit saappaat).

Ja tuo ruususormus on "kihlasormus", jonka sain Sadulta ja Hannalta. Hillitön huumorintaju heillä. Sain ihan kunnon kosinnankin polvistumisineen päivineen, ja sormus menee juuri nimettömään. Kosinnan ja sormuksen lisäksi sain vielä vatsakrampin ja levinneet meikit nauramisen takia. :'D

Ja loppuun vielä tällainen kuva! Tänään on äitienpäivä, ja koska Dessalla on teetetty kaksi poikuetta, päätin hemmotella sitä pienellä salaattiannoksella. Tällaisen iltapalan pupuseni tänään siis saa. <3


7 kommenttia:

 1. Bongasinpa sinutkin tuolta Ofeliasta. Nättejä olitte!

  VastaaPoista
 2. Mystral: Oho! Mikset tullut moikkaamaan? :D

  VastaaPoista
 3. voi että mitkä asut teillä taas : ) ♥ ihana tuo ruususormus ! ♥

  VastaaPoista
 4. En mä uskalla tulla moikkaamaan :D Mietin, että ei ne kuitenkaan tunnista. Salaa vaan stalkkailin ihmisiä. Täytynee tulla ensi kerralla.

  VastaaPoista
 5. Nukke: Kiitoksia! Kyllä, 'kihlasormukseni' on aikas ihana. :'D

  Mystral: Olet oikeassa siinä, että luultavasti en tunnistakaan ikinä ketään, sellainen hömppä kun olen. Mutta eihän se kai mitään, sen kun sitten esittäytyy ja toteaa vaikka että luen blogiasi, niin se siitä? :3

  VastaaPoista
 6. OiH!Tuo Angelic Prettyn hame on yksi lemppareistani?Jos joskus myyt sen niin tässäpä ostaja ehdokas:D Asu kokonaisuus on muutenkin ihana niinkuin asusi aina!:)

  VastaaPoista
 7. Ruusunen: Kiitosta vaan! Jos päätän jotain lähteä myymään jossain vaiheessa, niin luultavasti laitan ne Terribleen myyntiin. :D Nyt tällä hetkellä en ole myymässä ainakaan tätä mekkoa.

  VastaaPoista