7.5.2010

Luna

No niin. Eikös hullu hurahtanutkin ja mennyt ihan oikeasti ostamaan pupulaukun, tuon älyttömyyksien kuningattaren - puhun tässä siis tietenkin itsestäni. Terribleen tuli sattumalta myyntiin pupulaukku, ja houkutus kävi kertakaikkiaan liian suureksi.

Annoin laukulleni nimeksi Luna, monestakin syystä. 1: Minun oli pakko nimetä se, kertakaikkiaan oli. Tämän joko ymmärrätte tai sitten ette; jopa kaikilla nukeillani on (monimutkaiset) nimet. 2: Luna on yksi lempihahmojani Pottereissa. 3: Pottereiden Luna on lähes yhtä kahjo kuin pupun muotoinen laukku, johon ei edes mahdu mitään sisälle. 4: Nimi Luna muistuttaa minua myös eräästä erityisestä, ihanasta ystävästäni.

Ja koska toisen kanineitini, Dessan, oli kertakaikkiaan pakko hypätä sängylle kesken Lunan photoshootin, niin olihan niistä pakko ottaa yhteiskuva. Kaksi luppakorvaista kanityttöäni, toinen merkkiä Baby, the Stars Shine Bright ja toinen merkkiä Kieran Ihana Odessa. Ja kyllä, Depsukan ego on niin valtaisa ja persoona niin pitelemätön, että se on ihan oma brändinsä. Depsukka ei mahdu kategoriaan, joissa olisi muita; Depsukka on oman elämänsä ehdoton prinsessa, diktaattori ja yksinvaltias. Ja minä olen tietenkin vain Hänen Korkeutensa mitätön palvelija; se, joka tuo ruokaa ja siivoaa. :D

Lopuksi: Huomasiko kukaan, että Googlella oli tänään kertakaikkisen ihana balettiteema? Otin siitä screenshotin, joten jos missasit sen, ei hätää. Tältä se näytti:

Toisinaan Google tosiaan piristää päivää! :D

P.S. Huomasin juuri, että olen käyttänyt tässä postauksessa kolmesti sanaa 'kertakaikkiaan'. Hupsista? XD

4 kommenttia:

 1. Minusta tuon pupu laukun ostamisessa ei ollut mitään järjetöntä.Meinasin meinaan itsekin ostaa tuon Terriblestä,kunnes huomasin että joku oli jo ostanut sen.:DMutta hyvä tietää että laukku sai hyvän kodin!:)Ihana tuo sinun pupusi.!:)

  VastaaPoista
 2. Ruusunen: Kiitoksia! Hahaa, nopeat taitavat syödä hitaat. Aika älytön keksintö pupulaukku kyllä on, mutta se lienee osa sen viehätystä. :D Ja Dessa on kyllä varsinainen prinsessa. <3

  VastaaPoista
 3. Söpö pupu ja laukku. Balettiteema taisi olla Tsaikovskin 170. synttärin takia? :D

  VastaaPoista
 4. Niini: Kiitos! Ja kas vain, enpä tuota tiennyt. Hyvä että joku on valveutunut! :D

  VastaaPoista