30.10.2010

Venetsialaista pitsiä... ja naamioita!

Pidimme tänään tyttöjen (ja yhden pojan) kanssa high tea -kutsut halloweenin kunniaksi. Perinteisen halloweenkauhuilun sijaan olimme valinneet teemaksi naamiaiset - ja näillä tarkoitan nyt ihan "oikeita" naamiaisia. Ei mitään pukuilua, vaan kauniita naamioita! Voinen myös sivumennen mainita, että ruoka oli jälleen kerran ihanaa ja sitä oli aivan liikaa. Säästän teidät tällä kertaa ruokakuvilta, mutta älkää huoliko - pääsette kyllä halutessanne ihailemaan niitä Cortile de Rosesissa. ;)EDIT: No niin, täältä voitte kurkkia kuvia, joissa vilahtaa mm. ruokaa!

Ja sitten kuvia! Tämä ensimmäinen on suosikkini, jostain syystä tykkään eniten kuvista, joissa jalkani on rajattu pois. Tämä ei suinkaan johdu siitä, etten pitäisi jaloistani (ne ovat aivan upeat imo), mutta joku näiden kuvien asetelmassa miellyttää minua suunnattomasti!

Sitten kuva, jossa näkyy koko asu.

Mekko - Angelic Pretty
Paita - vintagea
Hiusruusut: Ninja
Heppaheadress: omin kätösin väkersin
Käsikorut: Ibero, kirppis, Seppälä
Sukat: Boutique LouLou
Kengät: Friis&Company

Ja loppuun vielä kuva, jossa näkyy The Eeppinen Heppahärdelli sekä naamio hieman lähempää. Näiden lisäksi pääni toisella sivulla oli vielä kultaisia rusettipinnejä ja fimosta tehty tikkari, mutta ne eivät tietenkään satu näkymään missään kuvassa. :P

Hauskaa halloweenia kaikille! ♥

23.10.2010

Colorful Heart

Uusi mekkoni, Angelic Prettyn Colorful Heart JSK vaaleansini-pinkkinä. Heräteostokset voivat olla ihanan vaarallisia. ♥

Mekossa on hillittömän paljon suloisia yksityiskohtia, esimerkiksi etumuksen rusettihässäkkä sekä sydämenmuotoiset blingblingit:

Ja helman ihastuttava sydänvenetsianpitsi:

Ja ehkä kaikkein erikoisimpana selässä oleva sydämenmuotoinen aukko:


22.10.2010

Syysloma ♥

Käväisin tänään Mimin luona Lahdessa, ja näin ollen sain taas tekosyyn loleilla. Tänään minun teki yllättäen mieli laittaa päälleni jotain hieman klassisempaa sweetlolitan sijaan.

Ja sitten se tärkein (?), eli päivän asu:

Mekko: Innocent World
Paita: Bodyline
Kengät: Zara
Hiusruusut: lahja Iiraliinalta
Korut: Ofelia Seconf Hand Market, Glitter, Tiukupuu.

Loppuun vielä kuva ulkoasustani. Ne, jotka ovat lukeneet blogiani jo viime talvena, ovat nähneet tämän takin jo pariin kertaan. Minä kuitenkin rakastan takkiani vieläkin, joten siitä tulee varmasti vielä monet kerrat kuvia tänne. :3
Takki on siis (edelleen) Mimin minulle mittatilaustyönä tekemä, baskeri taas on Anttilasta (tai jostakin muualta).

P.S. Lahdessa ei satanutkaan tänään, vaikka minä olin siellä! :O

12.10.2010

Kätketyt prinsessat

Eräässä suosikkiblogeistani, Lolita Charmissa, oli vähän aikaa sitten juttu kirjasta nimeltä The Secret Lives of Princesses.

Muistan nähneeni tämän samaisen kirjan kirjakaupassa joskus aikoja sitten, ja kiinnitin jo tuolloin huomiota kauniiseen kanteen. Kirjan hinta kuitenkin oli aika kallis, joten jätin sen ostamatta ja unohdin asian.

Kun sitten luin Lolita Charmin postauksen asiasta, muistin kirjan taas.

Vanhentuneena ja viisastuneena (:D?) keksin, että kipitän kirjastoon lainaamaan kyseisen kirjan. Ja täytyy kyllä sanoa, että kirjan kuvitus on kertakaikkiaan hurmaava! Postaan nyt teidän iloksenne muutaman suosikkikuvani kirjasta, jonka nimi siis on suomennettuna Kätketyt prinsessat.

Prinsessa Päivänkorento: "Kerran prinsessa, aina prinsessa."

Aavikon prinsessa: "Eräänä aamuna löysin puutarhastani punaisen hunnun, joka on peräisin joltakin kaukaiselta prinsessalta."

Prinsessa Kapriisia: "Oikku on vain huonotuulisuuden kipinä."

Prinsessa Ponneton: "Nukkuessa kertoo itselleen tarinoita, joita ei vielä tunne."

P.S. Ei liene sattumaa, että kammottavan stressintäyteisen koulujakson jälkeen juuri prinsessa Ponnettoman ja prinsessa Kapriisian rennot kuvat vetoavat minuun... :D

7.10.2010

Thinking pink thoughts

Palkitsen hieman itseäni siitä, että kammottava tenttirykelmä lähenee loppuaan (ah, tekosyitä). Syyslomakin lähenee, ja myös sen kunniaksi (ah, lisää tekosyitä) päätin siis ostaa Terriblen sisäisistä kaupoista pari ihanuutta!

Ensimmäisenä esittelyssä Angelic Prettyn bolero. Bolerossa on irrotettavat hihat ja kaulus. Jopa nuo nauhat, joilla bolero sidotaan edestä kiinni, pystyy irrottamaan! Tämä vaate on siis todella muuntautumiskykyinen. Irtohihojen ansiosta pystyn käyttämään sitä sekä kesällä, että talvella.

Toisena herkkuna Baby, the Stars Shine Brightin vaaleanpunainen päivänvarjo! Minulla itseasiassa on jo yksi päivänvarjo ennestään, mutta en silti voinut vastustaa kiusausta. Olen vaikka kuinka pitkään halunnut juuri tällaisen hyvin perinteisen sweetlolitaan sopivan varjon.

Vielä kuva ihanista, varjoa kiertävistä röyhelöistä (ja Babyn logosta, hehee :D):

Siinä kaikki tällä kertaa! (Vielä yksi viikko, ja minulla alkaa syysloma. Rehellisesti sanottuna en malta odottaa sitä, koulussa on todellakin sen verran kamala kiire juuri nyt. Oi ihana syysloma, kuinka sua kaipaankaan.) ♥