14.9.2011

It's the details that make the outfit...

(Click!)

4 kommenttia:

 1. Onko mielestäsi ehdoton tyylirike lolitassa, jos kantapäät näkyvät matalista pyöreäkärkisistä korkokengistä?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kiitos kommentistasi! Kysymyksesi on hyvin mielenkiintoinen. :D

  Näkemättä kyseisiä kenkiä, ja asua, johon ne on yhdistetty, on aika vaikeaa antaa absoluuttista vastausta. Sanoisin kuitenkin, että kengät itsessään eivät ole tyylirike.

  Kantapäästä avonaisten kenkien kanssa täytyy kuitenkin olla aika taitava koordinoimaan. Älä missään nimessä yhdistä niitä alle polven tuleviin sukkiin; valitse ylipolven sukat tai sukkikset. Parasta olisi, jos sukkaa käytettäessä ei jalkojen ihoa näkyisi mistään - tai sitten voit tietenkin käyttää niitä kesäisissä koordinaatioissa täysin ilman sukkia. Sekin voisi toimia.

  ...Mistä pääseekin seuraavaan ongelmaan, eli siihen, että ainakin minun mielestäni kantapäästä avonaiset kengät ovat vielä peep-toe kenkiäkin selkeämmin nimenomaan kesän, korkeintaan kevään asuste. Liian kesäiset kengät talvella ovat mielestäni tyylivirhe.

  ...Mikä ei tietenkään päde esimerkiksi pikkujouluaikaan ja -juhliin sopiviin, juhlaviin avokkaisiin, joissa peep-toe kärkeä voi hyvin käyttää.

  Mutta siis, tiivistettynä; kantapäästä avonaiset kengät lolitassa eivät itsessään ole tyylivirhe. Ne ovat kuitenkin haastava asuste lolitan kaltaiseen tyyliin, ja vaativat todella taitoa ja tyylisilmää näyttääkseen hyvältä.

  Toivottavasti vastauksestani oli sinulle apua! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia vastauksestasi. Uusi mekkosi on suloinen. Seurailen blogiasi anonyymina ja saatan välillä kommentoida.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Mukavaa, että vastaus auttoi! Minusta on ihan kiva vastailla kysymyksiin, eli aina saa kysyä, jos jokin mietityttää. :)

  VastaaPoista