5.9.2011

Muotinäytösasu

Hei vaan! Tracon 2011:n lolitamuotinäytös on nyt ohi. Monien mutkien kautta näytös sujui mahtavasti, ja meillä oli aivan ihana yleisö - taputtivat jokaisen mallin jälkeen! *-*

Kuvia muiden mallien asuista on nähtävillä Cortile de Roses -blogissa.

Tässä oma näytösasuni:

Mekko, paita, sukat: Angelic Pretty
Varjo: Baby, the Stars Shine Bright
Kengät: Minna Parikka
Hiuskoristeet: Itse tehty

Hain näytösasuuni hieman rokokoon tunnelmaa keveällä, pastellisella kukkakuosilla, nutturakampauksella ja lappaamalla päähäni monenmoista koristetta. Harmi, ettei niistä tullut otettua lähikuvaa.

Tässä kuvassa näkyy paremmin hiukset ja meikki (sekä paahtopaistivohvelini). Siinä näkyy myös toinen tekemistäni hiuskoristeista. Painavamman heppahökötyksen otin jo pois, sillä päätäni särki aika huolella tuossa vaiheessa... :DJa loppuun ryhmäkuva ihanien tyttöjen kanssa! ♥

Translation: I organized (wiht my friend Hanna) & modelled in a lolita fashion show for Tracon 2011 -event. The show went so well, and we had absolutely lovely audience - the applauded after each model! This was my outfit for the show.

Dress, blouse, socks: Angelic Pretty
Parasol: Baby, the Stars Shine Bright
Shoes: Minna Parikka
Head accessories: self made

If you wish to see pictures of other models outfits too, please check Cortile de Roses.


HUOM: Kaikki näistä kuvista ovat Sannin ottamia. Kuvissa itse esiintyvät henkilöt saavat käyttää niitä vapaasti; muiden on kysyttävä Sannilta lupa erikseen! Kiitos.

ATTENTION: All of these pictures are taken by Sanni. The ladies in these pictures are allowed to use the pictures they are in; other have to ask Sanni for permission, if they wish to use these pictures! Thank you.

8 kommenttia:

 1. You looked extremely wonderful, such an inspiration!

  Nice to read you had a nice day!^^

  VastaaPoista
 2. The Pink Fairies: Thank you! That is nicely said. :)

  VastaaPoista
 3. Oliko sinulla kaksikin asukokonaisuutta tai jotain? :) Kun kuvissa näkyy kaksi erilaista asua(?) Erityisesti ensimmäisessä kuvassa oleva asu on aivan ihana! Niin ihanat värit.... Olisi ollut niiiiiin ihanaa päästä näkemään tuo muotinäytös.... <3 PS. Blogisi on aivan mahtava!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Oli. Ensimmäiseen asuun kuului tuo mintunvärinen mekko, ei sulkia ja pinkki pupulaukku. Toinen taas on muuten sama, mutta sulat, ja päivänvarjo. Teimme näin, koska malleja oli "vain" 16, ja pääjärjestäjä ajatteli, että sinne mahtuisi vielä pari asua lisää --> minä ja Mimi "uhrauduimme". Ikävä kyllä kaikessa hötäkässä minttu-asusta unohdettiin ottaa kuvat. :D Ja kovasti kiitoksia, kiva kuulla, että tykkäät blogistani! <3

  VastaaPoista
 5. En oikein tiennyt missä sinulle asiasta mainitsisin, mutta laitoin sen nyt tänne. Toivottavasti en rikkonut kovinkaan montaa sääntöä kirjoittaessani tänne...:'D Taidat olla melkoinen rokokoointoilija etkö vain? :D tänään näin shoppailureissullani erään hiuskoristeen...ja siitä tuli minulle mieleen heti Sinä ja blogisi. Hiuskoristeen näin Glitter-kaupassa...(suosittelen että kävisit itsekin vilkaisemassa) Eli koristeessa oli kohtalaisen iso (samettisen tuntuinen) fuksianvärinen rusetti...tai ei ehkä fuksian...vähän sellaiseen punaiseen taittuva...(?) lisäksi koristeessa oli hieman mustaa tylliä.Siinä oli myös sellainen Marie Antoinetten tai vastaavan naisen tyylinen soikion muotoinen "laatta"(äh...hankala selittää...) :'D siis sellainen missä on nainen...XD hiuskoriste oli klipsulla tms kiinnitettävä. Toivottavasti ymmärsit....? en oikein ole varma ovatko värit ihan mieleesi, mutta kerroin nyt kumminkin. :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Ohhoh, huomasin kommenttisi vasta nyt! Kiitos kovasti vinkistä. Koriste kuulostaa muuten aivan ihanalta, mutta moisia värejä olisi hankala sovittaa vaaleanpunavoittoiseen vaatekaappiini. Arvostan kuitenkin kovasti, kun viitsit nähdä moisen vaivan että vinkkaat minulle! <3

  Jatkossakin saa toki kommenteissa antaa shoppailuvinkkejä, sillä minun lisäkseni myös joku muu blogini lukija voi hyötyä niistä.

  Olen kyllä tosiaan varsinainen pukuhistoriaintoilija, ja tyylikausista rokokoo miellyttää omaa silmääni eniten. :3

  VastaaPoista