7.9.2011

Winter Dreams

Juuri hetki sitten Kusti polki luokseni paketin, jonka sisältä paljastui... iki-ihanat Baby, the Stars Shine Bright:n valkeat talvisaappaat!

Minulla on ollut vaikeuksia löytää lolisaappaita, jotka sopisivat makuuni ja tyyliini. Perinteikkäät lolisaappaat kun tuppaavat olemaan aika ronskeja, niissä on niin tolppamaiset korot! Vaan nytpä löytyi Babyn sivuilta (vieläpä alennuksessa) nämä kaunokaiset.

Ja kyllä vain, korot ovat huomattavasti sirommat kuin lolikengissä yleensä! Lisäksi rakastan noita karvapampuloita nauhojen päässä. ♥Tältä kengät näyttävät takaa, sielläkin on veikeä turkisyksityiskohta sekä läjä rusetteja:

P.S. Jos mietitte, miksi lorvailen kotosalla tähän aikaan torstaina, niin itseasiassa minulla on etätyöpäivä (ja kyllä, heti tämän postauksen tehtyäni rupean tekemään koulujuttuja!). :D

Translation: Just a little time ago a package was delivered to me, and inside it was... these lovely Baby, the Stars Shine Bright winter boots! It has been quite hard for me to find loli boots to my liking, as usually they all have so thick heels and I prefer more delicate shoes. But now I found these beauties from Baby's website! The heels are quite delicate, and I just love those furry pom poms at the end of the shoe laces. ♥ The backside of the boots has fur detailing also, and lots of bows.

10 kommenttia:

 1. Itsekin tyksin enemmän noista sirommista koroista, joten ymmärrän vaikeutesi löytää sopivia talvikenkiä. :D Upeat ovat!

  VastaaPoista
 2. Asio Otus: Kiitos! Sanos muuta, ihan ärsyttää kun jokaikiseen muuten niin sööttiin kenkään pitää tunkea sellainen kloppanakorko. :D

  Elfie: Kiitos kovasti!

  VastaaPoista
 3. Waude! Tuskin maltan odottaa että näen ne käytössäsi jossain koordinaatiossa! Tosi ihanat kengät!

  Itselläni on sen verran korkea jalkapöytä, että kenkien ostaminen netitse on huono ajatus. Ne aina puristavat. Siksi minun on aina ehdottomasti saatava sovittaa ensin.

  Positiivisia viboja sinulle!!!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos, olipa kivasti sanottu! Netissä ostaminen on tosiaan aina riski, ja nämäkin ovat itseasiassa hiukan liian pienet minulle. Kuvittelin 37-kokoisen jalan haltijana mahtuvani hyvin Babyn M-kokoon... ja kyllähän sinne mahdunkin, mutta kun on talvikengät, niin olisi pitänyt tajuta tilata reilummat kengät, että mahtuu villasukkaa yms. Niin tai näin, aion käyttää noita anyway ja palella vaikka sitten. :D

  VastaaPoista
 5. Mikä tahansa missä on karvapalloja on rakkaus!

  VastaaPoista
 6. Yoshh ja Anonyymi: Aamen tosiaan. :D

  VastaaPoista
 7. Jos sinulle saa ehdottaa lukemista, voisin suositella sara-tarinatyttö sekä sara ja kultainen tie kirjoja ja Huumaa -sarjaa! :)

  Toivottavasti tykkäät, jos aijot lukea!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Kiitos kovasti vinkeistä! Huumaa -sarjan olenkin jo lukenut, ja aikamoista hömppääjän se oli, mutta koukuttavaa! :D

  VastaaPoista