30.1.2012

Mari Antoinette

"Aah, Rococo - what a silly age it was. But 'tis a fine line between silliness and supreme beauty, no more than a hair's breadth wide." - Momoko (from the book Kamikaze Girls by Novala Takemoto)

A couple of pictures from last week ends photoshoots, this one being held just because I love my Marie Antoinette OP so much that wanted to have it photographed in a proper studio. And what an experiement it was! Quite exiting, but hard work, too.

All these pictures are taken by my talented friend Sanni, so please do not copy/use these anywhere without asking a permission first.

14 kommenttia:

 1. Kuvat ovat upeita! Tai siis sinä ja pukusi on kerrassaan upeita. Ja poseerauskin on kaunis ja aristokraattinen. Me like a lot! Ainoa asia, jonka varmaan huomaat itsekkin nyt kun siitä erikseen sanon- tausta ei sovi tyyliin ollenkaan. Tuollaisen ihanuuden kuvaamiseen musta vaan ei käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka Mari jo vastasikin sinulle niin pieni tarkennus voi olla paikallaan. .D
   Mustan fondin valinta oli harkittua eikä tyyliin "otetaan tämä kun valotkin on jo valmiina blabla...". Meillä on studiossa kolmen värisiä taustoja - mustia, keskiharmaita ja valkoisia. Olisimme tietenkin voineet käyttää valkoista taustaa ja valaista siihen vaaleanpunaisen spotin - turvallinen ja erittäin lolimainen ratkaisu, mutta mielestäni melko tylsä - jossain määrin jopa kliseinen.
   Kuvat ovat toki Marilla vapaassa käytössä, mutta yksi tai kaksi niistä tulee myös omaan portfoliooni, jonka haluan edustavan minun tyyliä ja mieltymyksiä.

   Poista
 2. Hienoja kuvia! Sinun pitää tehdä hius tutoriaali!

  VastaaPoista
 3. They photos are really beautiful! That dress is really pretty, though I think it would have looked better if you had worn your hair open and in curls. But your hairdo looks very nice too :D I like the last picture best!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos! Ikävä kyllä emme viikonloppuna ehtinyt Versaillesiin, joten musta oli studiossa ainoa vaihtoehto; valkeasta taustasta asu ei olisi erittunut tarpeeksi. :)

  Sinuski: Kiitos kovasti! Tämä kampaus on kuitenkin Sannin taiteilema, ei minun. :P

  VarisVarjo: Thank you! Sanni did my hair like this because it resembles more Rococo hairdos than wearing my hair open or in pigtails.

  Anna: Kiitoksia!

  VastaaPoista
 5. Nämä kuvat ovat kyllä oikeasti niin hienoja! Olet kaunis ja kuvat on hyvin otettu, pidän myös asustasi hirmu paljon:>. Kokonaisuutena aivan täydellinen♥!

  VastaaPoista
 6. Minua vain ihmetyttää miksi pistit tämän kuvan terriblessä sweet puoliskolle vaikka tämä on classicia.

  VastaaPoista
 7. You look absolutely breathtaking!<3 Love the hairdo and the onepiece fits you like a glove!

  VastaaPoista
 8. peeeeeeerfect!
  So amazing ;-; really!

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Siksi, että itse koen tämän olevan jotain sweet- ja himelolitan välimailta - ja minun mielestäni himelolita on itseasiassa vain yksi sweetin alagategoria. Tyylissäni on hyvin usein, jos ei jopa aina, myös klassisia elementtejä, mutta silti koen olevani vielä toistaiseksi sweetlolita. :)

  Josine: Thank you! :)

  Mari: Thank you! :)

  VastaaPoista
 10. Hime Lolita is perfect on you ♥!

  VastaaPoista