28.7.2013

Kata's Birthday Party

Hello, lords and ladies!

Today was our lovely Kata's birthday party. Today was also very, very hot weather, so I didn't wear lolita (even though I would have wanted to). Instead I tried something otome/regency inspired.If there was a syndrome or an obsession with symptoms described as "person can not stop applying fake flowers to his/her hair", I would suffer from that. x)


Sanni and I wore both Juliette & Justine dresses, so Sanni wanted to take a picture together. I must say that we do match quite nicely (though compared to Sanni I feel a bit underdressed).


And here's almost everyone from the party! From left to right, back to front: Ninni, Sanni, me, Mimi, Laura, Charlotta, Susanna and birthday girl Kata.


Kata got so many beautifully wrapped presents.


Here is my present for her. Selfmade bracelets and a carousel horse themed card, also self made.


It is decorated with real lace and blings, giving it a little bit of 3D effect.Kata had baked so many delisious treats, including these chocolate star cupcakes.


All in all, what a great party it was!

Outfit details:
Roses - H&M, Ninja, Accessorize
Scarf - second hand
Dress - Juliette & Justine
Bag - Accessorize
Shoes - can't remember.

12 kommenttia:

 1. Tuo sun asu on tosi hyvä valinta hellesäälle! Musta tuo huivi on asuun erityisen kiva lisä :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin tykkään! Itse asiassa simppelit asukokonaisuudet on todella kivan näköisiä, lisää tätä (ja apua ihana tukka, miten tehty? *_*)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho Kaino, tämä kommenttisi oli jostain syystä mennyt suoraan roskapostiin ja huomasin sen vasta nyt! Tosi outoa. :O

   Kiitos! Tukka on itseasiassa tosi helppo tehdä, joskin se vie aika paljon aikaa.

   Tukan takaosa jaetaan kolmeen suunnilleen yhtä suureen osaan, jotka laitetaan pienille ponnareille alas lähelle niskaa. Edestä jätetään pienet osiot tukkaa vapaaksi molemmille puolille kasvoja.

   Sitten ponnarilla olevat osiot kieputetaan kolmisen kertaa käden ympäri (tai niin useasti, kuin menevät). Nämä sykeröt laitetaan yhdellä pinnillä kiinni takaraivoon. Ja niistä sykeröistä lähdetään sitten lukemattomien pinnien avulla muotoilemaan nutturaa, tarpeen mukaan nyppien suortuvia kuohkeammiksi ja löysemmiksi, kunnes lopputulos on kiva.

   Ja ihan lopuksi ne etusuortuvat kieputetaan sellaiselle rullalle sormien välissä, vedetään taakse, ja pinnataan kiinni nutturan yläpuolelle. Kieputettuja osioitakin löysätään ihan hieman, työntäen sitä "kieppiä" kohti kasvoja, jolloin siitä tulee ainakin minulla ihan aavistuksen koholla oleva 'rulla' tuohon pään sivuille, ihan vaan niin, ettei tukka mene ihan päätä myöten.

   Ja sitten lakataan vimmatusti ja piilotetaan kaikki mahdollisesti näkyvät pinnit tosi ison ruusukasan alle. Tämä kampaus on toteutettu kokonaan ilman tupeerausta, kuten suurin osa kampauksistani. Inhoan tupeeraamista, takut ei aukea ikinä tästä pehkosta. Mutta siis anyway se on siitä kiva, että tällä tekniikalla saa megamuhkun nutturan tupeeraamatta ollenkaan ja se on aina jees. :D

   Poista
 3. Kata is teapartymadness?
  I'm a big fan of her!

  VastaaPoista
 4. Everything in this post is so beautiful and dreamy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for your kind wirds! How nicely said! Kata really put a great effort into this party.

   Poista
 5. Your outfit was wonderful, you looked so elegant! You all are so pretty, making a great group!

  VastaaPoista
 6. Kyllä kaunis kaula on sentään kaunis. Eläköön ylöskohotetut kampaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos! Tämä on ihanin kaulakommentti sitten sen, kun paras ystäväni sanoi minua joutsenenkaulaiseksi - ja poikaystäväni sanoi, että kaulani on niin ohut, että siitä voi koukata miesten sateenvarjon kahvalla (ja todistaakseen sen hän myös koukkasi). XD

   Poista