7.6.2009

Second hand

Kävin taas vaihteeksi kirpparilla. Alan addiktoitua kirppareihin! Uhosin jo tänään äidilleni, että tästä lähtien suuntaan aina Vallilaan, jos mieleni tekee shoppailla vaatteita. Kirppareilta vaan oikeesti saa ihania, usein omaperäisiäkin juttuja halvalla. Tällä kertaa mukaan tarttui tämä valkea laukku. Hintaa tällä oli "huimat" 4 euroa. Ihaninta, hauskinta ja persoonallisinta siinä on hauska lukkosysteemi:

Lisäksi nämä TÄYDELLISET saappaat, siis juuri tällaisia olen etsinyt iät ja ajat! Uskottavat sekä mustien loliasujen että arkivaatteiden kanssa. Ja ovat muuten täsmälleen oikeaa kokoa, saavat jalkaterät näyttämään siroilta ja istuvat jopa pohkeesta (minulla on vaikeuksia löytää tarpeeksi kapeita saappaita). Pohjista, ja kunnosta muutenkin, päätellen näitä ei ole käytetty kertaakaan, ja pulitin näistä 3 euroa - enkä edes tinkinyt!

Lisäksi löysin ihanan pehmoisen ja lämpöisen, vaaleanharmaan neuleen jossa on iso huppu (3 €), leopardikuvioisen käyttämättömän yöpaidan/oloasun (1 €) ja 5 Petite Pony -sarjaa olevaa My Little Ponya (yht. 0,90 €), mutta ei niistä sen enempää.
Ensi kerralla muuten kirjoitan jostain vähän syvällisemmästä, lupaan sen!

1 kommentti: