23.7.2015

Lavender & Black

Hello, everyone!

Me and my fiancé had a date on Monday, and I got to wore lolita after such a long time. My hair is completely over grown, so it was clearly time for a hat day.

{Dress - Innocent World / brooch - Emmi-Riikka Vartiainen / the rest - second hand, offbrand}

I really like this wooden bunny brooch and want to wear it all the time. Luckily it's quite neutral in colour, so it kinda matches with everything.


We found this necklace from a flea market. We think it's an older Kalevala jewelry piece.


After a lunch and the flea market we went to The Ounce, where we ran into some of my friends. Karakuri drew this cute picture of us. ♥


In the end, have a picture of Chico and Odessa, my two fluffbuts. ♥ We'll have him with us 'till Monday. It's nice to spend some time with him, and I'm planning to go for a long walk everyday - I just hope it doesn't rain too much.


6 kommenttia:

 1. You're hair is so long... I hope mine would agree to grow beyond my shoulders. The outfit is super pretty and the hat suits you so well.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, dear! I was actually thinking about cutting my hair a little bit shorter...

   Poista
 2. Really cute outfit, and of course, the fluffbuts are gorgeous! :)

  VastaaPoista
 3. (Suomeksi, olen pahoillani)
  Kyllä tuo lintukoru on Kalevalakorun. Jollen ole väärässä se on Töyrin Lintu ja 90-luvun puolivälin tietymiltä. Sitä sai monilla eri korukivillä ja lintuja oli siis kivestä riippuen eri värisinä. Olisiko suunnittelija Kimmo Virkkunen?
  Kalevala Korulla on myös samalla kivivatsateemalla hiukan uudempi, ehkä 2000-luvun alusta oleva pikkulinnun mallinen riipus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa täällä toki kommentoida suomeksikin, vaikka enkuksi merkinnät nykyään rustailen (siksi, että se on nopeampaa, kuin kääntää kaikki myös suomesta englanniksi). :)

   Kiitos kovasti, mutta tiedämme jo kaiken tuon, kun otimme itsekin asiasta selvää. :D On varmaa, että lintu on Virkkusen suunnittelema, hänen leimansa on selkeä. Sen sijaan emme ole aivan varmoja, onko koru Kalevalan, vai Virkkusen oman brändin alla tuotettu. Siinä on mielestämme Kalevalankin leimat, mutta hyvin haalistuneena, joten ihan 100 % varmasti emme tiedä. :P

   Olisiko toinen tarkoittamasi lintu Tintti? Se on alunperin suunnilleen samalta ajalta, kuin Töyrin lintu. Se poistettiin joksikin aikaa tuotannosta, mutta nykyään sitä taas saa erilaisina versioina, kun siitä tuli niin suosittu. Minulla on sekin, itseasiassa miltei samanvärisellä helmellä, kuin tämä Töyrin lintu (mutta hopeaisena). ^^

   Poista