27.2.2009

Decoden


Tällä kertaa lyhyt entry decodenistä. Pidän decodenistä, tuttavallisemmin ilmaistuna tavaroiden tuunaamisesta valtavasti. Olen kuitenkin vasta aloittelija decodenin suhteen. Suurin ongelmani on, etten ole vielä ehtinyt ostaa kunnon liimaa, joka todella pitäisi...

Tavaroista saa paljon söpömpiä koristelemalla niitä. Kuvissa on pari yksinkertaista tuunaustani. Ensimmäinen on vihko, jonka koristelin, koska siitä tuli eräänlainen leikekirja. Kaikki koristelumateriaalit ovat jämiä, mitä löysin kätköistäni. Pidän tästä kuitenkin itse.

Toisessa kuvassa on ikivanha käsipeili, jota käytän meikatessani. Uskokaa tai älkää, se on "paras" peilini! Käyttömukavuus huipussaan.

Ruma muovipeili ei tuunaamallakaan muuksi muutu, mutta kyllä tuosta vähän suloisempi tuli, kun laitoin siihen muutaman koristeen. Jälleen kerran käytin vain sellaisia materiaaleja, jotka löysin kotoani. Siksi tulos on ehkä hivenen sekalainen. Yritin kuitenkin valita koristeeksi juttuja, jotka mätsäävät ponin väreihin. Ja jälleen olen lopputulokseen tyytyväinen, vaikkei tämä mikään decodenin mestariteos olekaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti