13.12.2009

Such a beautiful city

Hei vaan! Käväisin tänään (ihan teitä lukijoita ajatellen!) ottamassa "muutaman" kuvan Helsingistä. Kuvausreissu kesti pari tuntia, joten sainpa samalla mukavan päivälenkin.

Ideana oli, että kuvaan vanhoja, kauniita rakennuksia, mutten voinut vastustaa kiusausta napata kuvia muutamasta hurmaavasta yksityiskohdastakin (bongaa mm. yksisarvinen! :D).

Tämä on niin kutsuttu inspiraatiopostaus - ainakin minua vanhat rakennukset inspiroivat, ja mielestäni ne ovat myös tarpeeksi "loleja" tullakseen postatuksi blogiini. Toivottavasti nautitte kuvista!

P.S. Tiedän, että olen kaikkea muuta kuin huippukuvaaja. Kuvien ei ole tarkoitus olla mitenkään taiteellisia, tai tuoda esille sitä, miten hyvä kuvaaja minä EN ole. Otin kuvat puhtaasti omaksi ilokseni, ja toivottavasti teidänkin. :)
3 kommenttia:

 1. Noi rakennukset on kyllä upeita!:O Aina joskus jos satun Helsingissä käymään,niin yksi lempi asia sieltä on juuri tuollaiset vanhat rakennukset:)Niitä on kiva katsella ja ihailla!
  T:Anni

  VastaaPoista
 2. Nämä vanhat talot kuuluvat ehdottomasti minunkin lemppariasioihin kotikaupungissani.

  Kiva kuulla, että tykkäsit, jos et nyt ottamistani kuvista, niin ainakin niissä esiintyvistä rakennuksista! :D

  VastaaPoista
 3. Juup Juup! Nuo vanhat rakennukset kiinnittävät aina munkin huomion ja romantikon sydämeni rupeaa väpättämään, hih! Kuljen paljon toisen kuvan rakennuksen ohi ja ihastelen usein sen yksityiskohtia. Ihmiset Hesassa eivät yleensä edes huomaa kauniita rakennuksia ympärillään, höh :/

  VastaaPoista