5.12.2009

Ofelia

Käväisin tänään Ofelia Second Hand Marketissa, joka kyllä oli tarjontansa puolesta pikemminkin myyjäiset kuin second hand... huh niitä hintoja.

Ruuhkaa oli onneksi (varmaankin sisäänpääsymaksun takia) vähemmän kuin aiempina vuosina. Ohjelmassa oli myös muotinäytös, joka oli aivan ihana! Mallit olivat ihanan pirteitä ja näyttivät todella nauttivan olostaan lavalla, ja asutkin olivat hienoja. Valitettavasti mallit olivat niin nopsaliikkeisiä, että kuvia oli vaikea ottaa.

Tein myös kerrassaan muhkean löydön: vaaleanpunainen, megapuffuttava tyllialushame kolmellakympillä! Kun sen yhdistää yhteen vanhaan alushameeseeni, niin tulos on niin pöyheä, etten meinaa mahtua helmojeni kanssa huoneeni ovesta ulos! :'D Myös yksinään se kohottaa uskomattoman paljon, ja on silti unelmankeveä päällä. Ainoa huono puoli on se, että siitä panssarityllistä lähtee aikamoinen kahina... No, ehkä voin elää kahisten.

Ai niin, ja ostin tänään myös Babyn Strawberry Letters -setin, joka oli myynnissä Terriblen puolella. Se on äärimmäisen ihana. ♥

Kuvia ostoksistani saatte joskus myöhemmin, kun 1) ulkona on valoisampaa ja 2) saan jostain käsiini kameran.

Lopuksi päivän asu. Olin tänään todella laiskalla tuulella, koska takana on kuitenkin viisi päivää töissä ja yhdet lauluharkat. Ja laulaminen on muuten rankempaa duunia kuin osaatte kuvitellakaan. Siksipä päädyin yksinkertaiseen asuun, ja olin jopa niin saamaton, etten tehnyt hiuksilleni yhtään mitään. Heräsin aamulla, totesin että jahas, tänään on sitten luonnonkihara päivä, tukka saparoille ja eikun menoksi. Mahtava esimerkki aiheesta "älä tee näin, kun loleilet." Aina pitää panostaa yms yms.

Mekko on edelleen Innocent Worldin, helmipanta ja kengät kirpparilta ja loput sieltä sun täältä.

1 kommentti: