11.12.2009

Mansikkakirjeitä ja Hattaraa

Kävimme tänään Serinan kanssa katsastamassa taidemuseo Tennispalatsissa meneillään olevan näyttelyn "Kauneuden pauloissa", ja siitä sain hyvän tekosyyn koeajaa uusimman mekkoni.

Näyttely oli muuten todella hieno, voin suositella lämpimästi kaikille pitsistä ja/tai pukuhistoriasta kiinnostuneille. Viktoriaaninen aika, rokokoo... ja miten joku osaakin maalata pitsiä niin aidon näköisesti! Kateus ja masennus siinä iski, ja sanoin jo, etten ikinä maalaa enää mitään - tosin en kyllä hetkeäkään uskonut, että todella toteuttaisin uhkaukseni. :D

Päivän asu! Kuten huomaatte, olen edelleen tylsällä tuulella pukeutumisen suhteen, ja haluan pukeutua vaihteeksi hyvin perinteiseen loliin. Mekko, rusetti ja kaulakoru Baby, The Stars Shine Bright, paita Bodyline ja muut sielt' ja täält'.

Ja sitten lähikuva mekon yläosasta...

...ja helmasta. Printti on jälleen aivan ihana! Siellä lukee "minä rakastan sinua" monella eri kielellä - mm. saksa, ranska ja italia ovat edustettuina. Ei tosin japania eikä edes suomea, voi harmi. :D

Ja koska lupasin, niin tässä kuva uudesta alushameestani. Sanokaa päivää Hattaralle! On muuten hauskaa kysellä vaihteenvuoksi "Ei kai Hattara näy mistään?" sen ainaisen "Ei kai alushame näy mistään?" sijasta.

Ja ihan vaan bonuksena: Sain tänään ekan ~virallisen~ joululahjan, joten pitihän siitä napata kuva!

2 kommenttia: