29.12.2009

"Hei anteeks, tippuks sult kenkä?"

Heips! Tulimme eilen Joensuuhun (meillä tarkoitan itseäni sekä Sannia ja Iiraa). Tämän postauksen otsikko tulee siitä, että Iiralta tippui pariin kertaan kenkä matkalla Rautatieasemalle, ja (onneksi) randomit ihmiset huomauttivat tästä Iiralle. Kyseiseen lauseeseen tiivistyy hyvin se, miten mahdotonta kolmen lolitan on matkustaa. Älkää edes yrittäkö. Meillä on kaikilla kammottava määrä tavaraa, ja ihan kuin pelkät hameemme eivät veisi tarpeeksi tilaa... :'D

Tässä on asuni ensimmäiseltä päivältä, josta siis suurimman osan istuimme junassa. Parempaa kuvaa ei kyseisestä asusta tullut napattuakaan, mutta tosiaan päällä APn Ichigo Millefeuille ja vähän muutakin. Illalla pidimme Mimin luona pienet joulupäivälliset, ja annoimme toisillemme myöhäiset joululahjat. Niistä laitan (tai sitten en) kuvaa myöhemmin, jos jaksan. :3


Ja sitten tämän päivän asu. Päältä löytyy Innocent Worldin mekko ja Iiran tekemä bonnet sekä Iiran tekemiä ruusupinnejä (pinkit ja kultainen).

Ja vihdoin viimein, (jo etukäteen hehkutettu) lolitalvitakkini! *-* ♥ Ette usko miten paljon rakastan tätä. Turkiskaulus on irrotettava, ja sen alla on yksinkertainen pystykaulus. Päällikangas on tosiaan Armanin, ja vaaleanpunainen vuorikangas Versacen (dual branding! :D) ja niiden välissä vielä villavatiinia - vilukissa kiittää. Purrr.
Tämä muhvi on muuten lainassa Mimiltä, sillä oman muhvini suhteen tuli hieman suunnitelman muutoksia, ja teemme sen vasta huomenna. Siitä tulee muuten samanlainen kuin tästä, mutta siihen laitetaan koristeeksi pari vaaleaa rusettia samasta kankaasta kuin takkikin on, ja helminauhaa.
Tänään kävimme tämän pienen valokuvailun lisäksi monella kirpparilla ja muutenkin shoppailemassa, sekä lounalla eräässä kiinalaisessa ravintolassa. Löydöistä jälleen kuvia myöhemmin, tai sitten ei.


Ja lopuksi ryhmäkuva, josta kameran takana häärinyt Iira traagisesti puuttuu. Olemme muuten nimenneet "lemmikkimme" eli turkikset. Sannin supikoira/mäyrä on nimeltään Kapinen Kamijo, Iiran kaksi minkkiä ovat Hizaki eli Hiski ja Mana. Mimin kettu on Foxie Kleopatra ja minun mikälie-elukkani on Päätön Novala.
Ja ettei kukaan kettutyttö alkaisi turhaan janota vertamme, niin mainittakoon vielä, että jokaikinen kuvissa näkyvä turkis on ostettu käytettynä tai saatu ilmaiseksi Kierrätyskeskuksesta (ja alunperinkin Suomessa tuotettua). Emme siis ole tukeneet turkistarhausta, vaan harjoittaneet vain tehokasta kierrätystä. En missään nimessä itsekään suvaitse turkistarhausta, enkä ikinä ostaisi uutta turkista, etenkään ulkomailla tuotettua. Eikä hiuslisäkkeitäkään ole väärinkäytetty, koska lisäkkeitä emme käyttäneet. Piste.

6 kommenttia:

 1. Eikä pidä unohtaa karhua gigantin takana.

  VastaaPoista
 2. Upeita vaatteita teillä, Marin bonnetti 10+++ IHANA!

  VastaaPoista
 3. Mimiä kompaten - ei saa unohtaa Iiran gigantti karhua!
  Lolitoiden ei todellakaan pitäisi matkustaa, liian vaivalloista. :E

  VastaaPoista
 4. Ihania vaatteita teillä*_* ootko tilannu netistä loli vaatteesi?:O Mistä kaupoista oot tilannu, jos voit ketrtoo?:) T:Anni

  VastaaPoista
 5. Minulla on vaatteita seuraavilta lolibrändeiltä: Baby The Stars Shine Bright, Angelic Pretty, Moi-même-moitié, Metamorphose temps de fille, h.NAOTO, Innocent World. Näiden kaikkien kotisivut pitäisi löytyä ihan googlettamalla. Suomesta brändiä saa ostettua helpoiten käytettynä Enfant Terriblen foorumin sisäisten kauppojen kautta. Myös ulkomailta voi ostaa käytettynä, ja monet brändit toimittavat suoraan Suomeenkin. Ulkomailta tilattaessa pitää vain varautua kirpeisiin tullimaksuihin.

  Lisäksi minulla on itsetehtyjä asusteita, joitain kaverieni tekemiä vaatteita, taviskaupoista löytyneitä, tuunattuja,kirpparilöytöjä yms. Minulla on myös pari juttua Bodylinelta, joka ei oikeastaan ole brändi, vaan sellainen halpismerkki. Bodylinelta tilatessa kannattaakin olla hyvin varovainen, sillä monin tuotteiden laatu on surkea. Pitää osata tarkastaa laatu kuvasta. Jos tilaat Bodylinelta, kannattaa pyytää jonkun kokeneemman lolitan apua. :)

  Toivottavasti vastaus oli tarpeeksi kattava. :'D

  VastaaPoista
 6. Kiitos!^^ tästä oli apua enemmän kuin tarpeeksi!:D T:Anni

  VastaaPoista