15.1.2010

♥ Angelic Pretty ~ Sugary Carnival ♥

Vihdoinkin se on kotona! Angelic Prettyn Sugary Carnival, the Ultimate Alltime Dream Dress! ♥

En ole rehellisesti sanottuna varmaan ikinä ollut näin innoissani mistään uudesta vaatteesta. Olen haikaillut tämän perään jo kauan, koska karuselliheppa-aiheinen printti sulattaa sisäisen heppatytön sydämeni.

Paha kyllä kyseinen printti tuntuu sulattavan kaikkien muidenkin lolien sydämet, koska Sugary Carnival myytiin AP'n sivuilta loppuun huikean nopeasti. Tämän sarjan vaatteita tulee myyntiin käytettyinä harvoin, ja kun tulee, ne maksavat naurettavan paljon ja myydään hetkessä eteenpäin. On siis todellinen ihme, että ehdin saada tämän! Edelleenkin jouduin maksamaan siitä aivan liikaa, mutta eiköhän se ole sen arvoinen.

Suurin kiitos tästä kuuluu Mimille, joka hoksasi kun se tuli myyntiin EGL'n puolella, ja vinkkasi asiasta minulle. Kiitos, Mimi! :D <3Ensin kuva koko mekosta. Jouduin käyttämään salamaa, koska täällä on niin pimeää, mutta yllättäen värit ovat äärimmäisen lähellä luonnollista. Suureksi onnekseni mekko muuten myös istuu ihan täydellisesti, eikä edes näytä aivan liian lyhyeltä, vaikka AP'n mekot nykyään ovatkin hyvin pieniä. Ylipolvensukat vaan käyttöön. :DMekko on AP'n totuttuun tapaan täynnä yksityiskohtia. Helman pitsissä on myös heppoja, rusettinauhojen päissä taas on tähtipitsiä ja laskin karusellihepoilla olevan ainakin kolmenlaisia varusteita, kaikilla ei siis ole samanlaisia satuloita. Kuvia saa muuten klikkaamalla isommaksi.

Nyt, kun mekko todella on minulla, uskallan vihdoin paljastaa teillekin, mistä mekosta silloin aikaisemmassa postauksessani puhuin. Alan vasta nyt uskoa, että se todella on minun. ♥

6 kommenttia:

 1. Onnittelut unelma mekon saannista! Tuota mekkoa on ihan sydäntäsärkevän vaikea saada.
  Oma ~Super unlema mekkoni~ on Melty Chocolate mintun värisenä. Se aiheuttaisi varmaan hyperventilaation.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ja kyllä, lottovoittokin lienee todennäköisempi kuin tämän mekon saaminen, tai siltä se ainakin tuntui aiemmin :'D

  Mua kyllä aikasemmin kismitti, että miksi mun pitikin rakastua mekkoon, jota kaikki muutkin havittelee. XD Vaan nyt se on minun, ja se siitä. :3

  VastaaPoista
 3. Onnea vaan! Olen kyllä kateellinen, Sugary Carnival on myös minun unelmaprinttini. Bongasin yhden Japanissa CC:ssä 44000 jenillä. Sääli, että ylitti minun budjettini jo siinä vaiheessa.

  VastaaPoista
 4. Voi H-E-R-R-A-J-U-M-A-L-A!!! Niiin ihana! Onnea! Itse en varmasti ikinä saa tuota käsiini.

  VastaaPoista
 5. Agitha: Kiitos! Tämä mekko kyllä ylitti minunkin kipukynnykseni reilusti, mutta ajattelin, että rahaa tulee ja menee, mutta tämä on ainutkertainen tilaisuus saada Sugary Carnival.:)

  Anni: Kiitos sinullekin! On ihana, on. :D

  PinkuNamida: Kiitosta vaan sinnekin! Sugary Carnival on tosiaan pirullisen kallis ja hankala löytää.

  VastaaPoista