9.1.2010

Tällaista tänään

Tapasimme jälleen pienellä kaveriporukalla. Ohjelma oli sama kuin aina ennenkin, ensin näpsitään muutama kuva ja sitten kaffeelle johonkin kahvilaan, tällä kertaa Sokoksen Coffee Houseen. (Kuvien omituisesta laadusta voi kiittää Talvipuutarhan surkeaa valaistusta. Minut se ainakin saa näyttämään ihan oudolta. Pahoittelut.)

Päivän asu. Yltäni löytyy Babyn mekko, Moitién paita, APn rusetti ja kirpparilta löytyneet saappaat sekä Nemeiran tekemä kaulakoru.

Minulla tuntui olevan tänään vuosikymmenen pahin hiuspäivä, kihartimeni sanoi sopimuksen irti ilman mitään syytä ja meikkikään ei onnistunut niinkuin olisin tahtonut. No, aina ei voi voittaa.
Ja tämän näköisessä porukassa! Vasemmalta oikealle Iira, minä, Sanni, Hanna ja Inka.
Todella ihastuttavaa, kun saan olla porukan ainoa sweettari. :D
Kuvasta puuttuu iki-ihku Satu, joka edusti miesaristoissa mutta hääri kyseisellä hetkellä kameran takana. ♥
Loppuun jo pakolliseksi muodostunut takkikuva. Te voitte kyllästyä tähän takkiin, vaan minä en. Rakastan sitä, joten saatte kärsiä siitä jatkossakin.
Tämän kuvan pointti ei kyllä oikeastaan ole asuni, vaan lumi! Ihan uskomatonta, että Helsingissä on näin tuhottomasti lunta! Voin rehellisesti sanoa, etten ole eläessäni nähnyt sitä täällä näin paljoa. Kaunista, mutta kylmää.
Nyt on muuten käynyt sitten niin, että se kanini nakertama kannettavan johto on lakannut lopullisesti toimimasta. Näin ollen kirjoittelen tänne silloin kun pääsen koneelle jossain muualla kuin kannettavallani. Pitää säästellä sen akkua, kunnes saan uuden johdon hankittua. :<

3 kommenttia:

  1. Kiitos! Tykkään siitä hurjasti, mikäli se ei vielä ole jollekin valjennut... :D

    Ihanaa, kun ei enää tarvitse kiskaista muuten hienon loliasun päälle jotain tylsää, tavallista takkia. Sellainen pilaa asun tehokkaasti. u_u

    VastaaPoista
  2. ihana takki :3 itse metsästän uutta lolitakkia, ei oikeen löydy :s mistäs tää on tilattu? (=

    VastaaPoista