3.1.2010

Jotain uutta, jotain jännittävää

Käväisin tänään Hannan kanssa leffassa katsomassa Famen, oli aivan uskomattoman ihana musiikkinsa puolelta! Sain ihan kylmiä väreitä. Sen lisäksi shoppailin vähän, mutta niistä sitten lisää myöhemmin, ehkä.
Tämän merkinnän pääpointti ei niinkään ole päivän asuni, joka on jokseenkin tylsä. (Huomatkaa kuitenkin hiuksissani oleva Ujomadon kermavaahtosolki, joka sopii herkullisesti Innocent Worldin karkkimekon teemaan. Sain senkin joululahjaksi Mimiltä. Kaulakoru taas on Nemeiran tekemä. ) Tämän merkinnän tarkoitus on esitellä hiukan uudistuneet hiukseni.

Kävin eilen kampaajalla, ja hiuksiin laitettiin kahta sävyä (toffee ja caramel) ja lisäksi vaaleita raitoja kirkastamaan. Lopputulos on hyvin lähellä luonnollista väriäni, ja kammottava juurikasvuni on poissa! Lisäksi hiuksiani kerrostettiin aika reilusti. Huomatkaa myös, miten kampaaja sai lannistettua villin tukkani suoraksi käytettyään hiuksiini tuhottoman määrän mömmöjä (joilla oli hauskoja nimiä kuten Treat me Right, Control Freak, Diamond Dreams, Moisture Maniac :D). Hiukseni nähdään näin suorina ehkä kerran vuosikymmenessä, joten tämä on minulle harvinaista herkkua. Näin suorana huomaa, että ankara hiusten kasvattaminen alkaa tuottaa tulosta.


Todiste siitä, että 1) Helsingissä tuulee tuhottomasti, 2) uudessa talvitakissani on val-ta-va helma!

Loppuun kuiskutan vielä varovaisesti, että jotain jännittävää on pian tapahtumassa. Olen vihdoin saamassa erään kauan kaivatun unelmamekkoni. En kuitenkaan uskalla edes sanoa ääneen, mikä se mekko on, ennen kuin se on todella hyppysissäni! Pitäkää minulle peukkuja, että kaikki menee hyvin, ja aarteeni saapuu turvassa Suomeen… ja mahdollisimman pian. Niin lähellä, mutta niin kaukana! Jos jännityksestä ja innostuksesta voisi kuolla, niin olisin ollut jo jonkin aikaa erittäin edesmennyt.

6 kommenttia:

 1. Hiuksesi ovat ihanat suorana ja asu on hurmaavan klassinen. Erityisen söpönä yksityiskohtana voisin mainita korvakorusi joka pilkahtaa hiukan hiustesi alta.

  VastaaPoista
 2. Hieno mekko ja ihanat hiukset! Käy sinulle todella hyvin:) T:Anni

  VastaaPoista
 3. Suorat hiukset sopivat sinulle erittäin hyvin, vaikka pidänkin kiharoistasi enemmän.

  Unelmamekon kotiutumista odotellessa. o/

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! :)

  Ja Rosemaria, tosiaan peukut pystyyn että myös saan sen, en usko sitä todeksi ennen kuin mekko on konkreettisesti minulla. x___x

  VastaaPoista
 5. loving innocent world! kiva blogi myös ^__^

  VastaaPoista
 6. Kiitos! :)Ja Innocent World on kyllä ihana, kuuluu lempparibrändieni joukkoon ja samaten tuo mekko vain on vastustamattoman herkullinen. :D

  VastaaPoista