27.1.2010

♥ New Vogue Children 1 w ~ Synttäriarvonta! ♥

New Vogue Children viettää tänään yksivuotissynttäreitään.

Synttäreiden kunniaksi järjestän pienen arvonnan kiittääkseni teitä lukijoita. Palkintona on pyöreä sweetlolitaan sopiva headdress, jonka tein varta vasten tätä kilpailua varten. Se on siis aivan käyttämätön ja rakkaudella teitä ajatellen tehty. :D

Headdressin halkaisija on noin 12 cm, alinna on kerros vaaleanpunaista tyllipitsiä, sen päällä valkeaa pitsiä, pinkkejä ruusuja ja rusetti sekä helminauhaa:Ja sitten kilpailukysymys: Kuka on kauneusidolisi, ja miksi? Onko se suosikkibändisi laulaja, palvomasi vaatesuunnittelija, catwalkien valovoimaisin malli, naapurin hurmaava lolitatyttö, paras ystäväsi vai kenties äitisi? Voit osallistua arvontaan, vaikkei sinulla olisikaan erityistä kauneusidolia, mutta tällöin olisi hyvä perustella, miksi sinulla sitten ei ole moista. :3

Lopuksi ilonpilaaja, eli säännöt:

♥ Jätä vastauksesi ohella sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyttä voiton sattuessa kohdallesi.
♥ Arvonta-aika loppuu tämän viikon perjantaina, eli 29.1, klo 18.00.
♥ Tämä arvonta on tarkoitettu vain blogini lukijoille, eli siis sellaisille henkilöille, jotka löydän tuosta 58 henkilön lukijalistastani.

9 kommenttia:

 1. Minun kauneusidolini on: Nana Kitade.Hän on niin kaunis ja hänellä on todella upeita ja omaperäisiä vaatteita!Ja tämän kaiken kruunaa upea lauluääni, vaikkei se tähän kilpailuun millään lailla kuulukkaan:P T:Anni(dragon__95@hotmail.com)

  VastaaPoista
 2. Viimeinkin!
  Minulla ei ole yhtä tiettyä kauneusidolia tai esikuvaa, koska en ole vielä törmännyt kehenkään, joka vaikuttaisi täysin ja ehdottomasti. Sen sijaan ihailen läheisiäni ja ympärillä olevia ihmsiä, sekä heidän tapaansa toteuttaa itseään.

  (Uskoisin sinun tietävän osoitteeni ennestään :D)

  VastaaPoista
 3. Minulla ei ole ketään/mitään tiettyä kauneus idolia, inspiraatiota saan kauneista yksityiskohdista, tavallisista kadun kanssa tallaajista, koruista, kuvista, ihmisistä läheltäni ja blogeista joita luen. Lisäksi minulla on omia välillä hieman hulluhkoja ideoita jotka puhkahtavat vajojen seurauksena.

  (annukka_330@hotmail.com)

  VastaaPoista
 4. Kauneusidolini on japanilainen malli ja laulaja MOON -kana-. Pidän eniten hänen persoonallisuudestaan, ja onhan hän myös ihan tavattoman söpö! Ihailen lolita-tyyliä, ja juuri Kana näyttää ja käyttäytyy parhaalla (ja söpöimmällä) mahdollisella tavalla lolitana.

  yuki-shoujo[at]hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea blogillesi!

  En näköjään aikaisemmin ollutkaan lukijana vaikka onhan tätä tullut jo luettua pitkäänkin, korjataampas virhe. :'D

  Sitten uskaltautuisin osallistumaan arvontaan.

  Elikkäs, kauneusidolini on... jaa-a, empäs tiedä! Ihailen paljon ympärillä olevia asioita, joita pidän kauniina. Vanhat asiat kiehtovat minua ja inspiroidun usein niistä. Ihailen myös monia suomalaisia lolita neitokaisia.

  Olen iloinen, kun täällä suomessa näkee niin persoonallisiakin harrastelijoita, jotka ovat osanneet yhdistellä erikoisempiakin elementtejä asuihinsa ja saaneet ne näyttämään tyylikkäiltä ja aivan omalta itseltään. Todella ihailtavaa.

  (enseru92@suomi24.fi)

  VastaaPoista
 6. Kauneusidolini on Tarina Tarantino! 1. Koska hänellä on pinkit hiukset ja ei ole enää mikään nuori tyttö! Asennetta! 2. Koska hän suunnittelee myös koruja ja on aina inspiroinut minua korujen tekemisessä.

  zeffieh[at]gmail.com

  Rakastan sun blogia ^__~

  VastaaPoista
 7. ihanaa, arvontoja! ^^ onnea tietenkin ihalannalle, yksivuotiaalle blogillesi! mutta tietysti osallistun arvontaan >3<.
  Eli mun kauneusidolini on ehdottomasti an café nimisen bändin laulaja Miku <3 hän on sillä omalla poikamaisella ja ripauksen tyttömäisellä tavallaan hyvin kaunis. ja tietysti myös söpö! hänen äänensä on kuin hunajaa, enkä todellakaan tiedä ketään muuta täyttämään kauneusidolin paikkaa sydämmessäni (:

  inkku98@windowslive.com, on sähköpostini ^w^

  VastaaPoista
 8. Itselläni ei ole yhtä tiettyä kauneusidolia, vaan ihailen ja inspiroidun kaikista lolitaan pukeutuvista, jotka todella panostavat siihen tyyliin, niin Suomessa, Japanissa kuin muualla maailmassa. Itse löydän heistä paljon enemmän kuin vaikkapa Makista ja Asukasta. Miksi sitten en ihaile yhtä tiettyä (esim. japanilaista) julkkista johtuu siitä, että vaikka he näyttävät söpöiltä jne, he ovat kovin etäisiä eivätkä niin persoonallisia kuin "tavalliset" lolitat.

  (minni_ruusunen@msn.com)

  VastaaPoista
 9. Minun kauneusidolini on ehdottomasti eräs gothic&lolita biblen 'katukuvissa' seikkaillut tyttönen. En tiedä hänen nimeään, mutta olen bongannut kuvia hänestä aika monesta paikasta. Voi että! Hänellä on niin herttaisen (:D) js ihanan näköiset kasvot!

  (salka_green@hotmail.com)

  VastaaPoista