18.4.2011

Baby, the Stars Shine Bright'n uusi mallisto

Baby, the Stars Shine Bright'n uusi mallisto tulee perjantaina varaukseen. Yleensä Babyn uudet mallistot herättävät minussa ihastuksen huokauksia, mutta... tämän postauksen otsikko voisi varsin oikeutetusti olla "WTF Baby?!".

En voi muuta todeta, kuin että näköjään rokokoo-vaikutteilla voi mennä pieleenkin. Minulle tulee tästä mekosta mieleen, että se yrittää muistuttaa Marie Antoinetten chemise á la reine'stä, mutta ei kovin menestyksekkäästi:

Missä ovat ne ihastuttavat, upeat rokokoo-henkiset luomukset, joita näimme Babyn kevään muotinäytöksessä?!

Surkeaa, että niin kauniin näytöksen jälkeen tässä on se, mitä Baby asiakkailleen tarjoaa. Olen suunnattoman pettynyt! Entä te?

Translation: Baby, the Stars Shine Bright's new collection can be pre-ordered on Friday. I guess this proves that you actually can go wrong with rococoo influences. The white dress, I think, is supposed to resemble Marie Antoinette's chemise á la reine -dress, but it fails miserably. Where are those lovely rococo inspired dresses that we saw on Baby's spring fashion show?! It's sad that after so promising fashion show, this is what Baby offers to its customers. I'm so dissapointed! What do you think?

8 kommenttia:

 1. Oon samaa mieltä, mallisto on varsinainen pettymys (tosin toi hattu on ihan kiva) ja herranjestas mitkä hinnat!

  VastaaPoista
 2. Mutta saisit sentään maksaa niin paljon että väkisinkin irtoaisi lolipiirien kunnioitus (tai hämmennys)! :D Jjjjjooooo.

  Vakavissaan puhuen mua hämmentää miten se näytöksessä upealta vaikuttanut vihertävänsininen asu onkin valokuvassa vaan meduusamainen kasa pitsiä ja pörhellystä. Onko valokuva huono, oliko se näytöksen puku oikeesti erilainen, vai mitä ihmettä oikeen tapahtu?

  VastaaPoista
 3. Ainut kommentti noiden kuvien jälkeen on: kuin yksisarvinen olisi synnyttänyt pupun, ja se pupu olisi oksentanut nuo... yksinkertaisesti liikaa kaikkea.

  VastaaPoista
 4. Olen samaa mieltä kaikkien kanssa:D. Nuo vaan ovat jotenkin niin...OMITUISIA!

  VastaaPoista
 5. Tuo eka on surullinen ja toka on niin ylilyövä, ettei sitä oikein pystyisi käyttämään missään.

  VastaaPoista
 6. PinkuNamida: Sanos muuta! :/

  Kaino: Sen on pakko olla eri mekko! En voi uskoa, että niin kauniin näytöksen jälkeen meille tyrkytetään tällästä.. miksi, Baby, miksi?! =__=

  Cherry: Omituisia tosiaan, kauniisti ilmaistuna! :D

  Yuki: Samaa mieltä! Toka on paitsi ylilyövä, myös mauton. Hyh!

  VastaaPoista
 7. On kyllä outo mallisto! todella omituista babyltä :(

  VastaaPoista